Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Számsorokba rejtett üzenetek az angyaloktól

Az Angyalok gyakran számsorok útján küldik el nekünk üzeneteiteket

2018-10-06

Az Angyalok gyakran számsorok útján küldik el nekünk üzeneteiteket

Gabriel_diferetne_lkicsi.jpg 

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Számsorokba rejtett üzenetek az angyaloktól

Az angyalok azt mondják:

Nem tudjuk a nektek szánt üzeneteket felírni az égre. Figyelnetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok - különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra. Mit gondoltok, ki van amögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot halljátok? Vagy ugyanazt a számsort látjátok valahol?


Az Angyalok természetesen!


A számjegyek alapvető jelentése az alábbi:

0 – Teremtőd szeret téged.
1 – Vigyázz a gondolataidra; csak arra gondolj, amit szeretnél, ne pedig arra, amitől félsz, mert bevonzod, amire gondolsz.
2 – Ne hagyj fel a hittel és a reménnyel.
3 – Jézus vagy a felemelkedett mesterek segítenek neked.
4 – Az angyalok megsegítenek ebben a helyzetben.
5 – Pozitív változás várható az életedben.
6 – Add át a fizikai világgal/anyaggal kapcsolatos félelmeidet Istennek és az angyaloknak. Hozd egyensúlyba az anyagi és a spirituális világgal kapcsolatos gondolataidat.
7 – A helyes ösvényen jársz… folytasd az utadat!
8 – Most a bőség vár rád.
9 – Késlekedés nélkül kezdj el az életcélodon munkálkodni.


Angyali számok 1.-50.-ig


1: A kettes számrendszerhez tartozik. Minden szám osztható eggyel. Mindannyian egyek vagyunk, mivel gondolat egyesít bennünket. Figyeld a gondolataidat, és a vágyaidra összpontosíts, ne a félelmeidre!

 

2: Higgy és légy bátor! Imáid teljesülőben vannak, még ha ezt egyelőre nem érzékeled is.

 

3: A felemelkedett mesterek (mint Jézus) a közeledben vannak. Válaszolnak a könyörgéseidre, és segíteni akarnak neked.

 

4: Az angyalok veled vannak. Fordulj hozzájuk segítségért, irányításért, szeretetért és biztonságérzetért.

 

5: Ez a szám a változással, az átalakulással, a transzmutációval és az alkímiai folyamatokkal van összefüggésben. Valami megváltozik az életedben, vagy érlelődik a változás - az előnyödre.

 

6: A 6-os szám a földi javakkal, az anyagi kérdésekkel, a tapintható dolgokkal, az e világi ügyekkel kapcsolatos. Találd meg az egyensúlyt az anyagiakra vonatkozó aggodalmaid, elgondolásaid és a spirituális hitvallásod között.

 

7: Jó úton vagy. Csak így tovább!

 

8: Közeleg az anyagiakban való bővelkedés ideje.

 

9: Isteni életterved azt foglalja magában, hogy képességeid, szenvedélyeid és érdeklődésed által szolgáld a világot.

10: Isteni irányításban részesülsz gondolatok, sugallatok, ráeszmélések és claircognizance révén, mely utóbbi azt jelenti, hogy tudomásod van dolgokról, anélkül hogy tudnád, honnan érkezett ez a tudomás. Ha üzenetet kapsz, állj hozzá pozitívan.


11: Fordíts figyelmet a vissza-visszatérő gondolataidra, ötleteidre, hisz azok válaszok az imáidra. Ez a szám a feltűnően kreatív személyeknek azt jelzi, hogy hagyjanak fel káros szenvedélyeikkel.


12: Higgy benne, hogy a Lélek a visszatérő gondolatok, ötletek közvetítésével beszél hozzád. A ráeszméléseid vezetnek, és javítani akarnak valamit az életeden vagy másokén. Engedd, hogy belső megerősítéseid irányítsanak utadon!


13: A felemelkedett mesterek arra kérnek, hogy maradj bizakodó, és adj át nekik minden félelmet vagy kételyt - ők majd meggyógyítják, átalakítják őket. Ez a szám a 13 holdciklusra, vagyis a szent nőiségre, az istennőre és az intuitív oldalra utal.


14: Az angyalok segítenek pozitív gondolataid, meggyőződéseid és elképzeléseid megvalósításában.


15: Módosítsd és emeld magasabb szintre a gondolataidat! Az ima és a belső megerősítések segítségével kiragadhatod érzéseidet és gondolataidat a negativitásból.


16: A saját gondolataid teremtik meg a saját valóságodat. Ha az anyagiakkal kapcsolatban csak pozitív gondolataid és elvárásaid vannak, minden szükségleted kielégítést nyer.


17: Gondolataid a megfelelő úton haladnak. Terveidet illetően jó okod van bizakodni. Ez az erőteljes és szent szám a Szentháromságot és a piramisokat képviseli.


18: Dédelgesd a jólét és a bőség gondolatát, és a megvalósulásuk nem fog késlekedni. Már itt is van!


19: Koncentráld elmédet a magad és a többiek megsegítésére, hogy egészségesebben és békességben éljetek. Maradj bizakodó isteni küldetésedben!


20: A Teremtő hitet kér tőled. Ha úgy tűnik, hogy az imáid és cselekedeteid nem hoznak azonnal eredményt, te csak bízz benne, hogy csodálatos gyümölcsöket teremnek majd.


21: Maradj meg a hitedben, és légy bizalommal teli! Engedd, hogy a megerősítéseid támogassanak!


22: Mély hitedből csodák teremnek, és kápráztató új lehetőségek. Maradj meg hitedben!


23: A felemelkedett mesterek segítenek hited megtartásában. Most is veled vannak, készen állnak a segítségre, ha hozzájuk folyamodsz.


24: Az angyalok segítenek hited megtartásában, és bátorságot adnak. Azt szeretnék, ha tudnád, hogy most is veled vannak. Higgy az angyalaidban, higgy abban, hogy vágynak rá és hatalmukban áll segíteni neked.


25: Higgy benne, hogy életed mindig a legjobbra fordul. Te és szeretteid biztonságban vannak, védettek a változások közepette.


26: Hidd el, hogy földi szükségleteid kielégítést nyernek - most és az elkövetkezőkben is. Az anyagiakra vonatkozó aggodalmaid add át a Léleknek, és kövesd az isteni útmutatást, amely cselekvésre ösztönöz.


27: Folytasd az utad bizalommal telve. Azt teszed, amit tenned kell, így hát csak folytasd a jó munkát.


28: Bízz az univerzum bőkezűségében. Ha kitartasz, a jólét valósággá válik számodra.


29: Bízz magadban és isteni élettervedben. Arra vagy kijelölve és felkészülve, hogy másokon segíts!


30: Isten és a felemelkedett mesterek azért vannak itt, hogy segítsenek neked. Fordulj hozzájuk segítségért, és ők békét hoznak a szeretteid és a te életedbe, és mindenben segítenek életutadon.


31: A felemelkedett mesterek segítenek a szeretet és a béke magasztos szintjére emelni gondolataidat.


32: Higgy a felemelkedett mesterek és a közted meglévő kapcsolatban. Minél gyakrabban fordulsz feléjük, annál jobban megerősödik a hited ebben a kapcsolatban.


33: Sok felemelkedett mester vesz körül, és minden módon a segítségedre van. Azért jöttek, hogy küldetésedben támogassanak, és hogy imáidra válaszoljanak. Hangolódj rájuk, és kérdezz tőlük, amit csak akarsz.


34: A felemelkedett mesterek és az angyalok itt vannak veled. Beszélj nekik gyakran az érzéseidről és a gondolataidról. Halld meg a feleleteiket, melyek visszatérő benyomások, jelek és belső sugallatok formájában érkeznek hozzád.


35: A felemelkedett mesterek arra kérnek, hogy tégy lépéseket spirituális éberséged és erőd növeléséért. Lépj szövetségbe ezekkel a szeretettel és hatalommal teli mesterekkel, hogy meggyógyíthasd életed azon részeit, melyek most még nem téged és nem a Fényt szolgálják.


36: A felemelkedett mesterek az anyagi szinten is segíteni akarják az életedet, a szeretteid és a te küldetésedhez is támogatást adnak. A felemelkedett mesterek arra kérnek, összpontosítsd figyelmedet a Lélekre, és ne a haszontalan anyagi világra.


37: A felemelkedett mesterek isteni sugallata helyes nyomra vezet. A meditációid során és az imáidban fordulj hozzájuk tanácsért, válaszért és megerősítésért. A felemelkedett mesterek örömmel tartanak veled azon az úton, melyet választottál, készen arra, hogy segítsenek.


38: Az anyagi jólét közeleg. A felemelkedett mesterek azt szeretnék, ha nem nyugtalankodnál többé a pénzügyeid miatt. Figyeld és kövesd a visszatérő gondolatok, megérzések, szavak és képek formájában érkező üzeneteket, melyeket ők küldenek neked.


39: A felemelkedett mesterek ezt mondják: "Gyerünk dolgozni, Fénymunkás!" A küldetésed nagyon fontos, épp ezért szeretnének segíteni benne. Ne halogasd az életterveddel kapcsolatos fontos feladatok beteljesítését.


40: Isten és az angyalok azt akarják, hogy tudd, veled vannak minden lépésednél. Fogd meg e szerető kezeket, és engedd, hogy segítsenek!


41: Az angyalok ezt mondják: "Ügyelj a gondolataidra, a szeretetre és a sikerre összpontosíts. Csak ezen a módon telik meg az életed szeretettel és sikerrel." Az angyalok segítségével a pozitív gondolkodás elérhető, csak feléjük kell fordulnod.


42: Az angyalaid arra kérnek, továbbra is higgy benne, hogy imáid meghallgatásra lelnek, és nem maradnak válasz nélkül. Ha úgy érzed, szükséges, kérd meg őket, hogy növeljék hitedet.


43: Az angyalok és a felemelkedett mesterek veled vannak, támogatnak és szeretnek téged. Szólj hozzájuk magadban, beszélj nekik a reményeidről, az álmaidról és a félelmeidről, és kérd, hogy segítsenek. Mindig megjelennek, mihelyt megidézed őket.


44: Sok angyal vesz most körül. Kérhetsz tőlük bármit, ami békét hoz a szeretteid és a te életedbe. Ne te mondd meg, miként alakítsanak ki egy helyzetet, csak kérd tőlük, hogy tegyék meg. A Teremtő végtelen bölcsessége vezetni fog (az angyalok segítségével), és meghozza a csodálatosan ötletes megoldást.


45: Az angyalok arra kérnek, hogy feltétlenül és késlekedés nélkül változtass az életeden. Pontosan tudod, mit kell megváltoztatnod. Kérj segítséget az angyaloktól, hogy legyen elég erőd véghezvinni mindezt, és tudd, hogy eme változások jótékony hatással lesznek mindenkire.


46: Az angyalok az anyagi szükségleteid területén is segíteni akarnak, ha azok kapcsolatban vannak a küldetéseddel és a szeretteiddel. Bármilyen apró vagy nagy ügyben segítenek, amely békét és szeretetet hozhat az életedbe. Csak fordulj hozzájuk segítségért.


47: Az angyalok azt üzenik, hogy jó munkát végzel, és a jó úton jársz. Azt szeretnék, ha tudnád, hogy ők minden lépésednél veled vannak, és még többet is segítenek neked, ha valamilyen különleges segítségre van szükséged.


48: A "Bőség Angyalai" veled vannak. Tudd, hogy kifogyhatatlanok a készleteik, és a szükség csupán illúzió. Már most több pénz áll a házhoz, így aztán kár aggodalmaskodni az anyagi helyzeted miatt.


49: Az angyalok arra kérnek, vágj bele isteni küldetésedbe halogatás nélkül. Itt az ideje, hogy felhagyj minden haszontalan tevékenységgel. Írd át a határidőnaplódat úgy, hogy most már az igazi munkádat végezhesd.


50: Isten és a szellemvilág arra biztatnak, hogy változtass. Biztosítanak afelől, hogy neked és szeretteidnek csak kiegyensúlyozottságot hoz majd az átalakulás, és bármi történjék is, támogatni fognak. Vágj bele, és Isten segítsen a változás ideje alatt.

 

 ang szám.jpg

  Kép forrása: Pinterest.com

SZÁMSOROK


Az Angyalok gyakran számsorok útján küldik el nekünk üzeneteiteket. Kétféleképpen teszik ezt. Vagy finoman a fülünkbe suttognak, hogy időben felnézzünk, és észrevehessük az óra számlapját, vagy egy telefonszámot egy faliújságon. Az Angyalok remélik, hogy tudatosodik bennünk, ha ugyan azt a számsort egymás után többször is látjuk. Pl. lehet, hogy gyakran látjuk az 111 számsort, valahogy ahányszor az órára nézünk, mindig 1.11 vagy 11.11-t mutat.


A számok útján történő üzenet küldés másik módja, hogy az angyalok a fizikai síkon úgy rendezik, hogy olyan autó haladjon előttünk, aminek rendszámtábláján azok a számok állnak, amelyekkel az Angyalok üzenni akarnak nekünk. Azok, akik tudatában vannak ennek a jelenségnek, megtanulják leolvasni a különféle rendszámtáblák jelentését. Ezen a módon, az angyalok részletes üzeneteket közvetíthetnek.


Következzen néhány alapvető számsor jelentéstartalma. Mindenkinek saját Angyala fogja megmondani, ha az adott helyzet más jelentéssel bír. Kérdezzük meg őket bátran. „Mit szeretnétek közölni velem?" és boldogan fognak további információkkal szolgálni, hogy könnyebben megfejtsük számokba rejtett üzeneteiket.


111 - Figyeljük meg jól gondolatainkat, és vigyázzunk, hogy csakis arra gondoljunk, amit szeretnénk. Ez a számsor azt mutatja, hogy megnyílik előttünk a lehetőségek kapuja, és gondolataink rekord sebességgel manifesztálódnak a formák világában. A 111 olyan, mint a vaku felvillanó fénye. Azt jelenti, hogy az univerzum lefényképezte gondolatainkat, és most formában megjeleníti őket. Elégedettek vagyunk azzal, amilyen gondolatokat az univerzum lefényképezett bennünk? Ha nem, javítsuk ki gondolatainkat / kérjünk ebben segítséget Angyaloktól, ha nehezen tudjuk kontrollálni, vagy megfigyelni gondolatainkat /.


222 - Újonnan elvetett ötlet-magjainak növekedésnek indultak a valóságban. Folyamatosan, öntöznünk és táplálnunk kell őket, és akkor hamarosan áttörik a föld felszínét, és megláthatjuk manifesztációnk bizonyítékait. Más szavakkal ne adjuk fel öt perccel a csoda előtt. Manifesztációnk hamarosan nyilvánvalóvá válik, tartsunk ki, dolgozzunk tovább! Tartsuk fenn a pozitív gondolatokat, megerősítéseket, és folytassuk a vizualizálást.


333 - A felemelkedett mesterek itt vannak a közelünkben, szeretnénk, ha tudnánk, hogy segítséget, szeretetet, és társaságot nyújtanak nakünk. Gyakran szólítsuk meg a felemelkedett mestereket, különösen amikor a hármas számot ismételten magunk körül látjuk. A leghíresebb felemelkedett mesterek közé tartozik Jézus, Mózes, Quan Yin, és Yogananda például.


444 - Az Angyalok most körülvesznek, és biztosítanak szeretetükről és segítő szándékukról. Nem kell aggódnunk, közeli az angyali segítség.


555 - Csatoljuk be biztonsági övünket - nagyszabású változás áll előttünk! Ne ítéljük meg a változást negatívnak, vagy pozitívnak, mert minden változás egyszerűen az életáramlásainak természetes része. Lehet, hogy ez a változás egy imánkra érkező válasz, továbbra is tartsuk fenn önmagunkban a béke érzését.


666 - Gondolataink kibillentek az egyensúlyból, túlságosan is az anyag világra koncentrálunk. Ez a számsor arra kér bennünket, hogy egyensúlyozzuk ki gondolatainkat a föld és az ég között, mint a híres hegyi beszédben. Az Angyalok arra kérnek, hogy a szellemre és a szolgálatra koncentráljunk, és legyünk tudatában annak, hogy anyagi és érzelmi szükségleteink ennek eredményeképpen automatikusan kielégülnek majd.


777 - Az Angyalok tapsolnak nekünk - gratulálnak, sínen vagyunk! Folytassuk tovább ugyanígy, és ne feledjük, hogy vágyaink valóra válnak. Ez egy különleges pozitív jel, és azt is jelenti, hogy további csodákra is számíthatunk.


888 - Életünk egy szakasza a végéhez közelít, ez a számsor azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy figyelmeztetést kapjunk, hogy fel tudjunk készülni. Ez a számsor azt is jelentheti, hogy érzelmi, munkahelyi, vagy kapcsolati szakasz végéhez értünk. Azt is jelenti, hogy fény vár az alagút végén. Üzeni még ezt is „Megérett a vetés, ne késlekedjünk a szedéssel és az evéssel". Más szóval ne halogassuk a következő lépést, vagy munkánk gyümölcsének élvezetét.


999 - Beteljesülés. Személyes, vagy tágabb életterületünkben egy nagy szakasz végéhez értünk. A Föld gyógyításán munkálkodó fénymunkások számára ez az üzenet annyit jelent: „Munkára! Föld Anyának most rögtön szüksége van rátok!"


000 - Emlékeztető, hogy egyek vagyunk Istennel, és hogy érezzük Teremtőnk szeretetét önmagunkban. Azt is jelzi, hogy valamilyen helyzetben leírtunk egy teljes kört.

ang számok másolata (2).jpg

  Kép forrása: Pinterest.com

SZÁMKOMBINÁCIÓK


Az Angyalok gyakran két vagy több szám kombinációjával küldenek üzenetet. Következik néhány három számjegyű, két szám kombinációjából álló üzenet alapjelentése. Ha az üzenet három vagy több számból áll, akkor a különböző kombinációkból kiolvashatjuk a jelentést. Ha, pl. visszatérően mindig megpillantjuk valahol a 3123 és az 1 számok, valamint az 1 és a 2 számok kombinációit. Vagy ha úgy érezzük, vezetnek bennünket, adjuk össze a számjegyeket, mindaddig, amíg egyjegyű végeredményt kapunk. Azután nézzük meg a jelentést az előbbi felsorolt listán, ahol három egyforma számjegyből álló sorozatok jelentését adtam meg.


Az 1 és a 2 kombinációi, pl. 121 - Gondolataink, mint a magok, csírázni kezdenek. Már meg is tapasztalhattuk vágyaink megvalósulását. E jelek szerint a dolgok abba az irányba haladnak, és fognak haladni, ahogy azt szeretnénk. Kitartás a hitben!


Az 1 és a 3 kombinációi, pl. 133, vagy 113 - A felemelkedett mesterek velünk dolgoznak gondolataink kontrollálásán. A manifesztáció ősi bölcsességére tanítanak bennünket. Energiát küldenek nekünk, hogy ne veszítsük el a bátorságunkat, és bátorítanak, hogy lelkünk valódi céljaira koncentráljunk. Ezen kívül tanácsot adhatnak, vezettetést, javaslatokat ajánlhatnak fel életcélunk eléréséhez. Örök tanításuk, hogy a teremtés mindig a gondolat, az idea szintjén veszi kezdetét. Kérjük meg őket, hogy segítsenek nekünk bölcsen dönteni abban, hogy mire irányjtjuk akaratunkat.


Az 1 és a 4 kombinációi, pl. 114 vagy 144 - Angyalok hangsúlyozottan figyelmeztetnek arra, hogy ellenőrizzük gondolatainkat. Azt ajánlják, hogy fogalmazzunk meg egy vágyat, mert olyan kapuban állunk, ahol gondolataink azonnal megvalósulnak. / Megjegyzés: A +1 azt jelenti: most kérhetsz az Angyaloktól valamilyen életfontosságú információt, amire szükséged van! /


Az 1 és az 5 kombinációi, pl. 115 vagy 551 - Gondolataink teremtik meg a változásokat életünkben. Továbbra is tartsuk gondolatainkat a megfelelő irányban. Ha a változások, melyek közelednek nem kellemesek, megállapíthatjuk, vagy elterelhetjük őket gondolataink megváltoztatásával.


Az 1 és a 6 kombinációi, pl. 116 vagy 661 - Gondolatainkkal forduljunk az ég felé, és engedjük el anyagi kérdésekkel kapcsolatos aggodalmainkat. / Megjegyzés: a 611 azt jelenti: „Kérj segítséget valami anyagvilághoz tartozó, számodra most zavaró vagy irritáló dolog megjavításában."/


Az 1 és a 7 kombinációi, pl. 117 vagy 771 - Visszajelzés, arra nézve, hogy jól haladunk. Jó úton vagyunk, csak így tovább! Ez a jel azt mutatja, hogy jól választottuk meg a gondolatainkat, és, hogy még stabilabban kell céljainkra koncentrálnunk. Gondolatainkat megfelelő érzelmekkel társítsuk, pl. legyünk hálásak az ajándékokért, amiket az élettől kapunk. A hála felgyorsítja a manifesztáció folyamatát.


Az 1 és a 8 kombinációi, pl. 181 vagy 818 - Életünk egy meghatározó szakaszának a végéhez közeledünk. Ha belefáradtunk valamibe, akkor örülhetünk, mert nemsokára megváltozik, vagy felcserélődik valami jobbra. Ajánljuk fel, és engedjük el életünk nem jól működő elemeit, mert gondolataink hamarosan megteremtik a jobbat.


Az 1 és a 9 kombinációi, pl. 119 vagy 199 - Gondolataink eredményeképpen egy új ajtó nyílt meg előttünk. Most eljött az alkalom, hogy szemtől szembe álljunk gondolatainkkal, és szembenézzünk saját teremtményünkkel. Engedjük, hogy eltávozzon a régi, és vágyainkkal összhangban, felváltsa az új

 

 ang számok másolata (3).jpg

  Kép forrása: Pinterest.com

A 2 kombinációi.


A 2 és az 1 kombinációi, pl. 221 vagy 112 - Gondolataink, mint a magok, csírázni kezdenek. Már meg is tapasztalhattuk vágyaink megvalósulását. E jelek szerint a dolgok abba az irányba haladnak, és fognak haladni, ahogy azt szeretnénk. Kitartás a hitben.


A 2 és a 3 kombinációi, pl. 223 vagy 323 - A felemelkedett mesterek velünk együtt dolgoznak új tervünkön. Azt üzenik, hogy osztoznak izgalmunkban, és tudják, hogy minden jól fog alakulni. A mesterek már most látják, hogy a jövő garantáltan elhozza a boldogságot, amit keresünk. Élvezzük életünknek ezt az új szakaszát!


A 2 és a 4 kombinációi, pl. 224 vagy 244 - Ahogy A COURSE IN MIRACLES - A csodák útján - című spirituális írásban olvasható „az Angyalok gondoskodnak újdonsült célunkról". Ez a jel azt mutatja, hogy az ég segít nekünk a vágyott átalakulásban. Hogy nem vagyunk egyedül. A 2 és a 4 szám kombinációval az Angyalok azt üzenik, hogy itt és most szoros közelségben vannak velünk.


A 2 és az 5 kombinációi, pl. 255 vagy 225 - Imáink és szándékaink tiszták, erősek, és fenntartás nélküliek voltak, ezért gyorsabb változásra számíthatunk, mintsem gondoltuk volna. Ne engedjük, hogy kicsússzon a lábunk alól a talaj, amikor valóra válnak vágyaink. Váratlan lehet a megvalósulás módja, úgyhogy támaszkodjunk erősen a hitünkre. Gyakran vegyük fel a kapcsolatot Istennel, és kérjünk megerősítést.


A 2 és a 6 kombinációi, pl. 266 vagy 226 - Egy új vásárlás, vagy beszerzés vár ránk.


A 2 és a 7 kombinációi, pl. 277 vagy 272 - Ha mostanába jelentkeztünk új állásba, új iskolába felvételiztünk, vagy hitelkérelmet adtunk be, akkor jó hír érkezik. Az Angyalok azt kérik, hogy tartsunk ki, és ne engedjük, hogy meginogjon a hitünk.


A 2 és a 8 kombinációi, pl. 288 vagy 282 - Az egyik ajtó megnyílik, a másik bezárul. Figyeljünk oda erősen intuíciónkra, mert olyan lépések megtételére vezet bennünket, melyek biztosítják állandó bőségünket az átalakulás ideje alatt.


A 2 és a 9 komb. Pl. 299 vagy 292 - Ha nemrégiben veszteség ért - munka, szerelmi élet vagy más területen - számíthatunk rá, hogy a közeljövőben újat kapunk a régi helyett. Minden a megfelelő irányban halad, de annyi minden történik láthatatlanul a „színfalak mögött", hogy már az jár a fejünkben, vajon Isten megfeledkezett rólunk? Aggodalomra semmi ok! Érezzük az élet energiáját amint előrefelé halad. A veszteség nem büntetésként volt ránk mérve. Az univerzum valami újra készít fel bennünket.


A 2 és a 0 kombinációi pl. 200 vagy 202 - Isten tudatja velünk, hogy nem hagyott el minket, nem feledkezett meg rólunk - nagyon-nagyon szeret bennünket. Most éppen életünk egy csodálatos, új szakaszát komponálja meg. Ha kapcsolatot tartunk vele, megérezhetjük a közelgő csodát. Isten emlékeztet bennünket az égi időzítés fontosságára. Néha bizonyos dolgoknak még azelőtt helyükre kell illeszkedniük, mielőtt elérnénk kívánt célunkat. Ha erősek vagyunk gondolatainkban és hitünkben, akkor semmi sem állíthat meg abban, hogy elérjük a kitűzött célt.

 

 ang számok másolata (4).jpg

  Kép forrása: Pinterest.com

A 3 kombinációi.


A 3 és az 1 kombinációi, pl. 311 vagy 313 - A felemelkedett mesterek velünk dolgoznak gondolataink kontrollálásán. A manifesztáció ősi bölcsességére tanítanak bennünket. Energiát küldenek nekünk, hogy ne veszítsük el a bátorságunkat, és bátorítsanak, hogy lelkünk valódi céljaira koncentráljunk. Ezen kívül tanácsot adhatunk, vezettetést, javaslatokat ajánlhatnak fel életcélunk eléréséhez. Örök tanításuk, hogy a teremtés mindig a gondolat, az idea szintjén veszi kezdetét. Kérjük meg őket, hogy segítsenek nekünk bölcsen dönteni abban, hogy mire irányítjuk akaratunkat.


A 3 és a 2 kombinációi, pl. 322 vagy 332 - A felemelkedett mesterek velünk együtt dolgoznak új tervünkön. Azt üzenik, hogy osztoznak izgalmunkban, és tudják, hogy minden jól fog alakulni. A mesterek már most látják, hogy a jövő garantáltan elhozza a boldogságot, amit keresünk. Élvezzük életünknek ezt az új szakaszát.


A 3 és a 4 kombinációi, pl. 334 vagy 344 - Rengeteg segítség vesz körül ebben a pillanatban! A felemelkedett mesterek és az Angyalok egyaránt itt vannak, hogy segítsenek, vezessenek, és szeressenek bennünket. Nyújtsuk a kezünket feléjük, ahogy ők is felénk nyújtják a kezüket.


A 3 és az 5 kombinációi, pl. 353 vagy 335 - A felemelkedett mesterek egy közelálló, nagyszabású változásra akarnak felkészíteni bennünket. Tudatni akarják velünk, hogy fogják a kezünket a változás ideje alatt, és hogy minden rendben lesz. Öleljük magunkhoz a változást, és keressük meg benne az áldást.


A 3 és a 6 kombinációi, pl. 363 vagy 336 - A felemelkedett mesterek segítenek nekünk azoknak az anyagi tárgyaknak manifesztálásában, melyekre életcélunk betöltéséhez szükségünk van. Jelenthet ez tanuláshoz szükséges pénzt, vagy különféle kellékeket, tanító vagy gyógyító munkánkhoz. A mesterek azon dolgoznak, hogy meglegyen mind az, amire szükségünk van. Azt akarják, hogy tudjuk, megérdemeljük a segítséget, mivel ez által többet leszünk képesek másoknak adni.


A 3 és a 7 kombinációi, pl. 377 vagy 737 - A felemelkedett mesterek örvendeznek. Nemcsak igaz belső isteni lényegünket látják, hanem z úttal is egyetértenek, amit választottunk. Azt akarják, hogy tudjuk, megérdemeljük a boldogságot. Engedjük áramolni a szent áldást, ami együtt jár isteni örökségünkkel és választott utunkkal.


A 3 és a 8 kombinációi, pl 338vagy 383 - „Csak így tovább" - üzenik a mesterek. Lendítsük fel az energiát és fókuszáljuk érzelmeinket és gondolatainkat. Hozzuk összhangba szemléletmódunkat azzal a tudással, hogy eggyek vagyunk Istennel, mindenkivel, az élet minden formájával.


A 3 és a 9 kombinációi, pl. 393 vagy 339 - Erős figyelmeztetés arra, hogy engedjünk el minden olyan helyzetet életünkből, ami nincs integritásban, vagy már megszolgálta a célját. Ne ragaszkodjunk mesterségesen semmilyen szituációhoz félelmeink miatt. Legyünk tudatában annak, hogy minden egyes pillanatban vigyáznak ránk. Életfontosságú, hogy pozitívan gondolkodjunk önmagunkról, és jövőnkről. Szemléletmódunk szó szerint megteremti jövendő tapasztalatainkat, ezért kérjük a mestereket, segítsenek, hogy a szeretet legmagasabb nézőpontjából válasszuk meg gondolatainkat.


A 3 és a 0 kombinációi, pl. 300 vagy 330 - Isten és a felemelkedett mesterek próbálják felhívni a figyelmünket valamire, valószínűleg életcélunkkal kapcsolatos ügyre. Nézzünk utána, nem hagytunk-e figyelmen kívül mostanában valamilyen vezettetést? Ha igen, lehet, hogy úgy érezzük, megrekedtünk. Az ég e számsor útján hívja fel figyelmünket arra, hogy meg kell tennünk saját részünket a közös teremtésben. Ez azt jelenti, hogy hallgatni kell a vezettetésre, és követnünk kell az útmutatást, meg kell tennünk bizonyos lépéseket.

 

 ang számok másolata (5).jpg

  Kép forrása: Pinterest.com

A 4 kombinációi.


A 4 és az 1 kombinációi, pl. 441 vagy 411 - Az Angyalok hangsúlyozottan figyelmeztetnek arra, hogy ellenőrizzük gondolatainkat. Azt ajánlják, hogy fogalmazzunk meg egy vágyat, mert olyan kapuban állunk, ahol gondolataink azonnal megvalósulnak. / Megjegyzés: A 411 azt jelenti, most kérhetsz az Angyaloktól valamilyen életfontosságú információt, amire szükséged van! /


A 4 és a 2 kombinációi, pl. 422 vagy 442 - Ahogy A COURSE IN MIRACLES - A CSODÁK ÚTJÁN - című spirituális írásban olvasható


„ az Angyalok gondoskodnak újdonsült célunkról". Ez a jel azt mutatja, hogy az ég segít nekünk a vágyott átalakulásban. Ebben az időszakban különösen fontos tudnunk, hogy nem vagyunk egyedül. A 2 és a 4 szám kombinációival az Angyalok azt üzenik, hogy itt és most szoros közelségben vannak velünk.


A 4 és a 3 kombinációi, pl. 443 vagy 433 - Rengeteg segítség vesz körbr ebben a pillanatban! A felemelkedett mesterek és az Angyalok egyaránt itt vannak, hogy segítsenek, vezessenek, és szeressenek bennünket. Nyújtsuk a kezünket feléjük, ahogy ők is felénk nyújtják a kezüket.


A 4 és a 5 kombinációi, pl. 455 vagy 445 - Az Angyalok egy életünkben bekövetkező nagyszabású változáson dolgoznak éppen.


A 4 és a 6 kombinációi, pl. 446 vagy 466 - Az Angyalok figyelmeztetnek bennünket, hogy túlságosan az anyagi világra koncentrálunk. Arra kérnek, hogy ajánljuk fel nekik aggodalmainkat, hogy közbeléphessenek. Egyensúlyozzuk ki gondolatainkat a Föld és az Ég között, és legyünk annak tudatában, hogy a forrásaink végtelenek, különösen, amikor a kéz a kézben dolgozunk az Éggel.


A 4 és a 7 kombinációi, pl. 477 vagy 447 - Az Angyalok gratulálnak nekünk, és ezt üzenik „Csak így tovább! Sínen vagy! Tartsd a gondolataidat koncentráltan, mert nagyon erős pozitív hatással bírnak!


A 4 és a 8 kombinációi, pl. 488 vagy 448 - Az Angyalok azt üzenik, hogy az életünk egy szakasza lezárul. Azt akarják, hogy tudjuk, velünk vannak a dolgok lelassulása idején, és hozzásegítenek olyan új helyzetekhez, melyek illenek szükségleteinkhez, vágyainkhoz és céljainkhoz.


A 4 és a 9 kombinációi, pl. 494 vagy 449 - Eljött az ideje annak, hogy elengedjünk egy helyzetet, ami véget ért. Arra emlékeztetnek az Angyalok, hogy amikor egy ajtó bezárul, valahol megnyílik egy új. Ők természetesen készek segíteni nekünk az ajtók megnyitásában, és abban, hogy meggyógyuljunk a fájdalomból, ami a jelen változásokkal együtt jár. Kérjük az Angyalokat, hogy erősítsék meg hitünket abban, hogy ezek a lezárulások, és új kezdetek az imáinkra érkező válaszok.


A 4 és a 0 kombinációi, pl. 440 vagy 400 - Isten és az Angyalok tudomásunkra akarják hozni, hogy nagyon-nagyon szeretnek bennünket. Azt kérik, hogy adjunk egy percet e szeretet átérzésének, amely választ fog adni sok kérdésünkre és megoldást hoz sok kihívásra.

 

 ang számok másolata (6).jpg

  Kép forrása: Pinterest.com

Az 5 kombinációi.


Az 5 és az 1 kombinációi, pl. 511 vagy 515 - Gondolataink teremtik meg a változásokat életünkben. Továbbra is tartsuk gondolatainkat a megfelelő irányban. Ha a változások melyek közelednek nem kellemesek, megállíthatjuk, vagy elterelhetjük őket, gondolataink megváltoztatásával.


Az 5 és a 2 kombinációi, pl. 522 vagy 552 - Imáink és szándékaink tiszták, erősek, és fenntartás nélküliek voltak, ezért gyorsabb változásra számíthatunk, mintsem gondoltuk volna. Ne engedjük, hogy kicsússzon a lábunk alól a talaj, amikor valóra válnak vágyaink. Váratlan lehet a megvalósulás módja, úgyhogy támaszkodjunk erősen a hitünkre. Gyakran vegyük fel a kapcsolatot Istennel, és kérjünk megerősítést.


A 5 és a 3 kombinációi, pl. 533 vagy 553 - A felemelkedett mesterek egy közel álló, nagyszabású változásra akarnak felkészíteni bennünket. Tudatni akarják velünk, hogy fogják a kezünket a változás ideje alatt, és hogy minden rendben lesz. Öleljük magunkhoz a változást, és keressük meg benne az áldást.


Az 5 és a 4 kombinációi, pl. 554 vagy 544 - Az Angyalok az életünkben bekövetkező nagyszabású változáson dolgoznak éppen.


Az 5 és a 6 kombinációi, pl. 556 vagy 566 - Materiális életünk jelentős változáson megy keresztül, új otthonunk, új autónk lesz, vagy valamilyen más új tulajdon birtokába jutunk.


Az 5 és a 7 kombinációi, pl. 577 vagy 575 - Visszaigazolás arra, hogy egy közelgő változással célhoz érünk, ami vagy fizikailag, vagy érzelmileg, vagy intellektuálisan, vagy mindhárom területen gazdagítani fog bennünket. Nemsokára látni fogjuk annak bizonyítékait, hogy az Angyalok jelen vannak életünkben és a körülöttünk élőkében.


Az 5 és a 8 kombinációi, pl. 588 vagy 558 - Ez a számsor azt mutatja, hogy a 24. órában vagyunk, éppen a változás előtt. Semmitől sem kell félnünk, mert támaszban és szeretetben lesz részünk a változás ideje alatt, amely most már küszöbön áll.


Az 5 és a 9 kombinációi, pl. 599 vagy 595 - Ahhoz, hogy az új megmutatkozhasson, fontos, hogy elengedjük a régit, azzal a tudattal, hogy létfontosságú szerepet játszott idáig. Az élet azonban egy folyamat, és a változás elkerülhetetlen. Legyünk tudatában annak, hogy az új itt áll az ajtónk előtt, és arra vár, hogy beengedjük. Ha szeretettel elválunk a régitől, azzal meghívjuk életünkbe az újat.


Az 5 és a 0 kombinációi, pl. 500 vagy 550 - Fontos üzenet, mely tudatja velünk, hogy az életünkben bekövetkező változások tökéletes, isteni rend szerint mennek végbe. A változások Istentől, Isten akaratából érkező ajándékok, felsőbb énünk számára.

 

 ang számok másolata (7).jpg

  Kép forrása: Pinterest.com

A 6 kombinációi.


A 6 és az 1 kombinációi, például 611 vagy 661 - Gondolatainkkal forduljunk az ég felé, és engedjük el anyagi kérdésekkel kapcsolatos aggodalmainkat. / Megjegyzés: a 611 azt jelenti - „Kérj segítséget valami anyag világhoz tartozó, számodra most zavaró vagy irritáló dolog megjavításában"./


A 6 és a 2 kombinációi, pl. 622 vagy 662 - Egy új vásárlás, vagy beszerzés áll előttünk.


A 6 és a 3 kombinációi, pl. 663 vagy 633 - A felemelkedett mesterek segítenek nekünk azoknak az anyagi tárgyaknak manifesztálásában ,melyekre életcélunk betöltéséhez szükségünk van. Jelenthet ez tanuláshoz szükséges pénzt, vagy különféle kellékeket, tanító vagy gyógyító munkánkhoz. A mesterek azon dolgoznak, hogy meglegyen mind az, amire szükségünk van. Azt akarják, hogy tudjuk, megérdemeljük a segítséget, mivel ez által többet leszünk képesek másoknak adni.


A 6 és a 4 kombinációi, pl. 644 vagy 664 - Az Angyalok figyelmeztetnek bennünket, hogy túlságosan az anyagi világra koncentrálunk. Arra kérnek, hogy ajánljuk fel nekik aggodalmainkat, hogy közbeléphessenek. Egyensúlyozzuk ki gondolatainkat a Föld és az Ég között, és legyünk annak tudatában, hogy a forrásaink végtelenek, különösen, amikor kéz a kézben dolgozunk az Éggel.


A 6 és a 5 kombinációi, pl. 665 vagy 655 - Materiális életünk jelentős változáson megy keresztül, új otthonunk, új autónk lesz, vagy valamilyen más új tulajdon birtokába jutunk.


A 6 és a 7 kombinációi, pl. 667 vagy 677 - Megerősítés arra nézve, hogy gondolataink és az anyagvilágban végzett munkánk pontosan úgy haladnak, ahogy kell. Sikeresen kiegyensúlyoztuk gondolatainkat és tevékenységeinket, egyformán gondoskodunk tudatunkról, testünkről és szellemünkről. Csak így tovább!


A 6 és a 8 kombinációi, pl. 668 vagy 688 - Valamitől meg fogunk válni anyagi világunkban, lehet, hogy eladjuk valamilyen tulajdonunkat. Ha nem áll szándékunkban semmit eladni, vagy netán elveszíteni, akkor gondolataink átalakításával megváltoztathatjuk ezt az irányt. Ha azonban szeretnénk eladni valamit, vagy egyszerűen megszabadulni valamitől anyagi világunkban, akkor ez a számsor azt jelzi, hogy ez a vágyunk teljesülni fog.


A 6 és a 9 kombináció i, pl. 669 vagy 699 - Engedjük el fizikai tárgyainkhoz való kötődésünket, különösen, ha van olyan tulajdonunk, amihez rögeszmésen ragaszkodunk. Ez a számsor azt kéri tőlünk, hogy szakadjunk el, engedjük el a dolgokat. Azt is jelenti viszont, hogy újat, jobbat kapunk valami helyett, amit eladtunk, vagy elveszítettünk. Legyünk nyitottak az új dolgok elfogadására, melyek túl fogják szárnyalni Elképzeléseinket. Megérlelődtünk egy lépcsőfokkal való feljebb jutásra. A legjobbat érdemeljük!


A 6 és a 0 kombinációi, pl. 600 vagy 660 - Üzenet érkezik a teremtőtől materiális életünkkel kapcsolatosan. Az isteni vezettetés arra kér bennünket, hogy kevésbé fókuszáljuk földi vágyainkra. Nem arról van szó, hogy azt várnák tőlünk, hogy szegényes életet éljünk, inkább arról, hogy szellemibb megközelítésből próbáljuk meg igényeinket kielégíteni. Legyünk tudatába annak, hogy Isten bennünk él, és ő a forrása mindannak, amire szükségünk lehet. Legyünk erős hitűek, ás hálásak, ás legyünk nyitottak a jelekre, vagy új lehetőségekre, melyek elhozzák nekünk mindazt, amire az angyalvilágban szükségünk van. „Keresd mindenek előtt az Isten országát, és minden más megadatik neked." Ez ennek az üzenetnek a lényege.

 

 

ang számok másolata (8).jpg 

  Kép forrása: Pinterest.com

A 7. kombináció


A 7 és az 1 kombinációi, pl. 711 vagy 771 - Visszajelzés, arra nézve, hogy jól haladunk. Jó úton vagyunk, csak így tovább! Ez a jel azt mutatja, hogy jól választottuk meg a gondolatainkat, és hogy még stabilabban kell céljainkra koncentrálnunk. Gondolatainkat megfelelő érzelmekkel társítsuk, pl. legyünk hálásak az ajándékokért, amiket az élettől kapunk. A hála felgyorsítja a manifesztáció folyamatát.


A 7 és a 2 kombinációi, pl. 722 vagy 772 - Ha mostanában jelentkeztünk új állásba, új iskolába felvételiztünk, vagy hitel kérelmet adtunk be, akkor jó hír érkezik. Az Angyalok azt kérik, hogy tartsunk ki, és ne engedjük, hogy meginogjon a hitünk.


A 7 ás a 3 kombinációi, pl. 773 vagy 733 - A felemelkedett mesterek örvendeznek. Nem csak igaz belső isteni lényünket látják, hanem az úttal is egyetértenek, amit választottunk. Azt akarják, hogy tudjuk, megérdemeljük a boldogságot. Engedjük áramolni a szent áldást, ami együtt jár isteni örökségünkkel és választott utunkkal.


A 7 és a 4 kombinációi, pl. 774 vagy 744 - Az Angyalok gratulálnak nekünk, és ezt üzenik -„Csak így tovább! Sínen vagy! Tartsd a gondolataidat koncentráltan, mert nagyon erős pozitív hatással bírnak!"


A 7 és az 5 kombinációi, pl. 775 vagy 755 - Visszaigazolás arra, hogy egy közelgő változással célhoz érünk, ami vagy fizikailag, vagy érzelmileg, vagy intellektuálisan, vagy mindhárom területen gazdagítani fog bennünket. Nemsokára látni fogjuk annak bizonyítékait, hogy az Angyalok jelen vannak életünkben, és a körülöttünk élőkében.


A 7 és a6 kombinációi, pl. 776 vagy 766 - Megerősítés arra nézve, hogy gondolataink és az anyagvilágban végzett munkánk pontosan úgy haladnak, ahogy kell. Sikeresen kiegyensúlyoztuk gondolatainkat és tevékenységeinket, egyformán gondoskodunk tudatunkról, testünkről és szellemünkről. Csak így tovább!


A 7 és a 8 kombinációi, pl. 778 vagy 788 - Ha volt mostanában olyan érzésünk, hogy életünk egy részében valami a végéhez közeledik, mondjuk egy kapcsolat, vagy egy munka, akkor ez az üzenet azt mutatja, hogy megérzésünk helyes volt. Ez a lezárulás jelenthet pozitív fordulatot az adott területen, vagy azt hogy életünknek ez a területe a kiteljesedéshez közelít. Ez a számsor mindenképpen egy közelgő változás jó hírét hozza, egy erőteljes helyzet kiteljesedését jelzi. Tartsunk ki, az élet nemsokára könnyebbik arcát mutatja majd.


A 7 és a 9 kombinációi, pl. 779 vagy 799 - Brávó! Életünk olyan elöregedett részeitől szabadulunk meg, melyek többé nem illenek hozzánk. Hitelesebb életet élünk, mely egységben van, az önmagunkról alkotott legmagasabb nézőponttal. Ez a számsor gratulál ahhoz az elhatározásunkhoz, hogy őszintén akarunk élni.


A 7 és a 0 kombinációi, pl. 700 vagy 770 - Elismerés Istentől a spirituális, mentális és fizikai munkáért, amit elvégeztünk. Jelenlegi utunkkal sokat segítünk önmagunknak, és sok más embernek. Isten azt kéri tőlünk, hogy haladjunk tovább ezen az úton.

 

 ang számok másolata.jpg

  Kép forrása: Pinterest.com

A 8 kombinációi.


A 8 és az 1 kombinációi, pl. 811 vagy 881 - Életünk egy meghatározó szakaszának végéhez közeledünk. Ha belefáradtunk valamibe, akkor örülhetünk, mert nemsokára megváltozik, vagy felcserélődik valami jobbra. Ajánljuk fel, és engedjük el életünk nem jól működő elemeit, mert gondolataink hamarosan megteremtik a jobbat.


A 8 és a 2 kombinációi, pl. 822 vagy 882 - Az egyik ajtó megnyílik, a másik bezárul. Figyeljünk oda erősen intuíciónkra, mert olyan lépések megtételére vezet bennünket, melyek biztosítják állandó bőségünket az átalakulás ideje alatt.


A 8 és a 3 kombinációi, pl. 833 vagy 833 - „Csak így tovább" - üzenik a mesterek. Lendítsük fel az energiát és fókuszáljuk érzelmeinket és gondolatainkat. Hozzuk összhangba szemléletmódunkat azzal a tudással, hogy egyek vagyunk Istennel, mindenkivel, az élet minden formájával.


A 8 és a 4 kombinációi, pl. 884 vagy 844 - Az Angyalok azt üzenik, hogy életünk egy szakasza lezárul. Azt akarják, hogy tudjuk, velünk vannak a dolgok lelassulása idején, és hozzásegítenek olyan új helyzetekhez, melyek jobban illenek szükségleteinkhez, vágyainkhoz és céljainkhoz.


A 8 és az 5 kombinációi, pl. 855 vagy 855 - Ez a számsor azt mutatja, hogy a 24. órában vagyunk, éppen a változás előtt. Semmitől sem kell félnünk, mert támaszban és szeretetben lesz részünk a változás ideje alatt, amely most már küszöbön áll.


A 8 és a 6 kombinációi, pl. 886 vagy 866 - Valamitől meg fogunk válni anyagi világunkban, lehet, hogy eladjuk valamilyen tulajdonunkat. Ha nem áll szándékunkban semmit eladni, vagy netán elveszíteni, akkor gondolataink átalakításával megváltoztathatjuk ezt az irányt. Ha azonban szeretnénk eladni valamit, vagy egyszerűen megszabadulni valamitől anyagi világunkban, akkor ez a számsor jelzi, hogy ez a vágyunk teljesülni fog.


A 8 és a 7 kombinációi, pl. 887 vagy 877 -
Ha volt mostanában olyan érzésünk, hogy életünk egy részében valami a végéhez közeledik, mondjuk egy kapcsolat, vagy egy munka, akkor ez az üzenet azt mutatja, hogy megérzésünk helyes volt. Ez a lezárulás jelenthet pozitív fordulatot az adott területen, vagy azt, hogy életünknek ez a területe a kiteljesedéshez közelít. Ez a számsor mindenképpen egy közelgő változás jó hírét hozza, egy erőteljes helyzet kiteljesedését jelzi. Tartsunk ki, az élet nemsokára a könnyebbik arcát muatatja majd.


A 8 és a 9 kombinációi, pl. 889 vagy 899 - Életünk egy jelentős szakasza a végéhez érkezett, és ezzel együtt, mint egy dominó effektus hatására, több minden más is véget ér. Mint a vonat az állomásához érkezik: az első kocsi megáll, a következő kocsik sorban egy-egy kicsivel később lassítanak, majd leállnak. Ez a számsor azt üzeni nekünk, hogy egy eseménysorozaton megyünk keresztül, és életünk több területén lelassulást, megállást érzékelünk. Nem kell aggódnunk azonban, mert ezek a változások szükségesek az új kezdetekhez.


A 8 ás a 0 kombinációi, pl. 800 vagy 808 - Üzenet a Teremtőtől, hogy a folyamatok közelgő befejeződése része az isteni tervnek. E lezárulások az imáinkra érkező válaszok, és egybeesnek az Isten akaratával. Kérjük Isten segítségét ahhoz, hogy felülkerekedjünk a közelgő változásokkal kapcsolatos félelmeinkkel és aggodalmainkon.

 

 ang számok.jpg

  Kép forrása: Pinterest.com

A 9 kombinációi.


A 9 és az 1 kombinációi, pl. 991 vagy 919 - Gondolataink eredményeképpen egy új ajtó nyílt meg előttünk. Most eljött az alkalom, hogy szemtől szembe álljunk gondolatainkkal, és szembe nézzünk saját teremtményünkkel. Engedjük, hogy eltávozzon a régi, és vágyainkkal összhangban, felváltsa az új.


A 9 és a 2 kombinációi, pl. 992 vagy 922 - Ha nem régiben veszteség ért - munka, szerelmi élet, vagy más területen - számíthatunk arra, hogy a közeljövőben újat kapunk a régi helyett. Minden a megfelelő irányban halad, de annyi minden történik láthatatlanul a „színfalak mögött", hogy már az jár a fejünkben, vajon Isten megfeledkezett rólunk? Aggodalomra semmi ok! Érezzük az élet energiáját amint előrefelé halad. A veszteség nem büntetésként volt ránk mérve. Az univerzum valami újra készít fel minket.


A 9 és a 3 kombinációi, pl. 993 vagy 939 - Erős figyelmeztetés arra, hogy engedjünk el minden olyan helyzetet életünkből, ami nincs integritásban, vagy, már megszolgálta a célját. Ne ragaszkodjunk mesterségesen semmilyen szituációhoz félelmeink miatt. Legyünk tudatában annak, hogy minden egyes pillanatban vigyáznak ránk. Életfontosságú, hogy pozitívan gondolkodjunk önmagunkról, és jövőnkről. Szemlélet módunk szó szerint megteremti jövendő tapasztalatainkat, ezért kérjük a mestereket, segítsenek, hogy a szeretet legmagasabb nézőpontjából válasszuk meg gondolatainkat.


A 9 és a 4 kombinációi, pl. 994 vagy 949 - Eljött az ideje annak, hogy elengedjünk egy helyzetet, ami véget ért. Arra emlékeztetnek az Angyalok, hogy amikor egy ajtó bezárul, valahol megnyílik egy új. Ők természetesen készek segíteni nekünk az ajtók megnyitásában, és abban, hogy meggyógyuljunk a fájdalomból, ami a jelen változásokkal együtt jár. Kérjük az Angyalokat, hogy erősítsék meg hitünket abban, hogy ezek a lezárulások, és új kezdetek az imáinkra érkező válaszok.


A 9 és a 5 kombinációi, pl. 995 vagy 959 - Ahhoz, hogy az új megmutatkozhasson, fontos, hogy elengedjük a régit, azzal a tudattal, hogy létfontosságú szerepet játszott idáig. Az élet azonban egy folyamat, és a változás elkerülhetetlen. Legyünk tudatában annak, hogy az új itt áll az ajtónk előtt, és arra vár, hogy beengedjük. Ha szeretettel elválunk a régitől, azzal meghívjuk életünkbe az újat.

A 9 és a 6 kombinációi, pl. 996 vagy 969 - Engedjük el fizikai tárgyainkhoz való kötődésünket, különösen, ha van olyan tulajdonunk, amihez rögeszmésen ragaszkodunk. Ez a számsor azt kéri tőlünk, hogy szakadjunk el, engedjük el a dolgokat. Azt is jelenti viszont, hogy újat, jobbat kapunk valami helyett, amit eladtunk, vagy elveszítettünk. Legyünk nyitottak az új dolgok elfogadására, melyek túl fogják szárnyalni Elképzeléseinket. Megérlelődtünk egy lépcsőfokkal való feljebb jutásra. A legjobbat érdemeljük!


A 9 és a 7 kombinációi, pl. 997 vagy 977 - Brávó! Életünk olyan elöregedett részeitől szabadulunk meg, melyek többé nem illenek hozzánk. Hitelesebb életet élünk, mely egységben van, az önmagunkról alkotott legmagasabb nézőponttal. Ez a számsor gratulál ahhoz az elhatározásunkhoz, hogy őszintén akarunk élni.


A 9 és a 8 kombinációi, pl. 989 vagy 988 - Életünk egy jelentős szakasza a végéhez érkezett, és ezzel együtt, mint egy dominó effektus hatására, több minden más is véget ér. Mint a vonat az állomásához érkezik: az első kocsi megáll, a következő kocsik sorban egy-egy kicsivel később lassítanak, majd leállnak. Ez a számsor azt üzeni nekünk, hogy egy eseménysorozaton megyünk keresztül, és életünk több területén lelassulást, megállást érzékelünk. Nem kell aggódnunk azonban, mert ezek a változások szükségesek az új kezdetekhez.

 

 ang szám 4.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com