Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Emberbőrbe bújt Angyalok

2018-11-19

"Vigyázzatok, amikor idegeneket láttok vendégül, mert sokan vendégeltek meg így Angyalokat, anélkül, hogy tudtak volna róla"

Biblia 13:2

 

 angyalember másolata.jpg


Végső soron mindenkiben ott lakozik az angyali minőség, de vannak köztönk olyanok, akiknek eredete nem a földről való, legtöbbször angyalként teljesítenek szolgálatot, de le is születnek a fölre, és innen próbálnak segíteni az embereknek.
A testet öltött angyaloknak sajátos viselkedésmintáik, és energiamintázatuk van.

Természetüknél fogva bájosak, barátságosak, szeretetteljesek, imádnak nevetni és idealisták. Mind a női mind a férfi angyali lények bájos arcvonásokkal rendelkeznek, gyakran szív alakú, gyermeki arcuk van, gyakran kiszőkítik vagy melíroztatják hajukat. Ösztönösen vonzódnak az angyali világhoz és nagy bennük a segítő szándék. Aurájukban gyakran megfigyelhető a "szárnyak" energetikája.
Nagyon érzékenyek és empatikusak, ha elszakadnak a spiritualitástól pótszerekhez, fordulhatnak.

Gyakran függőségi kapcsolatokban élnek, ahol folyton szolgálnak, és magukra aggatják a megmentő mártír szerepet.

Mindenkiben a legjobbat látják és magukat a háttérbe helyezik. Nagylelkű lények, akiknek nehezükre esik másoktól valamit is elfogadni, ezért hiányt szenvedhetnek bizonyos dolgokban, mivel blokkolják a pénz, a szeretet, az energia, és más természetes források életükbe áramlását.
Sokféle angyali lény létezik, ezért sokfélék itt a földön is. Néhányuk sokszor inkarnálódott ide, és ügyesen boldogul, mert ki tud igazodni az emberek között, de vannak olyanok is akik csak ritkán jönnek le ezért nagyon elveszetnek érzik magukat ebbe a durva világban.

Az erejük, hatalmuk és feladatuk is megkülönböztetheti őket egymástól.
Az angyalok tehát köztünk élnek, ha jól figyelsz felismerheted őket.