2018 - December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
2019 - Január
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
2019 - Február
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
Főoldal > Aysha programjai
A csoport létszáma betelt!
2018.12.07. 18.30.-21.30. ÚJHOLD NAPJÁN!
 
BEAVATÁS ÉS GYÓGYÍTÁS RAFAEL ARKANGYAL FÉNYTEMPLOMÁBAN

Négy alsó test gyógyítása, gyógyító fénycsatorna megújítása és beavatás Rafael arkangyal gyógyító szimbólumába 
 


A csoport létszáma betelt!


BEAVATÁS ÉS GYÓGYÍTÁS RAFAEL ARKANGYAL  GYÓGYÍTÓ FÉNYTEMPLOMÁBAN

2018.12.07. 18.30.-21.30.


ÚJHOLD NAPJÁN!

Négy alsó test gyógyítása, gyógyító fénycsatorna megújítása és beavatás Rafael arkangyal gyógyító szimbólumába


Ezen a napon Hold - Nap együttállása lesz a Kígyótartó csillagképben. Az újhold a megújulás és a megtisztulás időszaka. Ilyenkor új energiákat hívhatunk az életünkbe és felerősödik a testünk öngyógyító képessége. Ezen időszak kiválóan alkalmas arra, hogy befogadjuk a testünket és finomanyagi fénytereinket megújító és gyógyító energiákat.

A Kígyótartó csillagkép a gyógyítás és beavatás minőségét hordozza. A Tejútra, azaz az Istenek Útjára emel, és beavat a  gyógyító erők tudásába. Az égi alak valóságos személyt örökít meg, az ókori Egyiptomban élt Imhotepet, akiről  a görögök Aszklépiosz néven emlékeznek meg, mint aki nagyszerű és bölcs ember, aki a gyógyítás művészetét hozta el az emberiségnek. Szimbóluma, a gyógyítást jelképező, szárnyas Caduceus bot, melyre két kígyó tekeredik.

Rafael arkangyal a gyógyítás, a teljesség és az egység angyala. Fő feladata a Föld és a rajta élő lények gyógyítása. Rafael arkangyal az Isteni gyógyító energia közvetítője, azáltal gyógyít, hogy a szeretet erejével újra helyreállítja az isteni rendet és összekapcsol az isteni szeretettel. Rafael arkangyal a gyógyítók és a gyógyítással foglalkozók fő patrónusa, általa kapcsolódhatunk az Isteni Gyógyító Forráshoz, a Smaragd Zöld fénysugárhoz. Életünk minden területére gyógyító hatással van, nem csak a testet, hanem az érzéseket, a gondolatokat, a helyzeteket, valamint Istenhez és az egységhez való kapcsolatunkat is gyógyíthatja.
A mostani időszakban nagy erővel zajlik az energetikai rendszer gyógyítása és megújítása a magasabb szintű energiák befogadására. A Földre egyre intenzívebb energia hullámok és transzformáló fényerők érkeznek, amelyek a fizikai valóság létsíkját egy magasabb rezgési frekvenciára emelik fel. A jelen időszakban nagyon fontos, hogy energetikai szinten megújuljunk és gyógyuljunk, hogy a magasabb rezgésű fényenergiákat képesek legyünk befogadni és integrálni.

Az este első részében előadás lesz Rafael arkangyalról, a gyógyító angyali energiák közvetítéséről és az öngyógyítás technikáiról. Az előadást követően átadom Rafael arkangyal gyógyító szimbólumát és megosztom a használatához szükséges információkat és gyakorlati tanításokat.

(Ezen egyedülálló gyógyító szimbólumot utoljára 2015.- adtam át)
Az este második részében, Rafael arkangyal médiumi közvetítése lesz, és ereje általi beavatásban részesülünk a gyógyító szimbólum használatához.

Rafael arkangyal jelenlétének és erejének megidézésével, lehorgonyozzuk az Isteni Szeretet Gyógyító fénysugarát, a négy alsó test síkjaiban. Befogadjuk a gyógyító angyali energiákat, hogy megújulhassunk és egészségesebbé váljunk. Rafael arkangyal segítségével oldjuk a betegségek mögött meghúzódó karmikus sérüléseket és energetikai blokkokat.

 Felemelkedünk Rafael arkangyal Égi Fénytemplomába, ahol isteni és angyali gyógyító erők beavatásában részesülünk. Smaragdzöld energiák és lángok erejével, megtisztítjuk és megújítjuk energetikai rendszerűnket, csakráinkat, és szívünk fénytereit. Rafael arkangyaltól kapunk egy smaragdzöld szív-kristályt, amely a test öngyógyító folyamatait indítja be, és összekapcsol a gyógyító energia forrásával.

Integráljuk mindazon égi gyógyító energiák fénykódjait, amelyek által új és magasabb szintre emelkedhet a gyógyító képességünk. Az égi beavatás által megújítják és kiterjesztik a gyógyító fénycsatornánk fénytereit, új és magasabb szintű tudás eléréséhez kapunk hozzáférést.

Rafael arkangyal által beavatást nyerünk gyógyító  erejét megidéző angyal szimbólum használatához.
A gyógyító angyal szimbólum Rafael arkangyal gyógyító energiáját horgonyozza le, abba a síkba, amelyikben használjuk. A szimbólum által a zöld sugár gyógyító fényével gyógyíthatjuk, azon területeket ahol egyensúlytalanság uralkodik. A szimbólum által lehívható energia oldja a megbetegítő energiát és beburkolja gyógyító fénnyel a kezelt területeket. Regenerál, harmonizál és helyreállítja az egyensúlyt.

A beavatás Rafael arkangyal és a Zöld Sugár mesterei által történik, saját egyéni fénycsatornánk által a Magasabb Én közreműködésével


Hozzatok magatokkal tollat és papírt, és kérném, hogy időben érkezzetek meg a program előtt.


Lehetőség szerint, próbáljatok meg előtte ráhangolódni az arkangyalokra, és készüljetek fel lelkileg-szellemileg a közvetítés és energetikai behangolás befogadására. Ez lehet ima, meditáció vagy elcsendesedés.

Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az isteni gondviselés angyalai hozzám vezetnek.

Jelentkezés szükséges!


Vezeti: Aysha
Hozzájárulás: 4.000 Ft Jelentkezés: angyalforras@gmail.com
Cím: Budapest, Andrássy út 98.fsz.
MagNet Közösségi Ház
Juhar terem
(Kodály Köröndhöz esik közel)