2018 - December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
2019 - Január
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
2019 - Február
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
Főoldal > AKTUÁLIS ENERGIÁK
2018 Őszi energiák
 
Az őszi energiák összességében egy megújulást, egyfajta fellélegzést hozhatnak mindannyiunk számára. 
 


2018 Őszi energiák

A megújulás és kitartás időszaka

A idei év minden szempontból egy nagyon összetett energetikai időszak 

Az aktuális energiákról sok helyen lehet olvasni, sokféle közvetítéssel, leírással lehet találkozni de azt nem sok helyen olvashatjuk,hogy ez mindenkinek a személyes megtapasztalásai alapján alakul majd. Az élethelyzetek mindenki személyes döntésén karmáján, önmagán és életén történő munkájának kivetülései.

Gondolatainak érzelmi világának teremtő erejének nagymértékű befolyása alapján alakul minden esetben. Az energiák általánosan értendőek és a ki mint vet úgy arat – teljes mértékben helyén való ebből a szempontból is.

Az augusztus végéhez közeledve ebből az intenzív forró, hőséget képviselő időszakból az idei ősz egy nyugodtabb periódust hozhat számunkra.  Ugyanúgy mint ahogy az időjárásban tapasztalt forró, izzó, perzselő energiák melyek az augusztusra főként jellemzőek voltak ugyanúgy igaz ez az energiákra az adott napnak,hónapnak megfelelően is. A felkorbácsolt érzelmek szélsősége mellett a tökéletes stagnálás állapotát is nagyon sokan tapasztaltuk ebben a hónapban.  Ez az időszak a hónap végéhez közeledve kicsit elmozdulásnak indult, hozva ezzel a remény és megújulás üzenetét.

Ugyanez történik más részről a környezetünkben is. Elindul egy újabb tanév egy újabb leckékkel , próbatételekkel és vizsgákkal teli időszak. Sokak kérdezhetik most azt,hogy  mikor lesz már könnyebb vagy mikor lesz már végre vége ennek a szenvedésnek? A válasz erre az ,hogy minden esetben csak a mi nézőpontunk illetve hozzáállásunk által tapasztalhatjuk meg a „szenvedést”. Ideje végre az elengedés megtanulása után erre a magasabb nézőpontra összpontosítani és ennek lencséjén keresztül tekinteni mindenre ami csak körülvesz minket. Mindarra amit csak tapasztalunk életünk folyamán.  

Az őszi energiák összességében egy megújulást, egyfajta fellélegzést hozhatnak mindannyiunk számára.

Szeptemberben ezzel az „új tanév” megkezdésével viszont még nem egy azonnali megkönnyebbülés, felszabadulás vár minket. Egy olyan időszak ez mely minden szempontból a biztonságot és az elővigyázatosságot hordozza az élet minden területén.

Egy olyan energetikai hónapnak nézhetünk elébe mely részbeni könnyebbséget hoz majd az augusztus erős energiáihoz képest de semmiképpen sem teljes felszabadulást.  

Úgy lehetne ezt megfogalmazni, hogy egy olyan időszak ez mely intenzíven követeli az önmagunk felépítését, életterületeink védelmének kiépítését, az alapok megerősítését. A meglévő terveink és céljaink melletti teljes elszántsággal végbemenő kitartásunkra lesz szükségünk.

A hónap illetve az elkövetkezendő időszak minden életterületre erős kihatással lesz.

Legfőképpen a családi kapcsolatok helyeződnek majd előtérbe. Az idei évben a női energiák erőteljes hatása az év őszén csúcsosodhat ki. A családi kapcsolatokon belül intenzívebb tisztulásnak indulnak meg a testvéri kapcsolatok. Olyan események, régi tettek cselekedetek, elnyomott, eltusolt „problémák” hazugságok, képmutatások kerülnek felszínre és mutatkoznak meg melyeket el sem képzeltünk volna személyes életünkben. Feltehető majd a kérdés ennek tekintetében,hogy ez valóban a valóság és tényleg velem történik?

Ez a titok és spekulációk időszaka lehet sok esetben. Az ego és a hatalmi játszmák erőre kapnak.

Minden esetben az óvatosság és az önmagunkba vetett hit erősítésére van szükségünk.

Mindenki járjon maga utána azon rejtett dolgoknak mellyel kapcsolatban megvezetni vagy félrevezetni akarják. A családi kapcsolatokon belül mint írtam az álarcok is lehullnak továbbra is de most még nagyobb százalékban történhet ez mint ahogy az elmúlt időszakban tapasztalhattuk.

Fontos tanuló lecke mindenkinek az hogy  végre a sarkára álljon és kiálljon önmagáért.
Inkább menjünk bele a konfrontációba minthogy az orrunknál fogva vezessenek minket. Nagyon fontos, hogy ne engedjük másoknak azt,hogy kihasználjanak és  saját hibáikat palástolva minket állítsanak „bűnbaknak” bizonyos szituációkban.
A belső hangunk és intuíciónk fontos szerepet kap ebben a „feladatokkal leckékkel” teli időszakban .

A munka és életfeladat szempontjából a biztonság és óvatosság ugyancsak erőteljes szerepet kap majd. Minden olyan döntést mely anyagi, vállalkozással kapcsolatos, vásárlás… valami új munkahely, projekt elindításáról szól azt érdemesebb most nagyon részletesen átgondolni és nem hirtelen belevágni. Ez az időszak nem a „szüretelésről” a hatalmas lehetőségekről szól majd hanem még egy erősödés, magabiztosságot kívánó hónapról.

 Sose feledd, hogy már nem tart soká ez a kemény munka, ez a „nehézségekkel” teli periódus mert ha kitartasz akkor valóban megkapod igaz utad gyümölcsét. A lejtők hamarosan felfelé ívelnek majd.  Ne süllyedj saját mocsaradba mert sok esetben a kilátástalanság által elgyengülve mi saját magunk vagyunk legnagyobb gátló tényezői előrehaladásunknak.  

Az anyagiakat tekintve októberre állhat vissza a mérleg egyensúlya minden szempontból .

Ez azt jelenti, hogy most inkább óvatosan menj bele minden nagyobb mértékű vállalkozásba, anyagi tulajdon vásárlásába… mert az elkövetkezendő energiák közvetlenül még nem ezt támogatják. „Ne a luxusra összpontosíts inkább a saját anyagi biztonságod erősítésére addig míg elcsitul a vihar.”

Október könnyedebb szüretelő energiái mikor már kicsit a test a lélek is megpihenhet elhozzák majd számunkra  az újat, az új dolgokba történő elindulást és szárnyalást.

A párkapcsolatokban és a szerelemben erőteljes tisztulás lesz jellemző.

Ez azt jelenti, hogy főleg a karmikus kapcsolatok kerülnek előtérbe. A meglévő kapcsolataink erősítése és gyógyítása. Mint ahogy az egész hónapra a kitartás, az óvatosság és az akaraterő jellemző úgy van ez a párkapcsolati területen is. Sok esetben kiderülhetnek megcsalások, félrelépések, múltban történt titkok a felszínre törhetnek. A  karmikus tapasztalásaink okvetlenül felszínre jöhetnek és kiderül mindaz melyet önmagunkkal kapcsolatban még saját magunk előtt is illetve párunk előtt eltakartunk. Ez a kihívások ideje. Azoké a kihívásoké mikor hirtelen döntéseink által hátrahagyunk mindent vagy pedig  megértéssel állunk a történtekhez, megoldást keresve az orvosolandó helyzetekre.

A felsőbb nézőpont megoldásokat, felismeréseket hozhat önmagunk és a párunkkal kapcsolatban is.

Mérlegelnünk kell mindazt amit tapasztalunk. Minden fájdalmat, kudarcot melyet csak a jelen pillanatban tűnik annak.

Ez a hónap a megoldást, a gyógyulást segíti párkapcsolatainkban. Mindenkinek aki „negatív” kellemetlen tapasztalatokkal találkozik mindig tudja s gondolja végig,hogy miért történt, miért is történhetett ez vele. Ha a szeretet, szerelem által látja a dolgokat akkor kezelni és megoldani is könnyebb lesz minden ilyen helyzetet.  Ami még „megjavítható” azt ne dobjuk el  hirtelen mert később megbánhatjuk felgőzölt döntésünk következményét.

Az új kapcsolatok kialakítására nem feltétlenül támogató energiák lesznek jelen a következő hónapban. Ehelyett inkább ez a régi sérülések gyógyítására önmagunkban vagy a meglévő kapcsolatok erősítésére szolgáló időszak lesz.

Az ikerlángok és lélektársak lélek kapcsolódására a „biztonság” ,az isteni gondviselés és a védelem lesz jellemző. Nem lesznek hatalmas ikerláng egymásra találások, nem alakulnak ki hatalmas kiteljesedések hanem minden pár ha külön-külön is de a maga lelkének megfelelő minőségben és sebességgel halad továbbra is az útján.

Mindig tudd,hogy minden úgy jó ahogy van. Ha szereted a másikat és valóban igaz lelketekből az egyetlenek vagytok egymásnak akkor ti mindig egységben vagytok. Minden tapasztalástól, távolságtól, élethelyzettől és körülménytől függően.

A legfontosabb a szeretet és nem pedig a ragaszkodás mely nem egyenlő azzal, hanem inkább mérgezi azt.
Engedd el most az irányítást, engedd meg magad az elkövetkezendő energiáknak még ha „nehéz „ is lesz.

Azt viszont sose feledd,hogy ez mind, minden helyzet, körülmény, minden döntés, minden kapcsolat és személy csakis érted van az életedben,csak is téged szolgál…Szeretettel: Tóth István
Forrás: https://gyogyitolelkek.blogspot.com


kép: pinterest.com