2018 - Január
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
2018 - Február
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
2018 - Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Főoldal > Aysha programjai
FELEMELKEDÉS AZ ÖTÖDIK DIMENZIÓBA
2018.01.21.10.00.-18.00.
 
ÉGI FÉNYPROGRAM

TUDATOSSÁG KITERJESZTÉSE ÉS ENERGETIKAI TEST FELHANGOLÁSA AZ ÖTÖDIK DIMENZIÓS ÉNÜNK INTEGRÁLÁSÁRA 
 


FELEMELKEDÉS AZ ÖTÖDIK DIMENZIÓBA

2018.01.21.10.00.-18.00.

ÉGI FÉNYPROGRAM

TUDATOSSÁG KITERJESZTÉSE ÉS ENERGETIKAI TEST FELHANGOLÁSA AZ ÖTÖDIK DIMENZIÓS ÉNÜNK INTEGRÁLÁSÁRA

Az ötödik dimenziós tudatosság kristályhálója teljesen lehorgonyozódott a Földanya, Gaia energiatereiben, és egy jelentős rezgésszint emelés indult el, amely kihat a Föld minden élőlényére. Elérkezett az idő, hogy szilárdan megvessük a lábunkat az ötödik dimenzió létvalóságba.

Azon rezgési hullámok és fénykódok, amelyek az újév elején érkeztek meg hozzánk, az új energiák integrálását segítik, hogy összhangba kerülhessünk a Föld ötödik dimenziós létvalóságával. Jelenleg energetikai és tudati szinten magasabb frekvenciára hangolódunk át, hogy lehetővé váljon az ötödik dimenziós önvalónk integrálása.

A most beáramló, szívcsakrát aktiváló fénykódok új fényportálokat nyitottak meg bennünk, hogy a szívterünk által kiterjesztett szeretetegység mező a Föld megújult energiájához kapcsolódjon. Ezáltal egyre több ötödik dimenziós fényminőséget tudunk lehorgonyozni a fizikai síkra.
Az Ötödik Dimenzió a szív tudatosságának létsíkja, ahol a szeretet egyetemes törvénye uralkodik. Az ötödik dimenzióban feltétel nélküli szeretet és a feltétel nélküli elfogadás állapotában élünk. Ebbe a létvalóságba a szeretetegység tudat által emelkedünk fel. A dualitás és a megosztottság tudati szintje itt feloldódnak és egységben létezhetünk lényünk férfias és nőies aspektusaival. Az ötödik dimenzióban lelkünk fényvilága kibontakozik, és az öröm, a szeretet és a boldogság természetes létállapottá válik. Spirituális énünk kiteljesedhet és nem különülünk el többé a magasabb énünktől. Ezáltal új adottságok nyílnak meg bennünk, új képességek aktiválódnak és magasabb szintű tudás elérése válik lehetővé a számunkra. A tapasztalat, a teremtés és az életút, az isteni akarattal összhangban teljesedik ki.

Ezen fényprogram a most zajló rezgésszínt váltást és a magasabb tudatossági szintre való felemelkedésünket támogatja. Energetikai rendszerünk magasabb rezgésszintre való behangolása, lehetővé teszi a számunkra, hogy több tiszta energiát és ötödik dimenziós fénykódot tudjunk fogadni, mely által fénytestünk egyre nagyobb fényt lesz képes megtartani és integrálni. Gondolati és érzelmi világunk letisztultabbá és egységesebbé válik, hogy megtartassuk az ötödik dimenziós önvalónk tudatossági szintjét.

A fényprogram a felemelkedett mesterektől és arkangyaloktól érkezett hozzánk, hogy égi segítséget kaphassunk a mostani energetikai váltáshoz és tudatosan integrálhassuk az ötödik dimenziós önvalónk fényminőségeit. Az égi fénylények átadják azon tanításokat, felsőbb tudatosság elérését segítő fénykódokat és támogató isteni energiákat, amelyek segítenek kibontakoztatni fizikai síkban az ötödik dimenziós önvalónkat.
I. HARMADIK DIMENZIÓS ÖNAZONOSSÁGUNK ÁTLÉNYEGÍTÉSE

Ahhoz, hogy sikeresen tudjunk végighaladni a mostani energetikai átalakuláson tudatosan kell kivonnunk az energiánkat a harmadik dimenziós szemlélet tudatosságából. Ki kell emelkednünk a megosztottság, a dualitás és az elválasztottság létköréből, és át kell lényegítenünk az ego programokat, a félelmeket, és a szenvedéshez való ragaszkodásunkat.

Az első médiumi közvetítésben Michael Arkangyal, Zadkiel Arkangyal és Saint Germain segítségével, megtisztítjuk az érzelmi és a mentális testünket. Átlényegítjük a régi ego programokat, gondolati mintákat és hiedelem rendszereket. Kiszabadítjuk a múlt idővonalából, mindazon részeinket, amelyek a régi paradigmába rekedtek, és a hiány tudat, a mártíromság és a feltételhez kötött szeretet tudatosságában tartanak bennünket. Elengedjük a félelmeket, fájdalmakat és azon régi energiák tudati kivetüléseit, amelyek az alacsony tudatossági szinteken tartanak bennünket és alakítják valóságunkat. Szívcsakránk energiatereiből kitisztítjuk a negatív érzelmi állapotok emléksúlyait, hogy megnyílhassunk  egy magasabb rezgésszintű, ötödik dimenziós szeretet energia befogadására.
II. SZELLEMI, LELKI ÉS ENERGETIKAI FELHANGOLÁS
AZ ÖTÖDIK DIMENZIÓS LÉTVALÓSÁGBA

Ahhoz, hogy az ötödik dimenziós tudatosságunkat és az energiákat megtarthassuk az emberi tudat, valamint a fizikai test szintjén, aktiválnunk kell a megfelelő energetikai központokat és magasabb rezgésszámú, nagyobb erősségű, fény vezeték rendszert szükséges kiépítenünk. Csakráinkat a magasabb szintű energiák befogadására kell hangolnunk, valamint az Éter-test fénytesti kristály szerkezetében, aktiválnunk kell az ötödik dimenziós fénytesti struktúrát.

A második médiumi közvetítésben Metatron Arkangyal, Melkízédek Arkangyal és Maitreya mester segítségével kioldjuk az energiatestünkből mindazon energiablokkokat, amelyek megakadályozzák a magasabb szintű energiák integrálását. Aktívájuk az ötödik dimenziós energiatestünk fénytereit. Megújítjuk és magasabb szintre emeljük a magasabb énünkkel való összekapcsolódás fénycsatornáját. Csakráinkat az ötödik dimenziós átalakító sugarakkal magasabb rezgési frekvenciára hangoljuk át. Lehorgonyozzuk az ötödik dimenziós energiákat a négy alsó test szintjére. Aktiváljuk az étertestünkben az ötödik dimenziós fénytesti struktúrát, és magasabb rezgési frekvenciára hangoló fénykódokat. Integráljuk az ötödik dimenziós önvalónkat energetikai és tudati szinten.
A nap tanításai:

-         Tanítások az ötödik dimenzióról
-         A felemelkedés folyamata
-         Az ötödik dimenziós tudat
-         A szív tudatossága
-         A régi paradigmába visszahúzó érzelmi és tudati állapotok tudatosítása és felszámolása
-         Alsóbb én átlényegítése
-         A felemelkedés energiáinak integrálása
-         Hogyan tudjuk megtartani az ötödik dimenziós tudatosságot és energiákat
-         A csakrák ötödik dimenziós átalakító sugarai
-         Az ötödik dimenziós énünk integrálásának lehetőségei

… és még sok minden más, amit az angyalok és felemelkedett mesterek ezen a napon tanításban átadnak nekünk

Segítőink: Jézus, Mária, Michael arkangyal, Metatron arkangyal, Zadkiel arkangyal, Melkízések arkangyal, Rafael arkangyal, Uriel arkangyal, Gábriel arkangyal, Asztrea Elohim, El Morya, Hilárion, Maitreya, Saint Germain, Serafis Bey, Plejádok arkangyali fényközössége és Arktúruszi fényküldöttek
A "fényprogram" az égiek által mediális úton átadásra kerülő isteni fénykódok és energiák által kibontakozó folyamat.

Az égi fényprogram tanításokat, médiumi közvetítéseket, energetikai oldásokat, aktiválásokat és isteni energiák integrálását foglalja magába.

Érdemes hozni tollat és papírt, esetleg személyes kristályokat, amelyek segíthetik a folyamat fizikai lehorgonyzását.

A program teljessége a médiumi közvetítések, az energetikai folyamat, valamint az égi tanítások által fog kiteljesedni, mindenkoron igazodva az egyéni és kollektív aktuális folyamatokhoz.


Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az Isteni gondviselés angyalai hozzám vezetnek.

Jelentkezés szükséges!

A tanfolyamot vezeti: Aysha
Hozzájárulás: 10.000 Ft
Jelentkezés: angyalforras@gmail.com
Cím: Budapest, Andrássy út 98.fsz.
MagNet Közösségi Ház
Juhar terem
(Kodály Köröndhöz esik közel)