Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Szíriusz mágneses csúcsciklusa

2021-07-20

A nagy szétválasztás egy újabb szakasza következik

gaia duál poláris.jpg

 

Szíriusz mágneses csúcsciklusa 

 

Az emelkedés közelgő kapuja

 

Az emberi civilizáció elveszett tudásának feltárulása

 

2021-ben a Szíriusz spirális emelkedése valójában augusztus 11-én, a mágneses csúcsciklusban kezdődik; és tisztázódott, hogy ezzel a csillagászati eseménnyel a nagy kettéválás egy újabb szakasza következik.

 

A történelmi feljegyzések következő szintjének felszínre kerülése, valójában az idővonalakat a felemelkedés-felfedezés szerves összehangolásába helyezi át, és ez a kollektív tudatosságban zajlik, amelyben a monádikus (legfelső isteni) család döntéseket hoz az egész spirituális családjuk jövőbeli evolúciós irányáról.

 

A csillagcsaládoknak sokféle változata van, amelyek a Földön különböző sugárrendszereken keresztül inkarnálódott monádikus vonalak eredeti forrásán át, és így a döntés a jövőbeli evolúciós növekedési potenciálok maximalizálásán alapul.

 

A kettéválás ezen szakaszának intenzitása még több repedést hoz, hogy átlássunk a főáramú megtévesztések homlokzatán, mivel a propagandisták kétségbeesetten harsogják a félelemkeltő kürtjeiket a tömegek felé, hogy a nem-emberi Irányítók által végrehajtott tömeges népirtás kívánt céljai felé meneteljenek.

 

A fegyverek következő generációja, amely meglepetésszerű, lesből támadó, sok különböző csoportot megcélzó támadásokat alkalmaz. A titkos, csúcstechnológiai fegyverek egy másik szintjének vagyunk tanúi, amely a megfélemlítés retorikájával együtt rendkívül alattomos agykontroll taktikákat alkalmaz, és amely egy biofegyver befecskendezésének elrendelését használja.

 

Ez a szellemi hadviselés egy másik felfokozott szintje, amely komoly hatással lehet a kereszttüzébe kerülők mentális egészségére.

 

Ezért a legjobb védekezés a spirituális épülés minden eszköze: az ima, a meditáció, a belső tanulmányozás és az Istennel és a Kozmikus Krisztussal való szenvedélyes kapcsolat kialakítása, hogy az isteni összehangolódásban és az isteni módon vezessen benneteket.

 

Amikor a Sziriusz mágneses csúcsciklusához vezető spirális emelkedésének közelgő kapujába lépünk, ez megnyitja az emberi civilizáció elveszett tudásának több idővonalát.

 

Ennek energetikai hatásai vannak, amelyek támogatják a szabad energiaforrások kollektív tudatosságának összehangolását, és azt a sok fejlett technológiát, amelyet a behatolók betörése előtt használtunk.

 

A hazugságok feltárásához magunk szellemének igazságában kell maradnunk, amely ragyogó fényt világít a sötétségre, amely csak a tudatlanság árnyékában maradhat fenn.

 

A világ minden táján rejtett igazságok tárulnak fel olyan témákban, amelyek lassan napvilágot látnak az érintett csoportok révén, amelyek napról napra egyre nagyobbak!

 

A FELTÁRULT IGAZSÁGOK nagy hullámhatást váltanak ki a nyilvánosságra hozatalban.

 

 

 

Lisa Renee

 

 

Fordította: Gábor Kati