2017 - Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
2017 - Augusztus
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
2017 - Szeptember
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
Főoldal > Ayon programjai
AZ ÉBREDŐ ERŐK MISZTÉRIUMA
ÚJ 8 RÉSZES SZEMINÁRIUM INDUL ÁPRILIS 13.-ÁN
 
SPIRITUÁLIS KÉPESSÉGEK ÉS TISZTÁN ÉRZÉKELÉS ADOTTSÁGAINAK AKTIVÁLÁSA ÉS FEJLESZTÉSE

 
 AZ ÉBREDŐ ERŐK MISZTÉRIUMA

SPIRITUÁLIS KÉPESSÉGEK ÉS TISZTÁN ÉRZÉKELÉS ADOTTSÁGAINAK AKTIVÁLÁSA ÉS FEJLESZTÉSE

ÚJ 8 RÉSZES SZEMINÁRIUM INDUL ÁPRILIS 13.-ÁN

ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI OKTATÁS A BENNÜNK REJLŐ KÉPESSÉGEK AKTIVÁLÁSÁRA ÉS FEJLESZTÉSÉRE

Az ősi időkben mikor az emberek még nem távolodtak el Istentől és az isteni törvényektől, a spirituális képességek által, képesek voltak tisztán érzékelni az égi világokból érkező útmutatást. A mediális képességeik segítségével akadálytalanul tudtak kapcsolatot teremteni az égi segítőkkel, angyalokkal és felemelkedett mesterekkel, amely által a fény útján járva, bölcsességet és tudást nyertek.

Atlantisz bukásával, a tudatosságunk alámerülésével, és az anyagelvűségbe való alászállás miatt, megszakadt a kapcsolatunk az égi szférákkal. Spirituális adottságaink leblokkolódtak és elfelejtettük, hogy hogyan tudjuk használni az eredendően bennünk rejlő mediális képességeket. Bár úgy tűnt, az ősi misztérium tudás és ismeret végleg elveszett, azonban beavatottak egy kis csoportja Thoth vezetésével a tudást Egyiptomba menekítette. Az egyiptomi kultúra legfontosabb küldetése az Atlantiszi tudás őrzése és oktatása volt, amelyet az arra a célra kialakított misztériumiskolákban adtak át. A későbbi korokban az ősi tudás, titkos társaságok, hermetikus rendek és páholyok birtokába került, hosszú ideig elrejtve a tanításokat az emberek előtt, ezáltal csak szűk réteg számára volt elérhető a transzcendens tudás megismerése.

Különböző korszakok kultúráiban, számtalan sorsösvényen tanultuk a misztériumok felszabadító tudását, csiszoltuk a bennünk rejlő adottságokat és különleges fényerők birtokába kerültünk. Előző életeinkben megszerzett tudástunkat nem veszítjük el, igaz önvalónkban őrizzük, és amikor elérjük a megfelelő tudatszintet és szellemi érettséget, a megfelelő képzés által, felszínre hozhatjuk és aktiválhatjuk.

Most az új kor hajnalán, az ősi misztérium tudás, mint a föld mélyéből feltörő tiszta forrás a felszínre emelkedik, hogy elérhető legyen mindazok számára, akik fejlődni szeretnének, ismereteiket kívánják gyarapítani, mélyebben megakarják érteni a bennük és körülöttük zajló folyamatokat.

Ezen képesség fejlesztő szeminárium, melynek gyakorlatai az ősi misztérium iskolák beavatott tudását adja át, a fény ösvényén vezeti tanulóját, hogy spirituális önismeret által, felismerje okait és okozatait, és végül a belső alkímia szent tüzében, az „ólmot arannyá” változtassa, és a visszahúzó erőket, lelki és szellemi gyakorlatok által, átalakítsa és segítőjévé tegye. Ez idő alatt, nemcsak önmagát fedezi fel, de lelki ereje is megerősödik. A gondolatai és érzelmei feletti kontrollt is elsajátítja, mely alapkövei a tiszta spirituális képességeknek. Az érzék feletti érzékelést a megfelelő gyakorlatok és technikák segítségével kibontakoztatjuk, aktivizáljuk, és magasabb szintre fejleszthetjük.

A szeminárium célja az elméleti tanítások mellett a gyakorlati tudás elsajátítása és fejlesztő technikák átadása.

Spirituális blokkokat feloldó és képességeket aktiváló meditációk, spirituális gyakorlatok és médiumi közvetítések lesznek.

A programsorozat a tudatosság magasabb szintjére emel és folyamatos fejlődési lehetőséget biztosít a jelenlévők számára.

A képzés csütörtök esténként lesz megtartva 18.30.-tól 21.30.-ig

IDŐPONTOK:
    I. 2017.04.13. A GONDOLAT TEREMTŐ HATALMA
Gondolat irányítása – Érzelmek irányítása – Lelki védelmek – Aura tisztítása –Lakás terek, üzlethelyiségek, tárgyak megtisztítása - Gondolati és érzelmi elementárok letisztítása – Oltár készítése   

II. 2017.04.27. ÖNISMERET
Asztrális lelki tükör – Viselkedési minták, szülői minták és torzult önvédelmi mechanizmusok felismerése - Szeretetnyelvek elsajátítása – Traumák feloldásának lehetőségei – Belső gyermek meditáció

III.  2017.05.11. KRISZTUSI ERŐK ÁLTALI SZABADÍTÁS
Szeretet Forrásával való kapcsolat felvétel – Lakás felszentelése – Szentelt víz készítése – Tömjén felszentelés – Gyertya felszentelés – Rontás és átok megtörése - Destruktív szellemek és karmikus megszállók eltávolítása és átsegítése – Szabadító imádságok  

IV.  2017.05.25. TISZTÁN ÉRZÉS FEJLESZTÉSE
Tisztán érzés – Pszichometria – Léleklátás – Csakrák képességeinek aktivizálása – Tisztán érzékelés képességének aktiválása elemek által – Szív csakra megnyitása és beavatása   

V. 2017.06.15. TISZTÁN HALLÁS FEJLESZTÉSE
Tisztán hallás - Akusztikai imaginációk - Belső hallás fejlesztése - Igaz és hamis vezettetés felismerése - Médiumi fénycsatorna aktíválása - kommunikáció a spirituális vezetőkkel és angyalokkal - Médium írás

VI.  2017.06.29.  és VII. 2017.07.13.  TISZTÁN LÁTÁS FEJLESZTÉSE
Tisztán látás – Belső látás fejlesztése – Vizuális imagináció és gondolat sűrítés technikája – Aura látás – Szellemi látás aktivizálása – Asztrál projekció – Csakra látás – Energetikai kötések és bekapcsolódások érzékelése tisztán látással – Telepátia – Tisztánlátás aktivizálása hermetikus módszerrel

2017.07.27. KORONA CSAKRA BEAVATÁS  TÍZMILLIÓSZOROS NAPON
SPIRITUÁLIS KÉPESSÉGEK AKTIVÁLÁSA ARKANGYALI FÉNYERŐK ÁLTAL
Az utolsó alkalommal szellemi utazásban felemelkedünk a Bölcsesség Fénytemplomába az Égi Beavató Fényszentélybe, ahol beavatásban részesülünk. A felemelkedett mesterek és arkangyalok által magasabb rezgési frekvenciára hangoljuk a csakráinkat. Kitárjuk tudatunk kapuját a felsőbb önvalónk tiszta fénye előtt, hogy magasabb szintekről tudjunk érzékelni. Aktiváljuk a teljességet felölelő gondolkodás szellemi képességét, amely az összefüggések felismerését, az analógiák megértését és magasabb szintű meglátásokat tesz lehetővé.

Beavatás által a szellemi látókörünk kiszélesedik, magasabb szintű meglátásaink születnek és intuíciónk megnyílik, hogy felsőbb szintekről érkező isteni sugalltok, gondolatok és belső képek által, megérthessük életünk nagy tanításait, összefüggéseit és választott sorsküldetésünket.

Jelentkezési feltételek: A magasabb szintű misztériumok befogadásához szükséges szellemi érettség és lelki nyitottság.

Sok szeretettel várjuk mindazokat, akik et az isteni gondviselés angyalai hozzánk vezetnek.

Jelentkezés szükséges!
Vezeti: Aysha & Ayon
Hozzájárulás: 4.000Ft/alk.
Jelentkezés: angyalforras@gmail.com
Cím: Budapest, Andrássy út 98.fsz.
MagNet Közösségi Ház
Juhar terem
(Kodály Köröndhöz esik közel)