2018 - December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
2019 - Január
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
2019 - Február
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
Főoldal > AKTUÁLIS ENERGIÁK
A Telihold Október 24-25
Mit hoz Nekünk a Telihold?
 
Ezen telihold nagy változásokat hozhat magával.  
 


A Telihold Október 24-25 - Mit hoz Nekünk a Telihold?

Ezen telihold nagy változásokat hozhat magával.

Ha úgy érzed, hogy már egy ideje toporogsz, akkor ez most a Te időd, hogy döntést hozz, és elindulj... hogy kezedbe vedd az életed.

Az életben minden mozgásban van, ami azt is jelenti, hogy neked is haladnod kell előre... ez jelentheti, hogy fel kell rázni a dolgokat, ki kell lépni a komfortzónából, hogy a megrekedt energiák meginduljanak, és a változás beindulhasson... vagy ez, vagy pedig beleragadsz a múltba, a lejárt kondíciókba, a megcsömörlött reakciókba, viselkedési mintákba és jól ismert szituációkba.

Most van itt az idő, hogy egy teljesen új utazásra indulj, hogy életedet egy új irányba tereld, és meg is indulj rajta... anélkül, hogy bármit is visszatartanál magadban.

Kérdezd meg magadtól: Valóban megélem az álmom? Mi az igazi természeted, és vajon megéled-e azt, teljesen? Hogyan tudnád kifejezni úgy, hogy tiszteled és becsülöd magad, szégyen és félelmek nélkül?

A Telihold most ezt kéri tőled: Hozd el az igazi belső lényed, mutasd meg a világnak, ha eddig rejtegetted, ha eddig nem mertél kilépni...és tök mindegy, hogy mások mit gondolnak vagy mondanak.

Kapcsolatok és Szerelem

A kapcsolatok most középpontba kerülnek, ameddig a Vénusz hátráló mozgásban van. Ez az jelenti, hogy meg kell találnod a törzsedet, a családodat, azon embereket, akik segíthetnek, támogathatnak... akik megértenek téged. Vágd el azokat a szálakat, amik toxikus emberekhez és kapcsolatokhoz fűznek, akik nem értékelnek, nem ismerik el az igazi isteni lényed.

Ez a Telihold a segítségedre lesz, hogy olyan emberekkel kerülj kapcsolatba, akik segítenek, akik a mostani lényedhez megfelelőek. Segíthet, hogy megold a régóta húzódó rosszul működő kapcsolatokat, vagy pedig teljesen lezárd őket. Mert ez az, amiről most szó van, erre van szükség.
Ne kapaszkodunk többé olyanokba, akik már nem tartoznak az új életünkhöz!

Ez a Telihold a segítségedre lesz az új kapcsolatok létrehozásában, olyan emberekkel, akik elismernek, értékelnek és támogatnak, s megadják mindazt az érzelmi segítséget és támogatást, amire szükséged van. És igen, ez egy nehéz és kihívásokkal teli időszak, mert nehéz elengedni a régi kapcsolatokat, de megéri, és ezt a következő teliholdig meg is fogod tapasztalni és érteni. Ha van valami, amit szeretnél a kapcsolataidban megvalósítani, azok mind most lesznek aktiválva.

Éppen ezért most kedvesen és lágyan, de menj tovább, és lépd meg ezeket a változtatásokat azon kapcsolataidban, amik számítanak neked.

Egészség és Öngondoskodás

Ez a Telihold most azt kéri tőled, hogy pihenj egy kicsit és törődj Önmagaddal többet. A testednek szüksége van ápolásra és törődésre, mert a lélek itt lakik...és érdemes értékelned.

Talán észrevetted, hogy körülötted sokan betegek lesznek, többek között te is, ha nem vigyázol magadra, és nem értékeled a tested annyira, hogy hallgass rá, amikor arra kér, hogy pihenj, vegyél vissza, és lassulj le egy kicsit. A testednek egy saját rendszere és módszere van arra, hogy pihenjen, és a már nem kívánt és nem szükséges energiákat kiengedje, és megtisztítsa magát... add meg neki ezt az időt, és hallgass rá.

Engedd meg neki, hogy végezze a dolgát. Fordítsd ezt az időt arra, hogy ápold, szeresd, óvd és ez a törődés kibővül rajtad át mások felé is. Úgy találhatod, hogy most nehezebben alszol el, hogy többet vagy ébren... ez vele jár.

Használd ki ezt az időt olyannal, amit szeretsz, ami megnyugtatja az idegrendszered, és ellazít.

Érzelmek

A Telihold időszaka mindig is egy érzelmesebb időszak, de most különlegesen igaz ez, a kozmikus változások és aktivitások miatt. Ezért légy tudatában az érzelmeidnek, és találj módot arra, hogy kreatív úton tudd csatornázni őket. Úgy találhatod, hogy az érzelmeid felerősödtek, ezért hallgass a belső megérzéseidre és képzeletedre, amikor fontos döntésekkel nézel szembe.

Nagyobb érzelmi kitörésekre is számíthatunk, ezért légy résen, hallgass a szívedre, és használd ezen energiákat konstruktív módon ahelyett, hogy beleragadnál egy érzelmi robbanásba, amiből nehéz kikeveredni.

Összefoglalva, ez egy csodálatos és különleges időszak.

Légy nagylelkű és kedves, földelj sokat és légy alázatos.

A Bika ereje a megbízhatósága és függetlensége, és ezeket most magunkon is erősebben észlelhetjük majd. Csakúgy, mint az egyéb jellemzőit, amik: konokság, birtoklási vágy, féltékenység és lustaság.

Légy tisztában ezekkel önmagadban, amikor jönnek, amikor szembekerülsz velük, mert ez segíthet, hogy jobban tudd kezelni ezt az érzelmes időszakot.

Lélegezd be mélyen a Telihold erejét, és élvezd az Utat!

Áldás Rátok!Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.10.23.
Fb:Mindennapi Tudatosság
mindennapitudatossag.simplesite.com

Eredeti cikk: Gaia Heals - Gaia Heals
Fotó: pinterest