2018 - Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
2018 - Június
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2018 - Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
Főoldal > Aktuális energiák
Univerzális üzenet a most zajló változásokról
 
Te, aki a fény szolgálatában élsz, most nem veszíthetsz az erődből. 
 


Univerzális üzenet a most zajló változásokról


Tudom, hogy lelked békére vágyik. Arra kérlek, ismerd fel, a béke már ott van Benned. Sem a segítőid, sem más nem felelős saját világodért.


Ezt a világot Te alkottad, s bármikor kedved szerint változtathatsz rajta. Akár egy pillanat alatt. Arra kérlek, ne kezeld félelemmel a jövőt! A felelősség riasztja lelked, hogy részese vagy a változásnak. Tisztaságot és bölcsességet kínálsz embertársaidnak. Ne hagyd, hogy megtörjön ragyogásod fénye, hiszen az előtted álló évben akkora szükséged lesz rá, mint még soha nem volt. A világ tele van sötétséggel és ítéletekkel. Te, aki a fény szolgálatában élsz, most nem veszíthetsz az erődből.


Még egyszer szeretnélek emlékeztetni, hogy Te akartad, hogy ez így legyen. Te akartál részese lenni ennek a folyamatnak. Te akartad magadénak eme tapasztalásokat. Tőled függ, hogy az önsajnálatba süppedve Te is, mint jónéhány embertársad a sötétséget prófétálod, vagy önnön fényedet sugározva ragyogod be a világot.


Ez az év rendkívül fontos Számodra. Rendkívül sok tennivalód van. Mert így döntöttél. Rövid időn belül megérzed, hogy ki vagy valójában. Megválaszolod magadnak azon kérdéseid, amik mindeddig nyugtalanítottak Téged. De senki nem tudhatja a válaszokat. Ezeket csak Te ismered.


Te önmagad már így is egy egész, tökéletes, sugárzó lény vagy. Hova ez a sietség? A Tiéd már most is minden, amire vágysz. Nem megszerezned kell a dolgokat, hanem felismerned. Mire megtörténik a felismerés, ez a fizikai világban is manifesztálódni fog.


A felemelkedésben egy navigációs szerepet vállaltál. Hibaelhárítóként kell részt vállalnod emberek életében. Az igazi élet még most kezdődik. Most kezdődik az az élet, amiért tulajdonképpen megszülettél. Mire ez a kétségbeesés tehát?


Saját ragyogásoddal segíted embertársaid a változáson át. Ahhoz, hogy valami részeddé váljon, helyet kell biztosítani neki életedben. Ne rohanj! S ne feledd, aki és ami benned él, az a Te részed. Senki Tőled el nem veheti. Nemcsak a szituációk, hanem minden érzésed és gondolatod is üzenet számodra. Figyelj oda jobban rájuk. A szíved hordozza igazi karaktered, a szeretetnek a lenyomatát. A szíved léted központja. Minden illúzió, színlelés és ítélet kint marad a bejáratnál. Ez olyan, mintha a mennyország bejáratán lépnél be... kisgyermekként. Kétféleképpen léphetsz be. Legkönnyebben úgy, hogy lecsendesíted gondolataidat, hagyod, hogy figyelmed olyan legyen, mint egy nagy, csendes tóba dobott kő. Majd visz tova a csendességbe, míg végül megpihensz, s hagyod, hogy a koronacsakrádon beáradó arany fénnyel feltöltselek. A másik mód nehezebb, de méginkább tisztító és átformáló. Lépj be a szívedbe, egyesülj a végtelennel, az EGY lélekkel, a Teremtővel. 


A következő hónapokban a becstelenek előtt sok ajtó bezárul. Még ha be is tudnának lépni az ajtón, nem tudnak átkeveredni az önmaguk becsapásától keletkezett labirintuson. A becsületesség vonatkozik a szokásokra, a kapcsolatokra, az ötletekre, a karrierre és a tervekre. Mindenki csak addig tud előre haladni, amíg a becsületessége viszi. Ha a becsületességről elmélkedsz, megnyílnak szíved kapui, és életed eddig rejtve maradt lehetőségei. 


Az intelligencia hatodik dimenziója az igazság. Ha egyensúly van, az egészség uralkodik. Ez mindenre igaz az egészséges személytől az egészséges bolygóig. Ösztöneid figyelmeztetnek a gondolatok valódiságára, hogy egy terv gyümölcsöző eredményt hoz-e. Most minden dolog visszatér egyensúlyához. Ez az igazsághoz vezető út. A szívedben van az az intelligencia, mely ezt megengedi. Az az ár, amelyet az ember hajlandó megfizetni, nem azt jelenti, hogy korrekt érték került meghatározásra. Mindennek megvan a tisztességes ára, amely az igazságát az egyensúly arányából vonja le... hogy mennyi energiát, időt, erőfeszítést és tehetséget használtak fel a javak termeléséhez és a szolgáltatáshoz. A csere energiát rombolja mindaz, ha túl sokat fizettünk valamiért, ha túl keveset, és mindkettő akadályozza az egyensúly kialakulását.


A világ azt akarja, hogy bizonyíts! Így saját magad ura leszel, aki hajlandó arra, hogy megtalálja önazonosságát! És tudd, hogy igazán szeretve vagy.


 


Hegedűs Márk


Forrás: http://angyalfeny11.blogspot.hu/