Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ UTOLSÓ LECKÉK A 3.D.-BEN

2022-06-02

A próbák és vezeklés hosszú ciklusa, a végéhez közeledik.

fénykapu 3.jpg
 
AZ UTOLSÓ LECKÉK A 3.D.-BEN
 
Szeretteim!
 
A Harmadik Dimenzió végzős Lelkei, a Polaritás Iskolájában vizsgaidőszakban vannak, a magasabb dimenziókba való felemelkedésük előtt.
 
Az idő rohan, ahogy egy Új Föld jelenik meg a horizonton. A próbák és vezeklés hosszú ciklusa, a végéhez közeledik. Jézus Krisztus, örökséget és bizonyosságot hagyott ránk: „Új Föld támad”.
 
Két férfi lesz a mezőn; az egyiket elviszik, a másikat elhagyják. Két nő fog kézi malommal őrölni; az egyiket elviszik, a másikat elhagyják.
Máté 24:40
 
Mondom neked, azon az éjszakán két ember lesz egy ágyban; az egyiket elviszik, a másikat otthagyják.
Lukács 17:24
 
Figyelj, elárulok egy rejtélyt: Nem fogunk mindannyian elaludni, de mindannyian megváltozunk – egy villanás alatt, egy szempillantás alatt, az utolsó trombitaszóra. Mert megszólal a trombita, a halottak feltámadnak, és mi átváltozunk.
1Korinthus 15:51
 
Ez az Új Föld a magasabb világok része lesz, és nem lesz többé fájdalom vagy szenvedés.
 
A Régi Ciklus végén az emberiségnek két sorsa lesz: – a szelíd és tiszta szívűek öröklik az Új Földet.
 
Aki viszont nem érte el az ehhez szükséges frekvenciát, annak el kell hagynia, hiszen tudata még nem értette meg, az itt elérhető összes leckét.
 
Ez a búza és a pelyva szétválasztása metaforájának megértése.
 
Az elmúlt hetekben és egy ideje már sok útmutatást kaptunk ezzel kapcsolatban. Közülük ma megpróbálom átadni nektek, azt, amelyik a leginkább felkeltette a figyelmemet. Címet adtam neki, hogy továbbfejlődjön a szöveg, de adhattam volna más definíciót is.
 
A RÉGI 3D UTOLSÓ leckéjeként fogom értelmezni.
 
Nem tudom, hogy van ma azokban az iskolákban, ahol Ön vagy gyermekei tanulnak. De diákkoromban még azok is, akik már megtanulták a leckét, a tanév végén egy tesztsorozaton bizonyítottak, hogy alkalmasak arra, hogy feljebb léphessenek a tanulási ranglétrán. Azért, hogy próbára tegye a tanuló képességeit, és megnézze, fel tud-e lépni a magasabb osztályba.
 
A Lelkek Iskolájában is ez a helyzet, hiszen a Föld már elérkezett ide. A Harmadik Dimenzió korlátozott tudatainak ciklusa befejeződik, és semmi sem lesz korlátozva, mint korábban, mert az 5D-ben és felette a tudatosság nagymértékben kitágul. Olyannyira, hogy egy 3D-s elme el sem tudja képzelni egy 5D-s tudat kapacitását.
 
Lesz egy bizonyos pillanat, vagy akár több esemény is, ami végérvényesen fellebbenti a fátylat, és akkor egy új lelkiismereti (tudatossági) paradigma rajzolódik ki. Valóban ez lesz az a pillanat, amikor a lélek egy magasabb verzióba lép át. Ez az integráció egyesíti a 3D-s fraktál tanulását a fenti dimenziók fraktáljával. Ezeknek a társtudományoknak az egyesülése hozzáadódik ahhoz a ponthoz, hogy eggyé fognak olvadni, azonban csak az 5D-től a 9D-ig terjedő dimenziókkal kompatibilis frekvencián.
 
Az emberiség azon részének, amely belép erre az 5D-s frekvenciára, át kell mennie az utolsó próbán.
 
Valóban hátra kell hagynod azokat a 3D-s rezgéseket, amelyek még mindig az egyes tudatokban vannak. Ez nem csak egy részlet, hanem a lélek poggyászának részét képező „csomagok” összessége.
 
Ezek a csomagok 3D Régi Föld érzelmei, hiedelmei és szokásai. A félelem, a harag és a bűntudat kétségtelenül a legnehezebb. Ezeket az érzelmeket meg kell gyógyítani. Az ilyen energiák olyan akadályok, amelyek meggátolják az 5D portálon való áthaladást. De vannak olyanok is, amelyek még mindig rezonálhatnak az egyes megtestesültekben. És pontosan ott leszünk tesztelve, ahogy ennek a szövegnek a címe is mondja.
 
Térjünk rá a didaktikára (oktatáselméletre), majd ültessük át a gyakorlatba. Mindannyian, akik ebben a Terra Iskolában vagyunk, a magasabb Dimenziók Felemelkedett Mestereinek és Felső Szférák Testvéreinek feltétlen támogatásában részesülünk.
Az ilyen Segítők törődnek az egyes inkarnált lélek különböző szakaszaival. 
Ezen a lépcsőn haladva támogathatják azokat a lelkeket is, akik a vezeklés és megpróbáltatások más világaiban tanulnak, beleértve az emberiség azon részét is, amely ilyen világokba merül.
 
Tehát nem szükséges egyetérteni azzal, amit mások tesznek, és ami véleményünk szerint nem helyes, de nézhetünk együttérzően, mert a fejlődési szintje még mindig ott van, amit mi már rég meghaladtunk. Amikor látjuk, hogy a másik téved, meg kell értenünk, hogy ő még nem ment át ilyen leckéken. Eljön azonban a nap, amikor ő is a felemelkedés ajtajában lesz, még ha ez több ezer vagy millió évbe is telhet neki.
 
Megérteni, elfogadni a másik elmaradását, és mindenekelőtt nem ítélkezni, nem sérteni és megfedni a korlátait, ez a helyes út.
 
Mindenki maga teremti meg a saját valóságát, hiszen még mindig szüksége van rá. Nem követelhetjük meg, hogy mindenki ugyanabban a tudatban, vagyis ugyanabban a megértésben legyen, mint mi. A felemelkedett mesterek sem követelik meg ezt tőlünk. 
 
A tisztelet nem korlátozódik csak az emberekre, hanem mindenre a Földön. Az állatok, a növények és minden más létező ugyanabból a Forrásból származó energiák, ahonnan mi jöttünk. Az összes birodalom és minden létező közötti harmónia egyben annak megértése is, hogy mindannyian EGYEK vagyunk. Ha rosszul bánok bármivel, saját magamnak fogok ártani.
 
Amikor beszennyezem a természetet, a saját lelkemet szennyezem. Ezért vagyunk a saját valóságunk társteremtői.
 
Megérteni a különbségeket, a helyzeteket, a nehézségeket, a kihívásokat, a saját és mások fájdalmait; annak tudatában, hogy mindenki a saját szintjén él, a követendő út.
 
A szükségtelen ragaszkodás annak a jele, hogy még mindig sok a félelem van bennetek, és az idő megkívánja ennek elengedését, hiszen közeledünk a nagy bolygóváltáshoz. A régi 3D utolsó lépéseinél járunk.
 
Még egy utolsó erőfeszítésre van szükség, de ez az erőfeszítés nem haladja meg az ember képességeit és határait.
 
Ha idáig eljutottál, kibírod! Bizz és higgy!
 
 
 
 
 
 
2022.05.31 
 
 
Vital Frosi/Aysha