2018 - December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
2019 - Január
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
2019 - Február
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
Főoldal > AKTUÁLIS ENERGIÁK
Novemberi Energia Híradó
Évadzáró Nagytakarítás
 
A következő napokban újabb erős hullámok érik el a Földet 
 


Novemberi Energia Híradó - Évadzáró Nagytakarítás

Kedves Ébredő és Felemelkedő Testvéreim!❤️

A november hónap hihetetlen energiákat és változásokat hoz és hozott magával. Már a hónap elején nagyon erős hatásokat érezhettünk, melyek elsősorban a fejünket alakították és huzalozták újra. A magas rezgésű energiák a koronacsakra, a harmadik szem és tobozmirigy valamint a torokcsakra területét érintették elsősorban, így tapasztalhattunk fejfájást, bizsergést, lüktetést, feszítést, szem, tarkó és nyak körüli érzeteket és alap nyugtalanságot, feszültséget.

Sok emberben régi félelmek és aggodalmak ébredtek fel, hogy szembe tudjanak nézni, és hátra tudják hagyni. Nagytakarítás zajlott a lelkünk és testünk mélyében, és úgy éreztük, hogy mindent le kell tenni, ami már nem szolgál minket, hogy be tudjuk engedni az új energiákat, melyek visznek tovább.

Ezen energiák a 11:11-es kapura készítettek fel, mely minden évben egy igen erős energetikai portál, és nagy mennyiségű erős energiát áramoltat a Földre...idén extra erős volt, és mindannyian éreztük, ahogy heteken át áramlott a Fény, és készített minket a nagy áttörésre. És megcsináltuk!

Ha ma magatokba néztek, érezhetitek azt a rengeteg letett és kioldott energiát, melyeket a saját és a közös életünkben is sikeresen megtisztítottunk.

Új emberek lettünk! Ehhez mindenkire szükség volt, és a Fénymunkások, Fényhordozók és Ébredők csodálatos munkát végeztek.

Jelentős tisztulás és átalakulás ment végbe, rengeteg odatett munkánk eredményeként.

Hatalmas mennyiségű félelmet és kontrollt engedtünk ki a közös tudati mezőnkből...és ez elképesztő teljesítmény!

Ám még közel sincs vége. Úgy meglendültünk, hogy most már meg sem állunk!

A következő napokban újabb erős hullámok érik el a Földet, így készüljetek.

Tapasztalhattok érzékenységet, nyugtalanságot, dühöt, félelmet, fáradságot, levertséget, zavartságot, ahogy a magas töltésű hullámok elérnek minket.

Természetesen érezhettek nyugalmat, békét, áramlást és felemelkedést is, mivel minden áramlik.

Semmibe ne ragadjatok bele, csak hagyjátok átfolyni magatokon.

A koronacsakra és szívcsakra továbbra is nagy tisztulásokon megy át.

A torokcsakra a szabad beszédért kiengedi az elfojtásokat, és elnyelt mondatokat, így feszíthet, lüktethet, nyomhat.

A solar plexus csakra aktiválása émelygést, hányingert és gyomor környéki tüneteket eredményez, valamint a negatív energiák kiengedése miatt némi feszültséget és nyugtalanságot, haragot és frusztráltságot.

Sok meditáció, földelés és ellazulás segítheti az új energiák integrálását és horgonyzását.

Továbbra is a hangsúly az alacsony energiák kiengedésén és megtisztításán van, így a munka nem áll meg. A hónap utolsó hetei lassan de biztosan készítenek minket a Telihold energiájára, valamint a decemberi 12:12-es kapu és a 12:21-es Napforduló újabb nagy lépcsőfokaira.

Az energia folyamatosan erősödik és emelkedik.

A tobozmirigy aktiválása továbbra is fejnyomás, feszítés és bizsergés tüneteit hozza, miközben érezhetjük, hogy azon csakrák, melyek még nincsenek összhangban, lüktetnek és bizseregnek. Ez mindenkinek személyre szabott, hisz mind egyediek vagyunk, így kinek mi. Ám minden fájdalom átmeneti, amíg képesek nem vagyunk az egész testünket, lelkünket és szellemünket egységesen magas szintre emelni, és végre minden ízében megélni az Új Lényünket, akivé minden egyes nappal válunk.

A világunk elképesztő változásokon megy keresztül, és ne ijedjetek meg, amikor ennek fizikai hatásit is tapasztaljátok, vagy hallotok róluk.

Az újhoz, új alap kell, és a régi alapunk nem működött kielégítően, így most újralapozunk...és ez időbe telik, így senki ne adja fel, senki ne törjön meg, mert minden átalakulás azt mutatja, hogy mekkora utat is tettünk meg.

Engedjétek be az újabb energiákat, és hagyjátok, hogy még magasabbra emelhessenek Titeket.

Engedjetek el mindent, de tényleg mindent, ami visszatart, ami félelmet, aggodalmat kelt bennetek; legyetek bátrak és erősek, mert a Fény mindent elér, és most már mi magunk vagyunk a Fény, ami áramlik belőlünk mindenfelé...és nem állunk meg! Az utunk vezet tovább, újabb csodálatos megtapasztalásokhoz, fantasztikus megvalósulásokhoz, végtelen szeretethez és mindent áthatoló-körbevevő vakító Fényhez. Ez a Mi utunk! És már látjuk az alagút végét!

Kitartás Felemelkedők! Az Ébredés nem könnyű, de már magabiztosak vagyunk, erősek és bátrak, és senki nem áll az utunkba többé. Visszavesszük a Földet és egy Új Világot építünk...együtt, jobbat!

Áldás és Fény Rátok Testvéreim! Köszönöm, hogy itt vagytok, dolgoztok magatokon és árasztjátok a Fényt. Együtt megcsináljuk; ezért jöttünk ennyien...milliónyi gyertyaláng, ami most már aranyló fénybe öleli körbe szeretett Földünket!

Szeretettel, testvéretek Elsa.❤️


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.21.
mindennapitudatossag.simplesite.com
Fb: Mindennapi Tudatosság
fotó: pinterest