2018 - Október
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
2018 - November
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
2018 - December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
 
Főoldal > Aysha programjai
BŐSÉGTEREMTŐ ÉGI FÉNYPROGRAM
ŐSZI NAPÉJEGYENLŐSÉG NAPJÁN!
 
BŐSÉG MEGTEREMTÉSÉT GÁTLÓ RÉGI HIEDELMEK OLDÁSA, SZEGÉNYSÉGTUDAT ELENGEDÉSE ÉS BŐSÉG TEREMTŐ ENERGIA LEHORGONYZÁSA 
 


BŐSÉGTEREMTŐ ÉGI FÉNYPROGRAM
ŐSZI NAPÉJEGYENLŐSÉG NAPJÁN!

2018.09.23. 10.00. - 18.00.

BŐSÉG MEGTEREMTÉSÉT GÁTLÓ RÉGI HIEDELMEK OLDÁSA, SZEGÉNYSÉGTUDAT ELENGEDÉSE ÉS BŐSÉG TEREMTŐ ENERGIA LEHORGONYZÁSA

Az őszi napéjegyenlőség napján kozmikus harmónia hatja át a teret, a nappal hossza megegyezik az éjszakáéval, a fény és a sötétség, a tudatos és tudattalan világ egyensúlyba kerül. A felső és alsó világok között megnyílik a láthatatlan átjáró és mágikus kapcsolat jön létre az égi és a földi világ között.  

Az őszi napéjegyenlőség napja ősidők óta szent napnak számít, az aratás, a szüretelés és a termés betakarításának ünnepségeit ekkor tartották. A régi időkben a Földanya ünnepe volt, amikor hála szertartásokat tartottak, hogy megköszönjék a Föld Anyának a földi javak ajándékait.
Ettől a naptól kezdve a belső világba húzódunk vissza, hogy a megélt tapasztalatokat feldolgozhassuk, az ideje múlt dolgokat elengedhessük, rendet teremtsünk és a megrekedt élethelyzeteket kimozdítsuk.

Az őszi napéjegyenlőség időszaka, életünket és sorsunkat meghatározó energiákat és sorsfordító időminőséget hordoz. Amely magot tavasszal, a tavaszi napéjegyenlőségkor elvetettünk, annak gyümölcsét most aratjuk le. Amit elindítottunk és hosszú időn keresztül érleltünk, az most láthatóvá válik a külső világunkban, a fizikai síkon.
A „BŐSÉG ARANY SZARÚJA” nem más, mint a kiapadhatatlan isteni energiaforrás, amely mindennel képes ellátni, amire szükségünk van.

A bőség több mint pénz vagy vagyon, az élet egyetemes forrásából áramló energia, amely által megteremthetjük és bevonzhatjuk az életünkbe mindazt, ami jólétet és örömöt adhat.
A régi világ kollektív tudata a hiányra épült, csak kevés ember ismerhette meg a teremtés kulcsait, és ez által az emberek felett hatalmat gyakorolva, az emberiség nagy részét a nélkülözés és szegénység tudatosságába tartotta.

Az Aranykor hajnalán az emberi világban hatalmas tudati és energetikai váltás zajlik, ahhoz, hogy sikeressé váljunk meg kell tanulnunk újra egységben élni az Isteni energiákkal, és az Isteni törvényekkel.

A megújuló világunk új alapokra épül, az új energiákban tudatos teremtőkké kell válnunk, és meg kell tanulnunk, hogy miképpen merítsünk, és hogyan teremtsünk a ISTENI BŐSÉG ENERGIA FORRÁSÁBÓL.

Ezen a napon égi fényprogram keretei között, médiumi közvetítések által, Isteni erőkkel fogunk dolgozni, hogy kioldjuk az anyagi jólét megteremtését gátló tudatalatti blokkokat, elengedhessük a szegénységtudat hiedelem mintáit és megtisztítsuk a bőségcsatornánkat. Lehorgonyozzuk és integráljuk a bőség megteremtését segítő égi teremtő fénykódokat, és megnyílunk a bőségenergiák befogadására. Megismerkedünk a bőség megteremtését segítő angyalokkal és Istennőkkel és égi tanításokat kapunk, hogy újra megtanuljuk, hogyan kell a bőség forrásából meríteni és teremteni.
I.    BŐSÉG TEREMTÉS ÚTJÁBAN ÁLLÓ RÉGI ENERGIÁK, FOGADALMAK ÉS HIEDELMEK OLDÁSA

Életeink sokaságában, számtalan meggyőződés épülhetett be a világnézetünkbe, amely jelen időszakban útját állja annak, hogy anyagi jólétet teremtsünk.

Az első közvetítésben égi erők segítsége által, oldani fogjuk előző életben tett fogadalmakat, hiedelem mintákat, félelmeket, visszatartó erőket és mindazon tudatosságot befolyásoló tudatalatti programokat, gátakat és minőségeket, amelyek a szegénység és nélkülözés tudatban tartanak és készek vagyunk elengedni és feloldani. Oldani fogjuk a gyökér csakra blokkjait, őseink és családunk karmáját, valamint a legmélyebb szinteken lévő ős okokat, amelyek bőség teremtés útjában állnak. Feloldjuk a jelen életeinkben belénk nevelt és másoktól átvett gondolati csomagokat és hiedelmeket, amelyek gátolják az önmegvalósítást, álmaink és vágyaink manifesztálását. Oldani fogjuk a kollektív energia mátrix szegénység tudat mezejét a személyes fénytesti rétegből, hogy felszabadíthassuk tudatunkat, és újra megtanuljunk élni a végtelen isteni energiák teremtő fényerejével.II.    BŐSÉG CSATORNA LEHORGONYZÁSA ÉS BŐSÉG TEREMTŐ FÉNYKÓDOK INTEGRÁLÁSA

Az égi világban az Isteni tudatban létezik egy központi teremtő erőforrás, amely éltető energiával, fenntartó fényminőséggel és teremtőerővel látja el a teremtett világok minden részét és minden teremtett lényt.

A második közvetítésben felemelkedünk az Isteni teremtő központ égi bőség forrásához és visszakapcsolódunk az Istennel való egység léttudatosságába.  Megtisztítjuk a bőségcsatornánk égi és földi forrásait. Felszabadítjuk a teremtő erőinket és összehangoljuk a földi küldetésünk, életfeladatunk és élettervünk új lehetőségeivel. Lehorgonyozzuk és integráljuk a bőség megteremtését segítő égi teremtő fénykódokat. A zöld-arany fénysugár bőség teremtő angyalaival, lehorgonyozzuk, a bőség fénycsatornáját, és az anyagi jólétünk megteremtését segítő energiákat, szellemi, lelki és fizikai síkokba.Médiumi közvetítések és tanítások témái:

- Az Egyetemes Bőségenergiák Isteni Minősége
- A bőségenergiák lehorgonyzásának tudatossága
- Bőségenergiát megrekesztő hiedelemrendszerek és tudatalatti blokkok
-  Szegénység és nélkülözés tudat oldása
-  Bőség angyalainak és istenségeinek segítségül hívása
-  Imák invokációk és megerősítések
-  A vonzás törvényének gyakorlati alkalmazása a jólét megteremtésében
-  A Bőség Forrás energiáival való társteremtés
- Bőségteremtő angyal rítus
- Bőségoltár készítése
- Gyertya felszentelése a bőségenergia lehorgonyzásához
- Kristályok beprogramozása a bőségenergia bevonzásához
-  Égi és földi bőség csatorna megtisztítása
-  Bőség energia lehorgonyzása

Kérlek hozz magaddal egy világos zöld színű gyertyát és egy zöld jade követ!!!

Égi patrónusok:
Michael arkangyal, Jophiel arkangyal, Uriel arkangyal, Ariel arkangyal, Barakiel arkangyal, Haniel arkangyal, Metatron arkangyal, Sandalfon arkangyal, Hilarion, Abundantia, Fortuna, Laksmi, továbbá az 5. isteni sugár bőség  teremtést tanító és segítő angyalok és felemelkedett mesterek.
Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az isteni gondviselés angyalai és a felemelkedett mesterek hozzám vezetnek.

Jelentkezés szükséges!
Jelentkezés: angyalforras@gmail.com

1062 Bp. Andrássy út 98.fsz.
MagNet Közösségi Ház
 (Kodály Köröndhöz esik közel)
Hozzájárulás: 10.000.-
Aysha