Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az angyalok üzenete

2018-08-16

"Nem nehéz minket meghallani, ha nyitott szívvel fülelsz."

archangel-uriel-in-flight-glenyss-bourne.jpg

 

Az angyalok üzenete

Ha hangot hallasz, az lehet olyan, mint a saját hangod, de lehet másmilyen is. A hang mintha a te testedből jönne, az elmédből, de az is lehet, olyannak hallatszik, mintha valaki a kinti világból szólna hozzád. Üzeneted lehet hangos, de lehet egy csendes belső hang is.

Az angyalok üzenik

"Nem nehéz minket meghallani, a nyitott szívvel fülelsz. Legtöbbször közelebb vagyunk hozzád, mint gondolnád. Egy elsuttogott szó, egy gondolat elég, hogy hozzád szóljunk, hogy hozzánk szólhass. Tiszteljük mindazt, amit te itt e földön elviselsz. Sosem avatkozunk magunktól az életedbe, csak az áldást hozzuk, és lehetővé tesszük, hogy más szemszögből is szemügyre vehesd magad."

Nem mindenki hallja a fülével az angyalok szavát

Sokan csak érzik, tudják, ha hozzzájuk szólnak. Ha egyszer csak halk hangot hallasz, és nem érted, mit is mond, szólj hozzá bátran, kérd, ismételje meg hangosabban. Az angyaloknak is szüksége van visszajelzésre, hiszen az a céljuk, hogy tiszta és érthető tanácsokat adjanak.

Legelőször úgyis azt hiszed, csak képzelted az egészet, hiszen annyira vágytál angyalok szavát hallani. Ez különösen igaz akkor, ha nemrégen fogtál hozzá, hogy tudatosan kommunikálj az angyalokkal. Azt gondolod, csak képzelgés az egész: jó lenne, ha az angyalok tényleg tudnának nekem segíteni, de biztos rosszul csinálok valamit... az angyalok észre sem fognak venni. Azt ilyesfajta önbizalomhiányon a hit, a bizalom és a türelem segít. Ha bizonytalan vagy abban, higgy-e az angyalokban, kérd az Úr segítségét. Imádkozz több hitért, engedd el a félelmeidet.

Az angyalok hangja mindig szeretetteljes és segítőkész

Még akkor is, ha közelgő vészre, rosszul megválasztott útra figyelmeztetnek. Azt mondják, belső hangokat hallani az a bolondság első jele. Igen, az ego hangja bolondságokba vihet. Az ego hangja majdnem mindig rombol, hirtelen, meggondolatlan. Megpróbál meggyőzni, hogy úgyse sikerülhet, amibe belefogtál. Állandóan változtatja a véleményét, mást sugall hétfőn, az ellenkezőjét szerdán. Ha az egód hangjára hallgatsz, az életed kaotikus lesz és teli félelmekkel.

Az angyalhangok mások

Türelmesen ismételgetik tanácsaikat, míg csak nem követjük őket. Lehet, hogy az angyalaid már évek óta mondogatják neked, nagy gyógyító leszel. Vagy évek óta próbálnak rávenni, hogy törődj többet az egészségeddel.

Tudni fogod, hogy angyalok szóltak hozzád, ha a tanácsok szeretők, féltők, állandóak, és nem ártanak sem neked, sem a családodnak.

Ha hallod az angyalok hangját, az csak az egyik mód a négy közül, hogy megkaphasd az angyali segítséget. Lehet, hogy az angyalok nem szavakkal, hangokkal, hanem képekkel "beszélnek" hozzád. Lehet, hogy csak egy-egy villanásnyi képben, az is lehet, hogy akár nyitott szemmel egész kis mozit látsz. Lehetnek fekete-fehérek, vagy színesek, lehetnek szimbolikusak - és akkor neked kell megfejtened, mit is akart mondani, de ez megérzésből mindig sikerül is. Ha mégsem, bizalommal kérd a segítségüket. Addig kérd, akár újra és újra, hogy világosítsanak meg, míg tényleg meg nem érted az üzenetet.
Néha, pusztán félelelemből lezárjuk magunkban azt a "csatornát", amin át az angyalokkal kommunikálunk. Ha olyan jövőképet mutatnak, amitől megrettensz, inkább lehunyod a harmadik szemed.

Ha félsz attól, amit látni fogsz

Annyira szeretnéd látni, milyen is a jótevő angyalod, de félsz attól, hogy kiderül csak egy átlátszó szellem? Ne aggódj, az angyalok ismerik a félelmeidet is, és nem mutatkoznak addig, amíg nem biztosak benne, a látomástól nem megijedni fogsz, hanem megnyugodni.

Angyali segítséget érzelmeinken és érzéseinken át is kaphatunk. Ha ökölbe szorul a kezünk, ha gomboccá szűkül a gyomrunk, ha csikorognak a fogaink... Ha ez tényleg angyali tanács, akkor abban a pillanatban a jelentésével is tisztában leszel. Aki "profin" képes így jeleket kapni, képes megérezni a rosszat előrejelző hőmérsékeltcsökkenést is akár a szobában.

Minden érzékünk vehet angyali "jelzéseket"

Kedvenc nagyid szelleme áll melletted, és megérzed régi parfümje illatát. Virágcsokrok illatát érzed? Lehet hogy esküvő közeleg?
Aki érzik az angyali üzeneteket, gyakran cselekszenek megérzések alapján. Vagy legalábbis így fest a dolog kívülről. Mert a megérzések alapja az angyalok jótanácsa.

A szíved is "foghatja" a jelzéseket

Ha arra gondolsz, mit fogsz tenni, és szívedet az öröm melege járja át, tudhatod, az angyalok tanácsát érzed. És ha úgy gondolod, ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az érzett öröm tudatja veled: olyan úton jársz, amit neked szántak.
A kommunikáció negyedik módja a "tudás". Erre főleg a férfiak képesek. Néha nincsenek is vele tisztában, annyira természetesen fogják a részletes és pontos tanácsokat. Egy ilyen "tudót" a világon szinte mindenről kérdezhetsz, mindenre tudni fogja a választ. És ha megkérdezed, honnan tudja, azt fogja válaszolni: fogalmam sincs, percekkel ezelőtt még én se tudtam a választ.

A "tudó" egyszerűen csak tud

Így aztán meg is kérdőjelezi a tudása minőségét. És ez hiba, mert azért kapja ezt a tudást, hogy az életét, a világ sorsát javíthassa vele.

Mindannyiunk számára mind a négy csatorna nyitva áll. Általában van egy, amiben igazán jók vagyunk, de gyakorlással mind a négyet használni tudjuk majd. Kezdetben automatikusan arra koncentrálunk, ami a legjobban megy. A vizuális emberek a vízióikra figyelnek, azok, akik a hangokhoz kötődnek, a belső és kívülről érkező hangokra. Ha amúgy is szeretsz mindent megfogdosni, érezni, erre a tulajdonságodra támaszkodj. Ha inkább gondolkodó típus vagy, olyan, aki mindig a dolgok mögé néz, figyeld a saját gondolataidat, hol bukkan fel az a "tudás", ami a tetteidet vezérli.

 

archangel-raphael-in-flight-glenyss-bourne.jpg

Doren Virtue cikke alapján

forrás: www.noiportal.hu