2018 - November
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
2018 - December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
2019 - Január
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
Főoldal > Angyallexikon
Szandalfon
 
Hatalom
Minden tudás, bölcsesség és hatalom kulcsa: a szeretet.
Merítkezz meg mélyen a szeretetben, és úgy fogsz látni, ahogy Isten lát!
- Christ in You 
 
Szandalfon nagy angyalfejedelem. Ő felügyel a szeráfoknak adott sokféle hatalomra, úgymint: erő, bőség, szépség, életöröm. A szeráfoknak olyan sok hatalom adatott, hogy közülük egyesek bűntudatot éreztek, amiért ennyivel jobbak más angyaloknál. Idők múltán a bűntudat és félelem eluralkodott fölöttük, ami becses adományaik közül soknak az elvesztéséhez vezetett. Szexuális visszaélés vagy erőszak áldozata lettél? Olyan kapcsolatod volt, amelyben manipuláltak és amely rombolólag hatott rád? Olyan a munkahelyed, ahol a főnököd lekezelt? Mindez annak a jele, hogy félsz saját hatalmadtól.
A hatalom indulatainkban rejlik - a szeretet intenzíverejének hatalma, az Istennel való kapcsolat megérzéséé, céljaink valóra váltásáé, anyagi javaink megszerzéséé, az igazság megismerésének és kifejezésének vagy testi egészségünk megőrzésének hatalma. Egyes szeráfok bámulatos adományokban részesültek, amilyen például a gyógyítás hatalma: a természeti erők irányításának képessége; a dolgok megjelenítésének és lerombolásának a képessége; más dimenziók meglátásának, hallásának, érzékelésének a képessége vagy a jövőbelátás és emlékezés a múltra. Ha elég félelmet irtottál ki magadból, megtudod, melyik jutott neked a fenti adományokból. Állj készen befogadásukra! Kérd Szandalfont, ő adjon neked e folyamathoz bölcsességet és megbocsátást. Újra felfedezed képességedet a szeretetre. Engedd, hogy természetesen árasszon el ez a hatalom! Ha visszariadsz tőle, öntudatlanul olyanokat cselekszel, ami azt a keveset is csökkenti vagy gátolja, amennyi eljutott hozzád. Mivel manipulálod érzéseidet? Koffeinnel, édességgel, cigarettával, alkohollal, droggal, stresszel, szexszel, moziba járással, túl sok vagy túl kevés alvással? Érzelmeid megzavarnak? Vagy a minimumra csökkentette őket a félelem, annyira lelassítva rezgésed sebességét, hogy élő halottként jársz-kelsz e Földön? Az erős negatív indulat átjárja a testedet, s benned egyre tompulnak az érzések. Az érzelmi rezgés intenzitása - tudatosan felhasználva - hozzásegíthet, hogy szabadulj régi sebeidtől és kétségeidtől. Ez része annak a természetadta hatalmadnak, hogy magadat meggyógyítsd.
A szeráfok arra hajlanak, hogy keményen ítéljék meg magukat és gyakran nem hagynak elég időt a tanuláshoz és a növekedéshez. A tökélyt várod el magadtól? Ne rettenj vissza attól, hogy ismét tanulóvá válj! Ez a folyamat érzéseid szintjén zajlik le. Értelmed segíthet összpontosítani, de azt, hogy mi a helyes, érzelmeid mondják meg.
Sokféle hiedelem él a hatalomról. Az "old boy" hálózat arról igyekszik meggyőzni bennünket, hogy bizonyos gazdasági osztályhoz tartozó idősebb fehér férfiaknak több hatalmuk van, mint bárki másnak. Ha nő, indián vagy más kisebbség tagja, szegény vagy középosztálybeli vagy, mik a te hatalmi céljaid? Ha fehér és gazdag vagy, nincs bűntudatod amiatt, hogy annyival jobban élsz, mint más? Megtagadtad az anyagi világot vagy olyan életstílust vettél fel, amely azt próbálja elhitetni, hogy mindez nem számít?
Kérd meg Szandalfont, ő vezéreljen végig életeden, megéreztetve veled, mit kell tenned. Kutasd fel félelmeid és tétovaságaid okait, lépj akcióba, és küzdd le őket! Ha megengeded, hogy igazi érzéseid jussanak kifejezésre, és megszabadulsz indulataidtól, szabaddá teszed az utat hatalmad visszatérte előtt. Kívánnod kell ezt a hatalmat ahhoz, hogy eljöjjön, és szabadulni kell a félelemtől és bűntudattól, hogy azt a hatalmat isteni tervednek megfelelően használd fel. Ha szeráf vagy, szereted a szertartásokat. Találj ki olyan szertartásokat, amelyek hozzásegítenek, hogy az igazságra visszaemlékezzél, és visszanyerd hatalmadat. Erre vár a világ, és arra, hogy e hatalmat bölcsen használd. Fordulj gyakran Szandalfonhoz, és kérd a segítségét!