Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kapcsolat az őrangyalunkkal

2019-10-24

Mindannyiunknak van saját, személyes őrangyala. Az őrangyal, születésünkkor rendeltetik mellénk, végig kíséri életutunkat

Kapcsolat az őrangyalunkkal.jpg

Kép: pinterest.com

 

Kapcsolat az őrangyalunkkalNagyon sok embernek volt már halál közeli élménye, és ezt az élményt általában egy bizonyos fénnyel kötik össze. Sokan úgy utaltak erre a fényre, mint a saját őrangyalukra. Néhányan még rá is ismertek gyermekkori élményeikből, és sajnálták, hogy olyan hosszú időre figyelmen kívül hagyták az őrangyaluk által kínált segítséget, és védelmet. A kisgyerekek általában tudatában vannak az őrangyalaiknak, és gyakran a nevükön is szólítják láthatatlan barátaikat.

Hihetetlen

Egyszer régen a szicíliai Taorminában egy kisfiú több napra beszorult egy földrengés után a romok alá. Senki nem értette, hogyan maradhatott életben olyan hosszú ideig étlen-szomjan.
A kisfiú azonban kijelentette, hogy egy „csodálatos, fényes, fehér ruhába öltözött hölgy” hozott neki ételt mindennap.
Ezeket, a képzeletbeli barátokat sajnos általában kinevelik belőlünk, néhányan azonban életünk során ismét rájuk találunk.

Nem lehetnek titkaink őrangyalaink előtt

Őrangyalunk mindent tud rólunk, és minden lehetséges módon segítséget próbálnak nyújtani, hogy életünk a legboldogabb, és leggazdagabb legyen. Előttük nem lehetnek titkaink! Ha például, irigyek vagyunk valakire, vagy valami tisztességtelenségre készülünk, őrangyalunk igen is tud róla. Még az is előfordulhat, hogy egy halk, figyelmeztető hangot hallunk, amely azt mondja: ne tedd! Hívhatjuk ezt lelkiismeretnek is, de valójában őrangyalunk figyelmeztetéséről van szó.

Az őrangyalok spontán felbukkanása


Az őrangyalok gyakran bukkannak fel olyankor, amikor már minden reménytelennek tűnik számunkra. Egy hölgy egyszer elmesélte, hogy őrangyala akkor jelent meg, amikor a fia öngyilkos lett. Valószínűleg ő is a gyermeke után ment volna, ha akkor nem siet segítségére az őrangyala. Így azonban visszatért a nyugodt életbe, és ma már nagyon boldogan él fia emlékével. Ez az eset az őrangyal spontán felbukkanása. Senki sem számít rá, és az első alkalommal valószínűleg megrémülünk.
Arra azonban van lehetőség, hogy megkérjük az őrangyalokat: mutatkozzanak meg. Erre nagyon sok módszer létezik. Az őrangyal gyakran azonnal megjelenik, amint meghívjuk őt az életünkbe.

Az őrangyal megismerése

Általában arra számítunk, hogy őrangyalunk gyönyörű ruhába öltözve jelenik meg előttünk, hatalmas fénnyel körülvéve. Ez megtörténhet, de igen kicsi a valószínűsége. Az alábbiakban azzal foglalkozunk, hogyan vagyunk képesek a legegyszerűbb módon kapcsolatba kerülni őrangyalunkkal.

Tudás

Ha odafigyelünk magunkra, akkor fokozatosan érezhetünk erősödő védelmet, megnyugvást afelől, hogy őrangyalunk vigyáz ránk.

Álmokban

Őrangyalunkat álmunkban is megismerhetjük. Ez a legáltalánosabb jelenség, ugyanis az álmaink segítenek értékelni életünk történéseit. Ha azt tapasztaljuk tehát, hogy őrangyalunk ezen a módon jelenik meg, rendszeresítsünk egy füzetet és egy ceruzát az ágyunk mellé, hogy mindent azonnal le tudjunk írni, ha felébredtünk. Azért fontos, hogy rögtön, ébredés után jegyezzük papírra az álmunkat, mert amint elkezdjük a napi tevékenykedéseinket, elhalványulnak, és könnyen feledésbe is merülnek.

Gondolatok és érzések

A gondolatok és érzések további lehetőségei annak, hogy őrangyalunk beszéljen hozzánk, kapcsolatba léphessen velünk. Teljességgel nyilvánvaló, hogy nem minden gondolat származik az őrangyalunktól. Egy felbukkanó gondolatról azonban ösztönösen tudhatjuk, hogy más forrásból való, nem pedig a tudatalattinkból.

Intuíció

Érzéseinkkel nagyon szoros kapcsolatban állnak az intuitív megérzések. Ezek vajon az őrangyalunk üzenetei? Nagy a valószínűsége, hogy igen. Néha úgy fogjuk fel ezeket a megérzéseket, hogy nem is vagyunk annak tudatában.

Ima, vagy kérés

Az ima egy másik módja az őrangyallal való kapcsolatteremtésnek. Nem fontos konkrét imát mondanunk, egyszerűen csak kérjünk segítséget az őrangyalunkkal való kapcsolat felvételhez.

Levélírás

Ez az egyik leghatékonyabb módja az őrangyalokkal való kapcsolat megteremtésének. Fogjunk egy darab papírt, és egyszerűen írjunk le mindent, amit el szeretnénk mondani őrangyalunknak. A levél lehet annyira személyes, amennyire csak szeretnénk, hiszen rajtunk, és az angyalokon kívül senki más nem fogja elolvasni. Ha elkészültünk a levél megírásával, tegyük egy borítékba, és címzésként ennyit írjunk rá: „Őrangyalomnak”. Ragasszuk le, majd égessük el. A hamut gyűjtsük össze, és az udvaron, vagy a lakásunk környékén szórjuk szét. Végezzük ezt úgy, mint egy szertartást.

Lerajzolni az őrangyalunkat

Nem is gondolnánk, hogy kreativitásunkat arra is használhatjuk, hogy megtaláljuk személyes őrangyalunkat. Pedig megpróbálkozhatunk azzal, hogy egy angyalképet rajzolunk, és ki is színezzük. Amikor az angyal rajzolására koncentrálunk, oda is vonzzuk őrangyalunkat magunkhoz. Még azt is észrevehetjük, hogy fokozatosan hatni fog a ceruza mozgására, és láthatjuk, hogy gyönyörűt alkottunk.

Legyünk nyitottak és tudatosak

Ez az egyik leghatékonyabb módja az őrangyallal való kapcsolatteremtésnek. Vegyük észre, hogy őrangyalunk folyamatosan velünk van, és segíteni akar nekünk. Beszéljünk hozzá, kérjünk tőle bármit, amire csak szükségünk van. Kérésünk azonban legyen annyira egyértelmű, amennyire csak lehetséges. Ha ugyanis nem vagyunk biztosak annak, hogy mit szeretnénk, kérni sem tudjuk pontosan. És ha nem tudjuk, mit is akarunk, honnan fogjuk tudni, hogy megkaptuk-e azt?

Figyeljünk oda, hogy ne csak kérjünk az őrangyalunktól

Hasznos lehet, ha rendszeresen beszélgetünk az őrangyalunkkal. Meséljük el neki azt is, hogy mi történik velünk, hogyan telnek napjaink. Beszéljünk a sikereinkről, eredményeinkről, csalódásainkról, és szeretteinkről. Ha ugyanis rendszeres a kommunikáció, sokkal könnyebbé teszi számára, hogy életünk fontos részévé válhasson.

Jó, ha minden este – lefekvéskor – megköszönjük őrangyalunknak, hogy vigyázott ránk, és segített nekünk.

Őrangyalunk neve

Ha már kapcsolatba kerültünk az őrangyalunkkal, bátran kérdezzük meg a nevét. Ez ugyanis nagyon sok szempontból fontos lehet. Ha tudjuk valakinek a nevét, sokkal közelebb kerülünk az adott személyhez. Így van ez az őrangyalunk esetében is. Ha tudjuk a nevét, azonnali kapcsolatot tesz lehetővé számunkra, mivel egyszerűen csak ki kell mondanunk ahhoz, hogy megjelenjen a tudatunkban.

A név általában spontán merül fel a tudatunkban, amikor először lépünk kapcsolatba az őrangyalunkkal. De aggodalomra akkor sincs semmi okunk, ha egy több időt igényel majd. Egyszerűen lazuljunk el, kérdezzünk rá a nevére többször is, és a név fel fog bukkanni elménkben.

Kapcsolat az őrangyalunkkal1.jpg


Kép: pinterest.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: noiportal