ÉLETFELADAT MEGTALÁLÁSA ÉS ÉLETÚT MEGVALÓSÍTÁSA

2019-03-30

IZZASZTÓKUNYHÓ SZERTARTÁS ÉS SZAKRÁLIS ELVONULÁS A PILISBEN KLASTROMPUSZTÁN


A LÉTSZÁM BETELT!

életfa 22.jpg

 

ÉLETFELADAT MEGTALÁLÁSA ÉS ÉLETÚT MEGVALÓSÍTÁSA  

2019.05.11. - Szombat

IZZASZTÓKUNYHÓ SZERTARTÁS ÉS SZAKRÁLIS ELVONULÁS A PILISBEN KLASTROMPUSZTÁN


A májust őseink, a Virágzó Élet vagy más néven Ígéret-havának nevezték, ez a tavasz legcsodálatosabb hónapja, a természet virágba borul és méz édes illatával betölti a levegőt, megújítva, megfiatalítva a testet, lelket, szellemet. Dicső elődeink a természet rendjével összhangban éltek és cselekedtek, ismerték a természet és az évszakok körforgásában megnyilvánuló energiák teremtő erejét és azt tudatosan fel is használták.

Ezen időszak az Isten Anya és Isten Atya teremtő energiáinak, kiáradásának és a szeretetének csúcspontja, amelyet a megújulás, az újjászületés, a beteljesülés és a szer-elem teremtő energiája hatja át. Most nem csak megtisztíthatjuk, megújíthatjuk önmagunkat és az életünket, de ezen időszak teremtő energiái által életünkbe is hívhatjuk az új lehetőségeket, az új szerelmet és a bőséget. Áldást kérhetünk életutunkhoz, spirituális küldetésünkhöz, valamint mind arra, amit már megteremtettünk. Ha tudatosan ráhangolódunk erre a teremtő impulzusra, akkor életünk aktív teremtőjévé válhatunk.


Ezen elvonulás alkalmával, engedve lelkünk és őseink hívószavának, a Kárpát-medence szívébe, a Pilisbe, a Magyar Pálos Rend születésének helyére, Klastrompusztára indulunk. Táltosok és Pálosok „útján” fogunk haladni, felfedezzük a Pilis ősi szakrális szent tereit. Ellátogatunk a Pálos Rend ősmonostorába, ahol áldást és égi támogatást kérünk álmaink megvalósulásához, életfeladatunk és életutunk beteljesedéséhez. Összehangolódunk a természet erőivel és visszakapcsolódunk az élet tiszta áramlásába.


Táltos dobok hangjára révülünk, felvesszük a kapcsolatot szellemi és égi segítőnkkel. Átlényegítjük félelmeinket, önszabotázs programjainkat, túlzott önvédelmi mechanizmusainkat és mindazon fájdalom alapú mintáinkat, amelyek gátolják életutunk és életfeladatunk megvalósulását.


Égi segítőnk által az Élet és Születés Csarnokába utazunk, hogy visszaemlékezhessünk, személyes szent céljainkra és az isteni sorsmissziónkra, amiért e földi világba születtünk. Égi mesterünk által útmutatásban, áldásban és életutunk felszentelésében részesülhetünk

Az elvonulást Földanya szeretetteljes ölelésében, izzasztó kunyhó szertartás által tesszük teljessé, amelyet álmaink megvalósulásáért, életcélunk és életutunk kiteljesedéséért tartunk.

A szakrális izzasztókunyhó szertartás által megtisztulásban, gyógyulásban, valódi újjászületésben lehet részünk. A szertartás által leoldhatóvá válnak a nem kívánatos szellemi és lelki kötések, lelki súlyok és nehéz élethelyzetek, megtisztulhatunk minden ártó, megkötő erőtől, blokkoló energiától. Gyógyítást és erőt kérhetünk életünk bármely területére. A szertartás folyamán fénykapu nyílik, az égi felemelkedett és az ősök világa felé, hogy közvetlen egyéni kapcsolat által személyes segítséget, útmutatást, gyógyulást, erőt és életünket segítő új energiákat életünkbe hívhassuk.

A kunyhóban az elengedés, megtisztulás, a gyógyulás és újjászületés szellemi, lelki és fizikai szinten is megtörténik.
Tiszta szellemi állapot jön létre.
Igaz Önvalónk újjászülethet.

 

1 medi kert új föld.jpgProgramok:

Megérkezés Klastrompusztára a Nagyon Vadonba
Érkezés délelőtti időszakban 10.00. és 11.00. - között!

11.00. Szakrális zarándokút és kirándulás a Pilisbe

Táltosok és Pálosok „útján” fogunk haladni, felfedezzük a Pilis ősi szakrális szent tereit. Ellátogatunk a Pálos Rend ősmonostorába, ahol áldás és égi támogatást kérünk álmaink megvalósulásához, életfeladatunk és életutunk beteljesedéséhez.


Szellemutazás: Szellemi és Égi segítőnk által, átlényegítjük félelmeinket, önszabotázs programjainkat, téves hitrendszereinket, túlzott önvédelmi mechanizmusainkat és mindazon fájdalom alapú mintáinkat, amelyek gátolják életutunk és életfeladatunk megvalósulását. Égi segítőnk által az Élet és Születés Csarnokába utazunk, hogy visszaemlékezhessünk, személyes szent életcéljainkra és az isteni sorsmissziónkra, amiért e földi világba születtünk. Égi mesterünk által útmutatásban, áldásban és életutunk felszentelésében részesülhetünk

ŐSI FÖLD ANYA BEAVATÁS
AUTENTIKUS IZZASZTÓKUNYHÓ SZERTARTÁS

A szakrális izzasztókunyhó szertartás által megtisztulásban, gyógyulásban, valódi újjászületésben lehet részünk.
A szertartás által leoldhatóvá válnak a nem kívánatos szellemi és lelki kötések, lelki súlyok és nehéz élethelyzetek, megtisztulhatunk minden ártó, megkötő erőtől, blokkoló energiától.
Gyógyítást és erőt kérhetünk életünk bármely területére.


A szertartás négy körből áll, a körök egy teljes egységet képviselnek.


Tisztító kör
Szertartás köre
Gyógyító kör
Áldás köre

(A körök között szünetet tartunk, ekkor ki lehet menni a kunyhóból, de nem kötelező)

 

nagyon.jpgKérlek, hozz magaddal egy 1x1 m fehér pamut anyagot és egy csomag pipadohányt,  amely a szertartáshoz kell. Fürdőruhát, papucsot, köntöst, polifoamot és egy pokrócot, amire kifeküdhetsz.

Élmények megbeszélése – Megosztó kör

(Program lezárása: kb. 19.00 - 20.00.- között)

Az elvonulást a Pilisben tartjuk, Klastrompusztán, Kesztölc mellett, a Nagyon Vadonban. Csodás hegyekkel körülvett oázis, egy gyönyörű tó partján, festői környezetben.

Az elvonulást vezeti: Magosi Zoltán - Ayon  


Időpont: 2019.05.11.


Részvételi díj: 9.000 Ft/fő


(Az ár a programok díját tartalmazza. Az étkezés önellátással lehetséges.)

Cím: Nagyon Vadon Bt.,  1900/4 hrsz., 2517 Klastrompuszta, Hungary

A helyszínre kocsival érdemes utazni, mert az erdőben van. Amennyiben nincs rá lehetőség, ebben megpróbálunk segíteni.

Jelentkezési határidő: 2019. május 9.

Információ és jelentkezéssel kapcsolatos részletek:

angyalforras@gmail.com e-mail címen, vagy 06-30-869-3809 telefonszámon lehetséges.

Hozzatok magatokkal:

Ételt-italt, pokrócot, polifoamot, fürdőruhát, papucsot, köntöst, törölközőt, 1x1 m fehér pamut anyagot, egy csomag pipadohányt, (és bármit, ami az ottlétedet  komfortosabbá teheti: kullancs és szúnyogriasztót, kést, poharat, tányért, stb.)

A helyek száma max. 25 fő, így aki szeretne jelentkezni, kérjük, minél hamarabb tegye meg.

Várjuk szeretettel mindazokat, akiket az ősi és égi erők hozzánk vezetnek!

A program változtatásának jogát fenntartjuk.

 

nagyon vadon5 másolata.jpg