Haniel arkangyal

2018-11-01

A belsővilág és képzelőerő angyala

 Haniel arkangyal.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Haniel arkangyal a földi szeretet megtestesítője, aki úgy sugározza kifelé belső értékeit, ahogyan a telihold világítja meg az éjszakát.
 

A kabbala szerint Haniel felügyeli az Élet fájának hetedik szefiráját, a Netzahot, azaz Isten akaratának kiáradását. Ez a terület kapcsolatban áll a győzelemmel, emellett pedig intuíciónk, képzelőerőnk, valamint érzelmeink által vezérelt belső világunkat is képviseli.

A Netzah szefira jelzi az emberi szabad akarat kezdetét, egyben pedig a kitartás, valamint az állhatatosság kifejezésének jelképe. Haniel arkangyal a földi szeretet megtestesítője, aki úgy sugározza kifelé belső értékeit, ahogyan a telihold világítja meg az éjszakát. Rejtélyes és nőies, akit már az asztrológia és a vallás összeolvadása, azaz a babiloni korszak óta tisztelnek.


Mikor hívjuk be Haniel arkangyalt?

Haniel arkangyal segítségével fejlesztheted intuíciódat és tisztánlátásodat, valamint felerősítheted az áldott női energiákat is. Hanielt telihold idején a legkönnyebb behívni. Akkor lehet a legnagyobb segítségünkre, ha valamit el szeretnénk engedni, vagy ha valamely betegségből ki szeretnénk gyógyulni.

Haniel a női jellegű bajok és problémák kezelésében a leghatékonyabb.

Az intuíció belső világának kifejezőjeként Haniel támogatja azokat, akik spirituális képességeiket, például tisztánlátásukat szeretnék fejleszteni. A Hanielt körülvevő kékesfehér fény a telihold fényére emlékeztet. Intuíciónk fejlesztése és a Haniel arkangyalhoz való kapcsolódás érdekében viseljük holdkövet.

A női nem mellett Haniel a férfiak javát is szolgálja, mivel a férfiakban is jelen vannak a női energiák (ahogyan a nők is rendelkeznek férfi energiákkal). Haniel tehát mindkét nemben felébreszti az intuíciót, és arra bátorítja a nőket és a férfiakat egyaránt, hogy hallgassanak a belső hangokra.


Szín:
Halványkék (holdfénykék).


Kristály vagy drágakő
Holdkő.


Csillagjegy
Az összes csillagjegyre hatással van.


Ima Haniel arkangyalhoz:

    „Kedves Haniel arkangyal! Köszönöm, hogy segítesz elfogadni és értékelni magamat, másokat és az életet.”

 

Forrás: edesvizkiado.hu/index.php/2016/11/11/haniel-arkangyal/