2018 - Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2018 - Április
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 
2018 - Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
Főoldal > Aysha programjai
BELSŐ GYERMEK GYÓGYÍTÁSA ÉS ŐSBIZALOM HELYREÁLLÍTÁSA
2018.03.11. 10.00.-18.00.
 
ÚJ ÉGI FÉNYPROGRAM

GYERMEKKORI LELKI SEBEK ÉS KARMIKUS SÉRÜLÉSEK GYÓGYÍTÁSA 
 


BELSŐ GYERMEK GYÓGYÍTÁSA ÉS ŐSBIZALOM HELYREÁLLÍTÁSA

2018.03.11. 10.00.-18.00.

ÚJ ÉGI FÉNYPROGRAM

GYERMEKKORI LELKI SEBEK ÉS KARMIKUS SÉRÜLÉSEK GYÓGYÍTÁSA

Ebben az időszakban a Nap, a Vénusz és a Merkúr a Halak csillagkép visszaúszó hal részénél jár. Ezen csillagtér energiái az összegzés, lezárás és a múltból hozott életfeladatok rendezését segíti. Ekkor jön el a belső számvetés ideje, hogy levonva a következtetéseket, tudatosan lezárhassuk a múltat. Ez az időszak kapcsolati, érzelmi és tudati szinten a mély belső átlényegülés és elengedés időszakát hozza el, hogy a tavaszi napéjegyenlőségkor egy magasabb létkörbe tudjunk emelkedni.

A Tejúton haladó Mars a Kígyótartó csillagképben lesz, amely a legmagasabb szintről segíti lehorgonyozni az Isteni gyógyító erőket. A Mars-Uránusz trigon kapcsolata, a gyógyító energiákat a felszabadításért, az emelkedésért, és a függetlenedésért hozza működésbe. Ezen emelő erő, abban segít, hogy a belső világunkat felszabadíthassuk a korlátozó gondolati mintáktól és a mentális programoktól.

Erre a napra az angyalok, a belső gyermeki részünk gyógyításának és ősbizalmunk helyreállításának fényprogramját adták át.
Ártatlanul és tisztán jövünk e világba, telve reménnyel, hittel és szeretettel. Nyitott szívvel és bizalommal vágunk neki a nagy útnak, és teljes lényünkkel hiszünk abban, hogy az új élet lehetőségével megváltjuk a világot. Életünk korai szakaszában, piciny lényünk, aki még oly sebezhető, számtalan szinten szerezhet sérüléseket és öntudatlanul magára ölti mások viselkedési mintáit.

A gyermekkorunkban szerzett tapasztalataink bekódolódnak az energiatestbe, részünkké válnak és meghatározzák az egész későbbi életünket. A felnőttkori pszichológiai problémák és lelki zavarok a legtöbb esetben gyermekkori sérülésekre vezethetők vissza, mivel a gyermeki énünk tudatának egy része megreked a múltban.

A gyermekkorban bekövetkezett traumák nagymértékben befolyásolják, hogy milyen felnőtté válunk. A szüleinktől átvett minták, családunktól örökölt karmikus lenyomatok, beleívódnak a személyiségünkbe, részünkké válnak, és sokszor determinálják viselkedésünket.

Ahhoz, hogy sikeresen túl tudjunk lépni a múlton, fel kell oldanunk a gyermekkori fájdalmakat, veszteségeket, sérelmeket és érzelmi traumákat. Belső gyermeki részünket a szeretet által tudjuk meggyógyítani, hogy újra képesek legyünk feltétel nélkül szeretni, felszabadultan nevetni és őszintén élni.

A belső gyermeki részünk áll a legközelebb a lelki esszenciánkhoz, az igazi és tiszta Isteni önvalónkhoz. Az élet örök játékát és örömét rajta keresztül élhetjük meg, alkotó és kreatív energiáinkat általa tudjuk kibontakoztatni.
I.    BELSŐ GYERMEK GYÓGYÍTÁSA

SZŰZ ANYA/MÁRIA, RAFAEL ÉS CHAMUEL ARKANGYAL MÉDIUMI KÖZVETÍTÉSE

Az első médiumi közvetítésben mély tudati szinten fogjuk oldani a gyermekkorban szerzett sérüléseket. Gyógyítjuk a belső gyermeki részünket, valamint az életünk korai szakaszában elszenvedett lelki sebeket és traumákat. Oldani fogjuk a harag, a magány és a félelem gyermekkorban szerzett lelki lenyomatait. Fénybe emeljük és gyógyítjuk azon lélekrészeinket, amelyek életünk korai szakaszában a nehéz, fájdalmas élethelyzetek által megsebződnek és megrekedtek.

Megértés és megbocsátás által feloldjuk a neheztelést, a bánatot, a szégyent és a szomorúságot, amelyet a szüleink miatt érzünk. Oldjuk a külvilágból és a családunktól magunkra öltött hamis önazonossági programokat és gondolati mintákat. Visszaintegráljuk mindazon tiszta, őszinte, örömteli és boldog részeinket, amelyeket elvesztettünk, hogy újra képesek legyünk feltétel nélkül szeretni, kreatívan alkotni és felszabadultan létezni.
II.    ŐSBIZALOM HELYREÁLLÍTÁSA

JÉZUS KRISZTUS, MICHAEL ÉS JEREMIEL ARKANGYAL MÉDIUMI KÖZVETÍTÉSE

Az ősbizalom az Isten Gyermek létállapotban gyökeredzik. A lélekben a feltétel nélküli bizalom, hit és szeretet minősége által nyilvánul meg. Tudatilag azon bizonyosság, hogy az élet értünk és nem ellenünk van, hogy az isteni gondviselés vigyáz ránk. Energetikailag a Fény Magban rejlő izzó isteni kvintesszencia, amely bizalommal elfogadja és integrálja az Égi Isteni energiákat a fizikai síkba.

Ha elveszítjük az ősbizalmunkat és az életbe vetett hitünket, létünk ingataggá válik, gyökereink gyengék lesznek, belső kétségeink és félelmeink miatt életutunkat bizonytalanul és félve járjuk. Az ősbizalom a létünk alapja, ahhoz, hogy életutunkat magabiztosan és belső bizonyossággal járhassuk, helyre kell állítanunk önmagunkban az Isten és az élet iránti bizalmat és hitet.

A második médiumi közvetítésben lelkünk emlékezetébe merülünk, hogy megérthessük a jelen életünkre vonatkozó tanításokat. Feltárjuk azon karmikus visszacsatolásokat, amelyeket előző életeinkből hoztunk át, és amelyek a gyermekkori tapasztalatok mögött rejlenek. Gyógyítjuk azon karmikus sebeket, amelyek miatt elveszítettük a bizalmat és a hitet. A gyógyító isteni erővel, mély szinten fogjuk oldani a karmikus traumák sebeit, amelyek miatt eltávolodtunk a Forrástól és Istentől.

Isten Anya/ Atya gyógyító szeretetében megújítjuk lelkünk fénytereinek isteni eszenciáit. Feloldjuk az ős okot, amely gátol és elválaszt minket a saját lelkünk Isteni forrásának erejétől és helyre állítjuk az ősbizalom eredendő tiszta állapotát. Visszaintegráljuk az eredendő tiszta isteni fénymásunk energetikai mintázatát és visszakapcsolódunk az őseredet legtisztább éltető forrásához.
A nap folyamán a közvetítésekhez kapcsolódó tanítások lesznek.

A program teljessége a médiumi közvetítések, az energetikai folyamat, valamint az égi tanítások által fog kiteljesedni, mindenkoron igazodva az egyéni és kollektív aktuális folyamatokhoz.

Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az Isteni gondviselés angyalai hozzám vezetnek.

Jelentkezés szükséges!

A tanfolyamot vezeti: Aysha
Hozzájárulás: 10.000 Ft
Jelentkezés: angyalforras@gmail.com
Cím: Budapest, Andrássy út 98.fsz.
MagNet Közösségi Ház
Juhar terem
(Kodály Köröndhöz esik közel)