Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Menny és Föld Technika

2018-10-04

Ez egy erőteljes technika, amely segít növelni az életerőt, a védelmet és segítséget nyújt a gyógyulásban.

 3ad65455ef663d0e0f4cc117f1113fbc.jpg


 1. Állj fel egyenesen és ahogy belélegzel, emeld fel lassan a karjaidat a fejed fölé és miközben ezt teszed, jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a szándékod/akaratod, mint egy fénylő fehér Fény fölfelé áramlik a Földcsillag csakrádból (20 cm-rel a lábad alatt), a tested meridiánjain és csakráin keresztül a központi csatornádon keresztül a törzsedben, mind elöl, mind hátul a gerinced mentén, fel a karjaidba és a fejedbe, fel a Lélek csillag csakrádba, 20 cm-rel a fejed fölé.

  2. Most, ahogy kilélegzel, helyezd vissza lassan karjaidat és jelenítsd meg gondolatban magad előtt ugyanezt, amint visszafele halad, a Lélekcsillag csakrádból a Földcsillag csakrádba, a meridiánjaidon és csakráidon keresztül, végig az egész testeden.

  3. Ismételd meg ezt a folyamatot addig, amíg vezettetést érzel rá és mialatt ezt teszed, jelenítsd meg gondolatban magad előtt ugyanezt a fehér fényt, amint az aurád körül forog, ahogy belélegzel, fölfelé halad a Földcsillag csakrádból az óramutató járásával ellentétes irányban és ahogy kilélegzel, lefelé halad a Lélekcsillag csakrádból az óramutató járásával megegyező irányban.

  4. Lélegezz nyugodtan be és ki és mozgasd lassan a karjaidat, engedd meg magadnak, hogy a tested kövesse ezt a szándékot.

  5. A ragyogó fehér Fény helyett az Ibolyalángot, az AN Fehér Fényét, Mihály Arkangyal Kék Lángját, a Rózsaszín szeretetteljes Istennői Fényt is felhasználhatod, bármit, amire vezettetést érzel az adott pillanatban.

  6. Bármelyiket választod, jelenítsd meg gondolatban magad előtt, amint fölfelé és lefelé halad az összes meridiánon és csakrán keresztül és fölfelé és lefelé forog az aurádban, összehangolva a légzéseddel, ahogy az a fentiekben le van írva.

  Ez a technika segíthet - többek között - abban, hogy tudatába kerülj bármilyen blokknak, amely valahol a testben előfordul, amiről azt tapasztalod, hogy nehézséget jelent, hogy a tested egy bizonyos pontján túl továbbjuttasd az energiát vagy ahova nehezen helyezed a figyelmed. Ha tudatába kerülsz ezeknek a dolgoknak, még több szándékot és energiát tudsz küldeni ezekre a pontokra, az Ibolyalángot, az AN Fehér Tüzét vagy bármi mást, amire vezettetést érzel. Hagyd, hogy keresztüláramoljon ezen a ponton és lehorgonyozódjon oda.

  Emlékezz, hogy a testben lévő problémák túlnyomó többsége először a nem-fizikaiban ered, főleg a plazma és az éteri síkon, ezért azáltal, hogy az energiatestünkön dolgozunk, a fizikai testnek is segíthetünk.

  Ez a technika az életerőt is növeli úgy, hogy megerősíti a test konverzó-inverzó örvényét, melynek központja a szívben található. Ez növeli a védelmet, az erőt, az iránymutatást és így tovább.

  Legalább naponta egyszer elvégezheted ezt a gyakorlatot és az ereje növekedni fog. Ha sz energiaáramlás arra késztet, hogy más testrészed is megmozgasd, csak hagyd, de ajánlatos lassan és koncentráltan végezni. Ha szükséges, a karok mozgatása nélkül is elvégezheted, de sokkal erőteljesebb, ha a vizualizáció a légzéssel és a fizikai mozgással van összekapcsolva.

  Élvezzétek!

  A Fény győzelme!

 

 1. 150130_373803786032111_484476344_n.jpg

 

 

Kép:pinterest.com