2018 - Október
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
2018 - November
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
2018 - December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
 
Főoldal > AKTUÁLIS ENERGIÁK
ÉLETET MEGVÁLTOZTATÓ ÁTALAKULÁS
 
EGYENLŐSÉG alkalmával megnyílik egy KOZMIKUS ENERGIAPORTÁL  
 


EGYENLŐSÉG alkalmával megnyílik egy KOZMIKUS ENERGIAPORTÁL


Tegnap, március 20. –án, 17:16 órakor beköszöntött a tavasz!NAP- ÉJ

Fontos tudnunk mekkora lehetőség adhat. Használjuk ki ezt a hatalmas erőt arra, hogy pozitív irányba alakítsuk át az életünket!

Napéjegyenlőségek rendkívüli hatást gyakorolnak az élő szervezetekre, így a mostani is. Úgy gondolom, erőteljesen érzékeljük már napok óta.

Minden év március 20-án és szeptember 23-án a nap és az éjszaka megközelítőleg azonos hosszúságú. A napéjegyenlőségek, a tudósok szerint repedéseket okoznak a Föld mágneses mezőiben, amelyek órákig nyitva maradnak. Megnyílik egy portál, amely lehetővé teszi az erősen vibráló energia áramlását az univerzumból, és közvetlenül hatást gyakorol az energetikai részecskékre a Földön, beleértve az embereket is.

A portál lehetővé teszi a világegyetemben két távoli hely közötti, például a gyors utazást a Naptól a Földig. Ez a portál segítő időszaka lehet az ÉLETET MEGVÁLTOZTATÓ ÁTALAKULÁSNAK amely lehetővé teszi számunkra, hogy megújult energiával, határtalan lehetőségekkel, magasabb bölcsességgel, fokozott szerelmi szintekkel megtapasztalhassuk a teljes, tudatos ébredést. Ez óriási lehetőség arra, hogy összehangolódjunk a világegyetem energiájával.

A tavaszpont, amikor a Nap az Állatövön (Fizikai síkon a Nap pályája, ahogyan a Földről látjuk) belép a Kos jegybe. Megjegyzem, hogy ez a pont 2500 évvel ezelőtt volt itt, amikor az Állatövi jegyrendszert létrehozták.

Jelenleg a valós csillagképi háttér szerint a tavaszpont a Halak csillagkép Visszaúszó halfonalán van, közelít a Vízöntő csillagképhez, aminek érezhető a szellemi hatása.

Jelképezi, hogy emberiség szinten a múlt karmikus megtisztításának periódusában vagyunk, emiatt kellett visszajönnünk. Összegezzük a múltat, meghozzuk a szükséges áldozatokat a karma kiegyenlítésért és azért, hogy eljussunk végre az időfonalunkon egy olyan pontra, amikor már képesek leszünk kilátni a folytonos ismétlésekből, megváltódni.

Égi segítő erők mindig jelen vannak. A megváltódás kulcsa az, hogy végre felismerjük a halhatatlanságunkat, felismerjük, hogy végtelen fényszálakkal össze vagyunk kötve a kozmikus mátrixszal.

A Halak csillagkép sugározza a megváltás feltétel nélküli szeretetének energiáját.

Az asztrológiai újév horoszkópjának egyik fő jellegzetessége,
hogy a tavaszponton álló nap együtt áll a Keiron bolygóval és a Deszcendens sarokponttal a Halak csillagkép visszaúszó hal fejénél, míg az aszcendens, a Szűz csillagkép első csillagainál. Ott van az aszcendens pontja, ahonnan a Szűz az Angyal elindul, hogy megszerezze a tudást, megtalálja az örök élet italát, a Grált.

Az égi kép azt jelképezi, hogy eljött az idő sokunk számára, hogy elinduljunk és megszabadítsuk magunkat, levágjuk magunkról a múlt szennyét. Ez úgy lehetséges, ha visszaemlékezünk a halhatatlan lelkünkre, a szellemi kapcsolódásunkra, és a múlt szenvedései során megszerzett tudásunkat használva meggyógyulunk, meggyógyítjuk egymást és a bolygónkat.

A gyógyítás, gyógyulás tényét kihangsúlyozza a képlet, mivel az IC pont, amely az alapokat, a múltat jelképezi, a Tejúton áll, a Kígyótartó csillagkép legfényesebb csillagával, a Gyógyítás szimbólumával, a Rasalhaugeval áll együtt. A célt, a küldetést, a jövőt jelképező MC pont vele szemben a Bika szarvai közötti legmagasabb, a Tejútra felvezető ponton, az EL Nasha csillagnál.

Jelképezi, hogy ez az év egy beavató év lesz a számunkra. A gyógyulás azt jelenti, hogy a szellemi erőnkkel képesek vagyunk az ösztönerőinket képben tartani, győzedelmeskedni a bennünk lakozó sötét erők felett. A kígyó, mint ősi jelkép, az újjászületés jelképe.

Az égi képen további fontos bolygóállások:
A Naphoz és a Keironhoz társul a visszaúszó Hal fonalán szintén, a Merkúr és a Vénusz együttállása.
Korábban is említettem, hogy ez olyan különleges időszak, amikor visszajönnek a múltunkból régi társaink. Különleges idők jönnek, nagy feladatokkal szükségünk van egymásra.

Jupiter-tanító jellegű szextil kapcsolata a Plútóval.
Jupiter visszafelé halad, ami azt jelenti, hogy segítő energiát kapunk ahhoz dolgozzunk még a múlton. A Mérleg csillagképben vándorol, ezért a szeretet, a hit, igazság, egyensúly kérdések különösen a kapcsolatok vonatkozásában, főleg a párkapcsolatban kerülnek fókuszba.
További jelentést ad a fényszög kapcsolata a Plútóval. Plútó energiája rendkívül radikális, végrehajtó energia a cselekvés szintjén. Jelképezi, hogy amit eddig nem tanultunk meg, olyan helyzetekbe jutunk, amelyek radikálisan meg fognak változtatni.

Hold és a Szaturnusz erőteljesen racionalizáló jellegű (kvadrát) fényszög kapcsolata. Jelképezi, ahhoz hogy a céljainkat elérjük a fizikai világban, szükséges megváltozni, merni új dolgokat elkezdeni. Nagyon fontos a test-lélek-szellem egyensúlyára törekedni.

Uránusz, a szellemi felemelkedésünk, a megtisztulásunk, megszabadulásunk motorja, a Halak felfelé úszó fonatán halad előre. A felfelé úszó hal a megváltás, a felemelkedés, a körforgásból való kilépés utolsó áldozatát, a befejezést jelképezi.

Nagyon érdekes követni az Uránusz éves útját. Április 22-én eléri az Al Rishat a csillagkép alfa csillagát, ami a megváltás szimbóluma, a csillagkép végpontja. Ettől kezdve többször oda – vissza megjárja az égi utat az Al Risha és a Kos csillagkép bejárata előtt. (Aug. 6-ig eléri a Kos kaput, majd jan. 6-ig visszatér a Halak kapujába, majd ismét előre indul megint). 2019. április 22.-én a Nappal együttállva lép be végleg a Kos csillagképbe.

Az égi üzenet az, hogy készüljünk fel, van rá több mint egy évünk, hogy lezárjuk a múlt köreit és felvállaljuk, meghozzuk az áldozatot az új ciklusba való belépéshez.

Megújulást, boldog életet, gyönyörűséges tavaszi napokat kívánok Mindnyájatoknak!Forrás: Fb.:Csillaghang
www.sorstanacsadas.hu