Cölesztin

2018-11-08

Cölesztin vagy szelesztit által kapcsolatba léphetünk a mennyei őrökkel, és tudatosan ráhangolódhatunk az angyali birodalomra

 Cölesztin.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Cölesztin vagy szelesztit által kapcsolatba léphetünk a mennyei őrökkel, és tudatosan ráhangolódhatunk az angyali birodalomra. Belső békét és lelki nyugalmat hoz, a mennyei fény legmagasabb birodalmaira összpontosít. Ez a new age mozgalom mestertanítója, spirituális fejlődést és lelki harmóniát ad. A Cölesztin szorosan kapcsolódik a menny őreihez, a kozmoszt irányító hatalmas fénylényekhez.


Hasznos a tisztánlátáson keresztüli kommunikációnak, az álmok visszaidézésének és testen kívüli utazásoknak az elősegítésére. Ez a csodálatos kristály fejleszti a szív tisztaságát és vonzza a jó szerencsét.


Arra tanít, hogy bízzunk a végtelen isteni bölcsességben, és nyitottá tesz az új tapasztalatokra.


Pszichológiai szinten: Akik együttműködnek a cölesztin magas rezgésével, azok élete napos, harmonikus és vidám lesz. Világosan látszik, hogy kapcsolatban vannak az angyali birodalommal. Ez mindennapi életükben jelen van, áramlik feléjük az energia, és folyamatosan kommunikálnak az angyalokkal.


Mentális szinten: Lenullázza az ego által irányított vágyakat, és új mentális utat készít számunkra, különösen, ha kreativitásunk eddig valami miatt korlátozva volt. Növeli a kommunikációs készséget. New age eszmevilágát közvetíti.  Óriási lökést ad a spirituális fejlődéshez és a megvilágosítás felé ösztökél. Élesíti az elmét és támogatja a tiszta gondolkodásmódot.


A harmadik szemre téve utat nyit az univerzális energiákhoz. Valamennyi teremtmény békés együttélésének látomását vetíti elénk, és felébreszti bennünk a teljes harmónia lehetőségét.


Érzelmi szinten: Nyugtató hatása, csillapítja a heves érzelmeket. Segít azokon akik mások érzelmi stresszét  és zavarodottságát szívták magukba, és ettől belső konfliktustól szenvednek.


Fizikai szinten: csillapítja a fájdalmat, és szeretetet hoz. Jótékonyan hat a szem és a fül betegségeire. Kiszűri a mérgeket, és a sejtek szintjén helyreállítja az optimális állapotot. Nyugtató hatása oldja az izomfeszültséget. Csökkenti a vérnyomást. Enyhíti a stresszel és idegességgel kapcsolatos problémákat.

Cölesztin1.jpg


  Kép forrása: Pinterest.com

Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA amit a kristályokról tudni érdemes