Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MICHAEL ARKANGYAL FÉNYKÜLDÖTTEI

2022-03-14

A „Michaelita” rend nemcsak égi szinten létezik

 Michael 5803cce4.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Szívünk szakrális terében, lelkünk kelyhének titkos rejtekében mindnyájunkban benne rejlik az isteni fényerő kék lángja, amely Michael arkangyal aspektusának fénylő ereje. Ezen transzcendens potenciál által tudjuk kibontakoztatni a lélekből kiáradó fényerőt és a szívünk szeretetének hatalmát.

A bennünk rejlő isteni erőt a kék sugár energiája élteti, a hit erő katalizálja és a fényharcos aspektusunk által bontakozik ki.

Ezen erőforrás kiáradó fénye, olyan erőteret generál, amely képes távol tartani tőlünk a negatív energiákat és a külvilágból eredő kaotikus rezgéseket. A fény eloszlatja a sötétséget, minél nagyobb és erőteljesebb fényteret teremtünk önmagunk körül, annál ellenállóbbá válik az auránk az árnyék minőségekkel szemben.

A fényharcos részünk által tudjuk megvédeni önmagunkat, a saját határainkat, az energetikai terünket, a bennünk lévő fényt és tisztaságot. A fényharcos erővel tudjuk felszabadítani önmagunkat a megkötő erők fogságából és árnyék hatások befolyásától. Ezen fényerő minőség teszi lehetővé, hogy bátran ki tudjunk állni önmagunkért, az igazságért, és rendíthetetlen hittel és lélekerővel haladjunk a fény útján.

A fény harcosai, nem a harc által, hanem az isteni erő kiárasztásával és a szeretet energiák lehorgonyzásával hatnak a világra. A fény kardja, valójában az igazság ereje, amely felhasítja az illúziók fátylát és felszabadítja a tiszta isteni fényt, a tudatlanság sötétjéből. A pajzs az isteni szeretet erő által fenntartott és kiárasztott védelmező erőtér, a vért a sérthetetlen isteni fényburok energiamezeje.

A „Michaelita” rend nemcsak égi szinten létezik, itt a földön is jelen vannak azon fényküldöttek akik a fényharcos minőséget képviselik, és Michael arkangyal légiójához tartoznak.

Ők azok, akiknek fő feladata az isteni fényerők általi rend és fényteremtés, és akik, tudatos teremtőként járulnak hozzá ahhoz, hogy világunkban a fény erői győzedelmeskedjenek, hatalmuk a szeretet egységben és az Istenbe vetett hitben gyökeredzik.


Írta: Aysha