Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

CHRISTIEL ARKANGYAL

2023-04-10

AZ ISTEN/NŐI KRISZTUS-TUDAT ANGYALA

ang ART varázs angyal 8.jpg

 

CHRISTIEL ARKANGYAL

 

CHRISTIEL ARKANGYAL AZ ISTEN/NŐI KRISZTUS-TUDAT ANGYALAKÉNT ISMERT . Ő HORDOZZA A KRISZTUSI FÉNY NŐI ASPEKTUSÁT ÉS SEGÍTHET MINDAZOKNAK, AKIK AZ ISTENI FORRÁSHOZ, A MAGASABB TUDATOSSÁGHOZ ÉS FELSŐBB ISTENI FÉNYHEZ AKARNAK KAPCSOLÓDNI.

 

Az Isten/Női Krisztusi Fény visszatért a Földre, hogy újra összekapcsolja és egyesítse az Isteni Szeretet Jelenlétét a fizikai valósággal.

 

Christiel arkangyal a Krisztusi fény ajándékát hozza a Földre, hogy lángra lobbantsa a hitünk lángját. Segíti az emberiséget a Krisztus-tudat lehorgonyzásában, hogy mindazok, akik szívükben megnyíltak a feltétel nélküli szeretet felé, energetikailag összekapcsolódhassanak a kristály ráccsal, a krisztusi hálóval és a Forrás mezővel. Ez által válik lehetővé az isteni szeretet fény érzékelése, a szívtudat kiterjesztése és a krisztusi út kibontakozása.

 

Christiel arkangyal egy nagyon magas rezgésű angyal, aki segíthet abban, hogy aktiváld a benned lévő Krisztusi fényt, összekapcsolva a szeretet, az együttérzés, a béke, a megbocsátás, a bátorság, az erő és a magasabb bölcsesség energiájával.

 

Energiája erőteljes, gyönyörű, hatalmas és ragyogó fehér. Fénye kiterjeszti a tudatot, miközben segíti a magasabb tudatszintek integrálását és kiegyensúlyozást. Az Isten/Női Fény által a krisztusi energiák befogadását és kiterjesztését segíti, fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szinten. A Krisztusi tudat női minősége békét, szelídséget, elfogadást és átölelő gondoskodó szeretetet hoz az életedbe.

 

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A MAGASABB ÚT MEGTÉTELÉHEZ, MEGBOCSÁTÁSHOZ VAGY ELENGEDÉSHEZ, HÍVD CHRISTIEL ARKANGYALT, HOGY SEGÍTSEN EBBEN.

 

Megkérheted Christiel arkangyalt, hogy segítsen növelni a rezgésszintedet, hogy ráhangolódhass a felemelkedés krisztusi energiájára.

 

Christiel arkangyal segíthet abban, hogy közvetlenül a magasabb csakrákon keresztül kapcsolódhass össze a felsőbb tudatosság és szeretet energiájához.

 

 Segíthet megnyitni és aktiválni a magasabb csakrákat – a kauzálist, a lélekcsillagot, és a Forrás csakrát (korona csakra fölött található három felső központot). Támogathat abban, hogy erősebben kapcsolódj a saját felsőbb énedhez, a mesteri jelenléthez, a szellemi vezetőidhez, az angyalaidhoz és az isteni útmutatáshoz.

 

HA FÉNYKÜLDÖTT VAGY, CHRISTIEL ARKANGYAL HATALMAS SZÖVETSÉGES LEHET ABBAN, HOGY FELERŐSÖDJÖN FÉNYED, KIÁRADJON A VILÁGBA ÉS SZÁMTALAN POZITÍV VÁLTOZÁST ÉRHESS EL SOK EMBER SZÍVÉBEN.

 

Ha készen állsz arra, hogy aktiváld a krisztusi fényedet, megtestesítsd és horgonyozd a világban, hívd Christiel arkangyalt és kérd meg, hogy segítsen fényesen ragyogni!

 

„FÉNY VAGY ÉS A MEGTESTESÜLT SZERETET. ÉLD AZ ÉLETED A LEGMAGASABB ÚTRÓL ÉS PERSPEKTÍVÁBÓL."

 

Áldással és szeretettel

Aysha