2018 - November
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
2018 - December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
2019 - Január
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
Főoldal > AKTUÁLIS ENERGIÁK
INTENZÍV FÉNYERŐK ÁRADÁSA
 
Teremtő erőink, tudati, lelki és szívereje megújul, és új égi fénykódokkal gazdagodik 
 


INTENZÍV FÉNYERŐK ÁRADÁSA A NAPBÓL ÉS A SZÍRIUSZI FÉNYHULLÁM ÁLTAL

Júliusban új energiák érkeznek a Földre a szíriuszi fényhullám által, amely az Új Föld teremtés-mátrixának kristály hálóját tölti fel a Galaktikus Központi Napból érkező fénykódokkal. A Szíriuszról érkező energiák a magasabb szintű szeretet tudatosság elérését, lelki fejlődésünk előremozdítását,  és szív – tér teremtő fénykódjainak újrakalibrálását teszik lehetővé. Felsőbb dimenziókból érkező tudás megszerzését és spirituális erőink megújítását segítik.

Ebben az időszakban az isteni szintekről lehozott energiákat, égi eredetünk fénykódjait és fény minőségeinket integrálhatjuk a lelki síkokba, és fizikai valónk energiatereibe, amely által magasabb tudati és rezgési szintre emelkedhetünk fel.

Teremtő erőink, tudati, lelki és szívereje megújul, és új égi fénykódokkal gazdagodik.

A Fény Felerősödése

Minden nagyon intenzívnek, erőteljesnek fog tűnni, ebben az időszakban. Felgyorsul a fejlődési folyamat és hatalmas energiák szabadulnak fel. A 3. Dimenziós tudatosságból sok minden kioldódik, hogy helyébe magasabb idea, teremtő szándék lépjen be. Ez azonban nehézséggel jár akkor, ha még erős érzelmi kötődés van a régi energiákhoz. Fontos a régi elengedése hogy  lehetővé váljon a változás, és akkor minimális zavarral és nehézségekkel fogtok találkozni.


Intenzív transzformációs folyamat a régi énetek átalakulását hozza, egy új tisztább, tudatosabb létbe emel. Azoknak, akik aktiválták a Fénytestüket, sokkal egyszerűbb lesz ez a folyamat, amikor beintegrálják a beérkező Fényhullámokat a Fénytestükbe. A Fizikai Test ismét kap egy DNS felújítást, amely lehetővé teszi azt, hogy a fizikai forma összehangolódjon az Új Fény Kódokkal, az Új Föld Evolúciójának érdekében.

Az új energia hatására sokan fogjátok érezni, hogy egy Intenzív Teremtő erő hat át, új ötletek és gondolatok árasztanak el bennetek. Ne feledjétek, nem kell azonnal mindent egyszerre befogadni, csak egyszerűen fogadjátok el a Fény Áramlását az Új Fényhullámból.ÚJ ENERGIÁK INTEGRÁLÁSA


Ahogy beléptek a Fény új hullámába, fontos az, hogy ne felejtsétek el azt, hogy maradjatok a középpontotokban, amely a ti szívetekben található, és tartsátok a FényTesteket sugárzón és tisztán. Ne feledjétek, hogy a multidimenzionális állapototok súlypontja a szívetek. Lélegezzetek a Szívetekből, lélegezzetek Fényt és Szeretetet a középpontotokból, amely a ti Szent Szívetek.

Aztán emlékezzetek mindig arra, hogy FÖLDELJÉTEK magatokat, azzal hogy becsatlakoztok a Föld Csillag Csakrába, ami a lábatok alatt található, és ezzel a Föld Szívébe, a Föld Középpontjába és tegyétek lehetővé, engedjétek meg a szíveteknek azt, hogy szinkronba hozza, egyensúlyba a Föld pulzálását veletek, mert ekkor harmóniában lüktet veletek az Élet Kozmikus lüktetése.

Ez után emlékezzetek arra, hogy össze kell kapcsolódnotok a Lélek Csillag Csakrával, ami a Korona Csakrátoknál fentebb van, és ahol a Lelketek tartózkodik. Húzzátok be a fényenergiát a Korona Csakrátokon keresztül le a szívetekig, azért hogy begyújtsa az Isteni Szikrát a szívetekben. Érezzétek azt, hogyan vegyül össze a Szellemetek és a Lelketek az Isteni Szikrával, azért hogy létrehozza az Angyali Lényetek Isteni Lángját a szívetekben.

Majd érezzétek azt, hogy a Szoláris Csakrátok kinyílik, és felveszi, majd beilleszti, integrálja a Napból a fényenergiákat és továbbküldi azokat a FényTestetekbe. Továbbá a Galaktikus Csakrátok beengedi a FényHullámot a Galaktikus Központból, azért hogy beintegrálja mindezt a FényTestetekbe és feltölti a Fénytesteteiteket az isteni Fény Sugaraival, rezgésével. Az Isteni Energia és a Sugárzás, SZÍVTŐL-SZÍVIG folyamatban beépül és szétosztódik az Új Föld Fényhálójába.

Érezzétek azt, hogy a Fény Sugárzása/Rezgése körülöleli a bolygót és belehatol a FényHáló Szívébe, a Fényküldöttek, Fényharcosok szívéből a Fény Családja mindegyikébe és ezt megnyilvánítjátok az Új Földön. És ismerjétek fel azt, hogy nem számít az, hogy hol vagytok és mit tesztek éppen, mert: TI VAGYTOK A FÉNY VILÁGÍTÓTORNYAI,  A RAGYOGÓAN SUGÁRZÓ/REZGŐ CSATORNÁI A FÉNYNEK, akik befogadják először a bejövő FényHullámokat.


Közzétette: Aysha