2018 - December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
2019 - Január
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
2019 - Február
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
Főoldal > AKTUÁLIS ENERGIÁK
Lélek tisztulás
Aktuális energiák
 
Engedd el a sértettséget, minden negatív érzésedet bármivel vagy bárkivel kapcsolatban is mert most ehhez kapsz intenzív égi támogatást 
 


Az aktuális teremtő energiákról – Útmutatás

Az aktuális energiák az augusztusi hónaptól, pontosabban az augusztusi 11 -ei újhold napjával kezdődően a lélek folyamatos tisztulásának intenzívebb időszakát hozzák magukkal.

Az újhold, az újrakezdés, a tisztalap, a körülöttünk és bennünk lévő „problémák” rendbe tételének energiái mellett most hatalmas teremtő erő is párosul ezen időszakhoz.

A lélek tisztulását illetően ez a hullám a legmélyebb, legerősebb karmikus szálakat hozza a felszínre mindenki életében melyek gyógyításának idejére hívja fel a figyelmet. Olyan „mélyről” történik ez a folyamat mely a kezdeti vagy sok esetben az első földi életeinkben megélt-átélt sérüléseket, léleksebeinket teszik elénk.

Ezek az energiák legfőképpen az emberi kapcsolatokat helyezik előtérbe. Ez igaz a szerelmi, párkapcsolati, baráti kötelékekig de legfőképpen a család és az ahhoz tartozó helyzetek kerülnek most első helyre ebben a folyamatban. Az első földi leszületésünk tapasztalásai (legyenek azok „pozitívak vagy negatívak”) a legerőteljesebben nyomták rá bélyegüket lelkünkre mely lenyomatok addig vannak hatással életünkre míg nem ismertük fel illetve nem gyógyítottuk meg magunkban azokat.

Első földi inkarnálódásaink lehettek bármely korban, időben mely mindenki sajátja. Vannak sokan ma élő emberek akik Atlantiszi lelkek, azaz Atlantiszban kezdték meg földi leszületéseiket. Ezen kívül Egyiptom,Görögország… az ókor, középkor vagy bármely más időszakban is indulhatott földi „pályafutásunk”.

A legtöbb esetben a jelen életünkben azokkal a személyekkel tartozunk egy családba,vagyunk közeli kapcsolatban akikkel az első földi inkarnációnkban is tapasztalatokat szereztünk. Azokkal akikkel nem sikerült megoldani valamilyen „feladatot”, vagy félbemaradtak bizonyos helyzetek a két fél között. Azt lehet mondani , hogy akikkel nagyon erős „karmánk van” melyet ettől az említett első földi leszületéstől kezdődően léleksebként egészen idáig hordoztunk magunkban.

Olyan ez mintha valaminek a „vége” felé közelednénk globális és személyes szinten is. Egy régi minőség meggyógyítása után mindig új irányt kap életünk .

Ahogy a legmélyebb szinteken önmagunkba tekintünk és megengedjük tisztulni mindazt amit eddig elnyomtunk magunkban akkor jó úton járunk és saját magunknak adunk egy csodálatos lehetőséget az igaz Teremtésre. Ez igaz minden életterületre.

Az intenzív teremtő energiák most pillanatok alatt képesek manifesztálni azt amit szeretnénk.

Viszont nagyon fontos hogy először is magunkat kell rendbe tenni hacsak egy bizonyos szintre is „feltornázni”ahhoz hogy a teremtés valóban tiszta csatornából érkezzen számunkra.

Az erőteljes teremtő energiák mellett nagyon odafigyelőnek kell lenni minden pillanatban.

Fókuszáltan kell „gondolkodni” és cselekedni. Nagyon könnyen bedőlhet az ember a „mézesmadzag”-nak mellyel mindenre azonnali megoldást kínálnak. A megvezetés könnyen előfordulhat, hogy saját gondolatainkon keresztül sodródunk el valódi igaz magoldásainktól, életünk helyzeteink „megfejtéseitől”. Ne agyaljuk túl a dolgokat hanem a lelkünkre hallgatva döntsünk mert az a helyes út.

Az életünk olyan mint egy kirakós játék melynek részei lépésről lépésre segítik önmagunk és ezáltal az egész létezésünk tökéletes üzenetét. A türelmetlenség soha nem vezet előre. Tudd, hogy mindig jó időben jó helyen vagy.

A lélek tisztulás mellett tehát erőteljesen teremthet most mindenki. De mindenféleképpen a két folyamat párhuzamosan történjen.

Hallgass a szíved üzenetére, hogy a te személyes életedben napokra lebontva és hosszabb távon is mire van szükséged. Mi felé szeretnél haladni és mit szeretnél gyógyítani magadban. Hangolódj rá , hogy mi, vagy ki az aki gátolja fejlődésedet. Ki az aki visszahúz.

Még ha nagyon nehéz is de most lehetőséged van megtanulni az elengedést és elfogadást mely eddig blokkolta gyorsabb előre haladásodat.

Engedd el a sértettséget, minden negatív érzésedet bármivel vagy bárkivel kapcsolatban is mert most ehhez kapsz intenzív égi támogatást.

A lélek és a tudatalattidba „bekövesedett” gondolati, érzelmi elementálok most intenzíven a felszínre törhetnek. Olyan felismeréseket, képeket kaphatsz bármely helyzeteddel kapcsolatban melyről sosem álmodtál volna. Nagyon sok esetben pontosan az orrunk előtt van a legnagyobb kulcs, a legnagyobb megoldás. Csak észre kell venni és mindent kisöpörni a szőnyeg alól helyet adva ezzel az újnak mely már az ajtóban kopogtat…


Szeretettel Tóth István
Fb.:Lélek a fejlődés útján