Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Gyógyító tudatosság

2019-04-30

Hogyan gyógyítsunk meg bármilyen betegséget Rafael Arkangyal segítségével?

rafael ark ang.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Gyógyító tudatosság

 

A 3. dimenziós síkon a betegség akkor kezdődik, amikor nem foglalkozunk az érzelmi problémákkal és az, hogy képtelenek vagyunk ezen problémákat megoldani, azzal a következménnyel jár, hogy a lélek visszavonul a testből. Néha, ez a lélekvisszavonulás lehet lassú egy bénító betegség folyamatán keresztül, máskor pedig a betegség lehet gyors lefolyású.

 

A különbség a között, hogy a betegség gyors lesz vagy lassú, attól a tényezőtől függ, hogy a test fizikai sejtjei kitűnő állapotban vannak e és az immunrendszer pedig a homeosztázis állapotában van e. hogyha a testből hiányoznak a megfelelő energiák és a sejt szintű energiák hiányosak, azt fogjuk látni, hogy a betegség gyorsan nő. Egy olyan ember esetében, aki fizikai szinten fitt és akinek a test energiái erősek, a betegségnek hosszú időre lesz szüksége, hogy megtelepedjen és ezáltal megfelelő időt kapunk arra, hogy elengedjük azokat az érzéseket, amelyek a betegséget okozzák.

 

Amikor a betegséget először felfedezzük, fontos szembenéznünk azzal, hogy ez a lélek eszköze ahhoz, hogy próbálja megtisztítani önmagát.


Ez felhívja a lény figyelmét az érzelmekre, a szellemi és magatartásbeli mintákra, amelyek nem a szeretet, a fény és az igazság rezgésében léteznek.
Gyakori eset, hogy az, hogy megtanuljunk úrrá lenni az érzelmeinken és a hit rendszereinken, ezen nem gondolkodnak el komolyan, amikor megpróbálnak betegségeket kezelni. Mivel minden ember azon van, hogy elkerülje a fájdalmat és az örömöt keresse, gyakran nagyon kevés gondolatot és prioritást szánnak arra, annak a szükségszerűségére, hogy megnézzük az étrendünket, a testmozgást és azt, hogy mennyire egészséges az érzelmi testünk.

 

Hogyha ki akarunk törölni egy betegséget egy emberi lényből, akkor a kezelés fókuszát legelőször és legelsősorban arra kell irányítanunk, hogy a páciens szellemi és érzelmi állapotát teljes mértékben diagnosztizáljuk. Az elhagyatottság, az önértékelés, önszeretet hiánya, az érzelmi abúzus, a félelem, a düh, hogy csak néhányat említsünk. Ezek mindegyikét közelről meg kell vizsgálni annak érdekében, hogy elkezdődhessen a gyógyulás folyamata.

 

A tudat egy hatalmas és komplikált energia, amíg meg nem tanuljuk megtalálni a betegségeink érzelmi forrását, a valódi gyógyulás nem indulhat el.


Rövid idővel lehet, hogy meghosszabbítjuk az életünket, de ugyanaz a betegség, vagy egy hasonló elő fog fordulni másutt, ha a páciens még mindig tagadja az érzelmi gyökér létét.

 

A spirituális területen gyakran beszélünk az egyensúlyról. És ezért annyira fontos megpróbálni mindenre, mint energiára tekinteni. Egy helyzet – egy személy energiájára; majd pedig ráhangolódni arra, hogy milyen érzéseket rendelünk ehhez a helyzethez, egy személyhez. Pl. hogyha találkozol valakivel, azonnal ellenszenvet érzel, akkor ezt az érzést, amit ekkor rendeltél hozzá ehhez a személyhez, rendkívül nehéz lesz megváltoztatni, mivel ez az érzés, amit hagytál, hogy ez a személy kiváltson benned, sejtszintű emléket hozott létre.
Rendkívüli erőfeszítést fog megkövetelni az, hogy megpróbáld ezt a személyt más fényben látni.


Nem feltétlenül az illető magatartása vagy hiedelmei azok, amelyek kiváltották belőled ezt az ellenérzést; lehetséges az, hogy az ő energiái valamilyen rejtett, mélyen fekvő félelmet aktivizáltak, ami a tudat alatti elmédben gyökerezik.

 

A félelem egy olyan érzés, amelyet tényleg nagyobb mértékben kell megvizsgálni az emberek szintjén.


Lehetséges az, hogy valamitől féljünk úgy, hogy esetleg sohasem tapasztaltuk meg; pl. a repüléstől való félelem. vagy az úszástól való félelem.
Amikor betegséggel nézünk szembe az első védelmi vonalunk az érzelmi tisztítás kell, hogy legyen, együtt az étrenddel, majd pedig a rendszeres testmozgással.


A meditáció lehetőséget kínál nekünk arra, hogy megtisztítsuk magunkat az érzelmi és a mentális stressztől.

 

Hogyha ezt rendszeresen tesszük, segít nekünk abban, hogy megvizsgáljuk, kik is vagyunk és ezzel egyidejűleg segíti a testünket is az öntisztulási folyamatban.

 

Ha megpróbálsz visszagondolni arra, hogy mennyi évet éltél már, ezek mind az érzelmi és szellemi testedbe zárt emlékek, hitrendszerek és félelmek, amelyek sok évvel ezelőtt keletkeztek, amire már nem is tudsz visszaemlékezni. Ez nem azt jelenti, hogy ezek ne működnének még mindig egy mély tudat alatti szinten.


A hitrendszereink nagy részét a bennünket körülvevő emberek programozzák ill. tőlük nyeljük ezeket el, és ezek mindegyike hozzájárul azon képességünkhöz, hogy leküzdjünk egy betegséget. Ha pl. megnézzük azokat az embereket, akik gyakran betegek, azt vesszük észre, hogy általában olyan emberek veszik körül őket, akik negatívak és akik a szenvedésre összpontosítanak. Ők a betegségeikről fognak beszélni. Általában panaszkodni fognak mindenről, ami rossz, vagy hiányzik az életükkel kapcsolatosan vagy éppen másokkal vagy önmagukkal kapcsolatosan. Abban az esetben, ha beteg ember egyedül él, akkor gyakran ez egy módja annak, hogy észre vegyék és elismerjék őket.

 

Sokaknak nehezére esik elfogadni azt, hogy az érzelmeik okozzák a betegséget, de ha közelről megvizsgáljuk egy betegség anatómiáját, és hogy a testünk miért halad át egy megtisztulási folyamaton, akkor lehetséges a betegség kiküszöbölése. Mindössze az ismeretlentől való félelem, vagy az attól való félelem, hogy mennyire fájdalmas lehet a változás, ami sok embernél azt okozza, hogy hátat fordítson mindennek és ne foglalkozzon a múltbéli problémákkal.

 

Ha jelen időben tapasztalsz meg betegséget, akkor ha nem is teszel mást, kezdj el rendszeresen meditálni valamilyen módszerrel minimum naponta egyszer. Hogyha lehetséges, naponta kétszer; egyszer reggel, hogy magas szinten tartsd az érzelmi energiáidat a nap során, egyszer pedig este, hogy ellazítson, s hogy lehetővé tedd önmagad számára, hogy kitisztítsd magadból azon energia szemetet, amelyet a nap során nyeltél el.

 

Közületek sokan, amikor olvassák az útmutatásomat, azt fogják mondani, hogy nincs erre időtök. De én azt szeretném, komolyan fontoljátok meg, mibe fog ez kerülni számotokra hosszú távon, hogyha nincs. Ez kerülhet az életetekbe, a karrieretekbe, a munkátok elvesztésébe, fájdalomba és szenvedésbe a család részéről, pénzügyi nehézségekbe, lecsökkenhet a mozgásképességetek, elveszhet a méltóságotok, hogy csak néhányat említsek. Ez nem rakéta tudomány; tisztán csak arról szól, hogy megértsük, hogy a tudatos energiánk, azaz a gondolataink, melyek az érzelmekkel ötvöződnek, teremtik meg a környezetünket, nem csak a külsőségek szintjén, hanem a sejtjeink szintjén is.

 

Ha képtelen vagy arra, hogy ellazítsd az elmédet, hogy összpontosíts egy meditáció alatt, akkor ez már egy jele annak, hogy az energiáid nincsenek egyensúlyban. Ha elalszol a meditáció alatt, ez teljesen rendben van, mivel ekkor lehetővé tetted az érzelmi és fizikai testednek, hogy teljesen ellazítson, feloldódjon és átadja magát egy nem tudatos állapotnak. Add meg magadnak az egészség ajándékát!

 

Az, hogy gondosan gondját viseld az érzelmi és a mentális egészségednek, létfontosságú, ha a betegségeket ki akarod törölni.


Áldással,

Rafael Arkangyal