Nagypénteki Telihold

2019-04-18

A Hold az Angyal csillagaiban ragyog

telihold ang.jpg

 

 

A lelki gazdagodás lehetősége

 

Nagypénteken, április 19-én lesz újra Telihold, ami ismét varázslatos energiákat tartogat (annyira szépen fel van írva az égre minden, még mindig képes vagyok egyik ámulatból a másikba esni). Húsvét ugyanis Jézus feltámadásának és vele az emberiség megváltásának ideje.

 

A Nap Teliholdkor épp a Felszálló Halak fonalánál áll majd, ott, ahol a Tavasztengely állt mikor Jézus élt (a mindenkori korszakot meghatározó tengely).

 

Érzitek az erőt megint? A kiemelkedés, az új világ felé való elindulás erejét, akár mondhatjuk az emberiség valódi megváltásnak idejét? Hogy megint milyen lehetőség előtt állunk?

 

Feléledhet a benned élő Megváltó.

 

És mi segít elindulni ebbe az új irányba?

 

Az Angyalok, vagyis a magasabb létforma felé való nyitás, hiszen a Hold az Angyal csillagaiban ragyog majd teljességében, a Nap erre világít majd rá.

 

A Telihold energiájában tehát az lesz benne, hogy a feltámadáshoz angyali energiákat kapunk, tehát mindenki ráérezhet saját belső lelki erejére és így indul az új kör, hiszen néhány nappal a Telihold után a Nap megérkezik az Uránuszhoz és belépnek a Kos csillagaiba, amivel be is lökik az új időket.

 

 

Csillagtenger