2017 - December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
2018 - Január
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
2018 - Február
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
 
Főoldal > Aysha programjai
CHAMUEL ARKANGYAL FÉNYTEMPLOMA
2017.12.21. TÉLI NAPFORDULÓ NAPJÁN 18.30.-21.30.
 
TANÍTÁS ÉS MÉDIUMI KÖZVETÍTÉS a TÉLI NAPFORDULÓ NAPJÁN

ISTEN SZÍVÉNEK SZERETET FORRÁSA

BEAVATÁS CHAMUEL ARKANGYAL SZIMBÓLUMÁBA 
 


CHAMUEL ARKANGYAL FÉNYTEMPLOMA

2017.12.21. CSÜTÖRTÖK 18.30.-21.30.

TANÍTÁS ÉS MÉDIUMI KÖZVETÍTÉS a TÉLI NAPFORDULÓ NAPJÁN

ISTEN SZÍVÉNEK SZERETET FORRÁSA

BEAVATÁS CHAMUEL ARKANGYAL SZIMBÓLUMÁBA

Chamuel arkangyal a feltétel nélküli szeretet, tolerancia és jószívűség angyala. Segíti a magasabb szintű érzelmek kifejlesztését. Az emberi kapcsolatok szeretet alapúvá válását segíti, hogy képessé váljunk önző önérdek nélkül adni és kapni, egymást támogatni és segíteni.

Chamuel arkangyal segít helyreállítani a kapcsolatokban a harmóniát, megértővé és együtt érzővé tesz. Energiája nyitja és fejleszti a szív csakrát, és lehetővé teszi a szeretetteljes tulajdonságok kibontakoztatását.  

Chamuel arkangyal segít megnyitni a szívünket az isteni szeretet befogadására. Érzelmi szinten gyógyít, kiemel az érzelmi bonyodalmakból, félelmekből és nehézségekből. Energiája által a remény és a jó érzés születik meg a szívünkben. Segítségével feloldhatóvá válnak a nyomasztó érzések, a negatív viselkedési minták és érzelmi terhek.

Chamael arkangyal finom rózsaszín sugara megnyitja a boldogság forrását a szívünkben, és felkészít a Krisztus tudat elérésére. Azt tanítja, hogy a szeretet az egyetlen eszköz, amely képes átalakítani a személyiségünket és felemelni lelkünket az isteni szintek eléréséhez.
A téli napforduló ősi idők óta a Fény ünnepe, ekkor a leghosszabb az éjszaka és legrövidebb a nappal. A földben szunnyadó magok ekkor kapnak teremtő impulzust, aminek hatására belső láthatatlan átalakulás után, tavasszal kisarjad az élet és minden megújul. Ez a fényteremtés és a fénynemzés kozmikus aktusa.

Ezen a napon a fény újjászületik bennünk, ereje külső és belső világunkban ettől kezdve napról-napra növekszik. A bennünk rejlő fénymagok, isteni teremtő erővel megtermékenyülnek, hogy a fénytervünk kibontakozzon. Ezen a napon tudatosan befogadott isteni energiák indítják útnak a teremtéseinket.

A téli napforduló idején a Nap, amely a tudatunk jelképe a Tejúton halad az isteni, szellemi energiák terében fürdik. Közvetlen kapcsolatba vagyunk ekkor az Isteni fényvilágokkal, a felsőbb dimenziókkal. A Tejút, azaz az Istenek Útja hordozza magában a csillagos égen a kiemelkedés lehetőségét.

A téli napforduló napján szakrális fénykapu nyílik, amelyen keresztül a fizikai és lelki síkok legmélyebb szintjeire hatol az isteni fény és szeretet. Ekkor megnyílik a Kozmikus Teremtő Fényportál, amely által a legmagasabb isteni világok és a legsűrűbb fizikai síkok szent nászban egyesülnek. Szívünkben rejlő fénymagok, és isteni tervünk sorskódjai ezen a napon felszentelődnek, az isteni teremtő erők életet adó fényenergiáiban, hogy a fizikai síkban manifesztálódjon az isteni szándék és akarat.
Az esti program első részében tanítások lesznek Chamuel arkangyalról, erejének hatalmáról és segítsége lehetőségeiről. Meditációs és gyakorlati technikákat tanulunk Chamuel arkangyal energiáinak lehívásához.

Chamuel arkangyal szimbólumának átadása után megosztom a használatához szükséges információkat és gyakorlati tanításokat.

Az este második részében, Chamuel arkangyal médiumi közvetítése lesz, amely során tanításokat és égi energiákat ad át. Felemelkedünk Chamuel arkangyal égi szentélyébe, ahol egyéni szinten kapjuk meg az angyali segítséget. Ereje általi beavatásban részesülünk a szimbólum használatához.

Chamuel arkangyal égi segítsége által megtisztítjuk és megnyitjuk a szív csakránkat. Elengedjük az érzelmi szinten megrekedt negatív érzelmeket és feloldjuk szívünk fájdalmát és bánatát. Begyógyítjuk az érzelmi sebeket és megújítjuk szívünk fénytereit. Befogadjuk az isteni szeretet fénysugarát, és feltöltekezünk a szeretet forrás energiáiban.

Chamuel arkangyal segítségével megújítjuk szívünk szeretet erejét, lelkünk szeretet fényét, összekapcsolódván Isten Anya befogadó, tápláló és gondoskodó szeretet minőségével.
Lángra lobbantjuk szívünkben a szeretet lángját, hogy cselekedeteink által kifejeződjön a feltétel nélküli szeretet, együttérzés és elfogadás Krisztusi minősége.

Chamuel arkangyal szimbóluma, nyitja és fejleszti a szív csakrát és feltölti a szeretet energiájával. Isten Anya Szeretet fényét közvetíti és összekapcsol a rózsaszín sugár erejével.Hozzatok magatokkal tollat és papírt, és kérném, hogy időben érkezzetek meg a program előtt.

Lehetőség szerint, próbáljatok meg előtte ráhangolódni Chamuel arkangyalra, és készüljetek fel lelkileg-szellemileg a közvetítés és energetikai folyamatok befogadására. Ez lehet ima, meditáció vagy elcsendesedés.

Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az isteni gondviselés angyalai hozzám vezetnek.

Jelentkezés szükséges!


Jelentkezés: angyalforras@gmail.com

Vezeti: Aysha
Hozzájárulás: 4.000 Ft
Jelentkezés: angyalforras@gmail.com
Cím: Budapest, Andrássy út 98.fsz.
MagNet Közösségi Ház
Juhar terem
(Kodály Köröndhöz esik közel)