Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Aysha

Szellemi tanító - Angyal médium

Angyalok által közelebb kerülhetünk Istenhez a mindenek forrásához

Bemutatkozás.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Amióta az Angyal világ felé fordultam életem minden területe megtelt fénnyel és szeretettel, rájöttem, hogy Angyalok által közelebb kerülhetünk Istenhez a mindenek forrásához, ők segítenek nekünk, hogy visszataláljunk a valódi lényünkhöz, az istenihez.

Segítenek áthidalni életünk akadályait, erőt adnak, ihlettel hatnak át.

Folyamatosan azon dolgoznak, hogy segítsenek boldoggá, egészségesebbé, szebbé tenni életünket.

Nem helyettünk, hanem velünk együtt dolgoznak.

Rájöttem, hogy az Angyalok nem más, mint Isten sugarai, amelyek áthatják a világmindenséget, közvetítik isten fényét, szeretetét, akaratát.

 Bemutatkozás1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com 

 

A spiritualitással gyermekkorom óta foglalkozom, mindig is része volt az életemnek. A világi dolgok a materialista-kapitalista világ nem az én világom soha sem találtam benne igazán a helyem, ezért kénytelen voltam azzal foglalkozni, amihez értek. Az ezotéria útvesztőiben megannyi irányzat és világnézet között, rátaláltam az Angyalokra és bennük, velük, általuk arra az útra,ami az isteni felfedezése volt, saját magamba.

Csak azt tanítom, amit tudok, és csak azt tudom, amit megtapasztaltam.

A tanítás, az angyali üzenetek és energia közvetítése az én kifejezési módom, hogy segíthessek másoknak és beteljesítsem isteni tervemet.

Mindenki azt tudja a legjobban tanítani, ami igaz lényéből fakad. Mint ahogy az a programjaimból is kitűnik, az angyal birodalom igen összetett és mindent átfogó terjedelme mindig új dolgok felfedezésére sarkal, és nem korlátozódik egyetlen egy témára sem, ezért nem is lehet megunni.

És ami a legfontosabb segít megtalálni, felébreszteni és éltetni saját igazi isteni mivoltunkat.

"Az, ami fent van, ugyanaz, mint ami lent van" vagy másképpen az, ami kint van ugyanaz, ami bent van, a világmindenség (világ-mind-én-s-ég) bennünk lakozik és mi benne.

Ez képezi tanításaim alapját és tudom, hogy nincs új az ég alatt az igazság mindig igazság, marad és ezt magunkban, a szívünkben kell keresnünk, és ebben az angyalok a legjobb társaink.
Bemutatkozás2.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

A szívünk a kapu ég és föld között, összekötő híd az anyagi és a spirituális világ között.

Szívünk lelkünk temploma lelkünk pedig Istennek otthona.

Szívünk ereje, Isten ereje a szeretett az egyetlen eszköz mely vissza vezet hozzá.

Tevékenységem mottója Aesculap az orvoslás ókori istenének a jelmondata "Jó dolog az embereknek segíteni, de még jobb megtanítani őket, hogyan segíthetnek saját magukon"

 "MINDEN BENNEM VAN ÉS ÉN MINDENBEN, EGY VAGYOK A VILÁGMINDENSÉGGEL "

Bemutatkozás3.jpg
Kép forrása: Pinterest.com


Önmagunk MESTEREI vagyunk Avagy használati útmutató a spirituális világhoz

A mai hihetetlenül magával ragadó spirituális világban a legfontosabb tényező az, hogy csak is önmagunk szívére hallgassunk. Az egyetlen igaz Istenhez vezető út a szívünkben rejlik. Semmilyen csoportosulás, szellemi vagy vallás irányzat, guru, nem tudja nekünk megadni azt, amit önmagunkban találhatunk.

Ezzel persze nem azt mondom, hogy ezek rosszak vagy feleslegesek, épp ellenkezőleg fontos, hogy ismeretet szerezzünk, hogy hason szűrő emberekkel találkozzunk, hogy közös szellemi munkát végezzünk, de soha semmi áron ne hódoljunk be másnak, és ne adjuk fel a saját érzéseinket.

Ne bízzunk vakon olyan tanításokban, amelyekkel szívünk mélyén nem értünk egyet, ne engedjünk mást magunk fölött uralkodni.

Az igazi mesteri lelkek sohasem fogják nektek azt mutatni, hogy ők többek, nagyobbak, hatalmasabbak, nem próbálnak meg téged magukhoz kötni, nem befolyásolják szabad akaratodat, nem ítélnek meg, nem zavarnak össze, és főleg nem keltenek félelmet benned, minden szavuk-intésük szeretetteljes.

Az igazi mester mellett te is nagynak érezheted magad, mert erejével és szeretetével emelni fog, a valódi lényeget tanítja és az örök igazságokat.

A tömegmanipuláció nagyon veszélyes és sajnos igen gyakori jelenség manapság. Sokan bedőlnek sarlatán embereknek, akik ügyesen maguk köré építik a nagy szellemi vezető illúzióját, kihasználva az emberek jóhiszeműségét naivitását, amely abból adódik, hogy hatalmas a szellemi éhségük.

Sok ilyennel találkoztam már. Báránybőrbe bújt farkasok, akik becserkésznek, aztán felélik az emberek anyagi, energetikai és akár testi adottságait. Legyél ott, ahol lenned kell, szerezz ismeretet más emberektől, de tartsd meg a "spirituális függetlenségedet" és a végső válaszokat a szívedbe, önmagadban keresd.

Használj lelki védelmeket, hogy megóvhasd magad idegen befolyástól, energetikai lecsapolástól és manipulációtól ez nagyon fontos.

Sokszor olyan tevékenységeket végeztetnek el a csoportokkal, amellyel óhatatlanul eggyé olvasztanak más emberek problémáival, érzelmeivel, gondolataival, ami nagy gondot jelenthet azoknak, akik érzelmileg befolyásolhatók vagy nagyon befogadók.

Akár tudatosan, akár tudattalanul jó szándékkal teszik ezt, semmiképp nem válik javunkra. A lelki védelmek arra szolgálnak, hogy megvédjenek minket az idegen, alacsony rezgésű, negatív energiáktól.

A csoportokban átélt pozitív élményektől nem fosztanak meg.
Feltétel nélkül ne bízz senkiben, mindenkinek van árnyoldala.
Csak a Jó ISTENT helyezd magad fölé, senki mást, és ne téveszd össze, az alázatot, a megalázkodással.

Lehet, hogy vannak okosabbak, bölcsebbek, lehet, hogy néhányan hihetetlen adottságokkal rendelkeznek de senki sem fog a hátán a mennyországba cipelni téged.

Az igazi csoda benned rejlik, az Isten benned lakik és a hozzá vezető utat csak te ismerheted.

Fény és Szeretet legyen veled

AYSHA

I'M.jpg