Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

NAP ANGYALA

2020-07-14

A Nap-angyal az "én vagyok" érzést erősíti testünkben

ang nap másolata.jpg

Kép: Hiroyuki Satoh

 

NAP ANGYALA

 

Kulcsszavak: A belső fényt megcsillogtatni, a fényt egészen a sejtekig eljuttatni, szépség, öröm, vidámság, bőség.

 

A Nap Angyal energiája olyan, mint a Nap: meleget adó, szeretetteljes, megnyugtató, vidám, napos.

 

A Nap angyal minden teremtményben a fényességet erősíti, lehetővé teszi, hogy mint a Nap, a bőségből kiragyogjon. Amint a Nap melegít és erejét rendelkezésünkre bocsátja, úgy minden létező képes a túláradó isteni erővel szövetségre lépni, abból adni és élni. Ezáltal minden létező kibontakoztathatja a benne lakó szépséget, a túláradó bőség törvényei szerint élhet.

 

 A Nap angyal az embereknek is segít, hogy megtalálják a belső fényt, a belső napot. Derűssé tesz és fényt visz a sejteknek. Így a sejtekben is tudatossá válik, hogy az isteni erő és szépség tükörképei vagyunk, része az istentől valónak. Közben arra is rájövünk, hogy testünk mely részein hiányzik még ez az erő, hol van testünkben túl sok régi, sötét dolog.

 

A Nap-angyal az "én vagyok" érzést erősíti testünkben.

 

Ez az erő szétterjed és egyre erősödik, míg végül testünkön kívül is megtapasztalhatjuk önmagunkat: saját létünkből kilépve is sugározni és hatni tudunk. Így a test részese lehet a boldogságnak. Természetes kisugárzásunk fejlődhet.

 

A Nap angyal megmutatja az élet napos oldalát, könnyebbé teszi az életet azzal, hogy általa jól és kellemesen érezzük magunkat testünkben, és vidámak vagyunk.

 

A Nap angyal energiája erősíti a szívcsakrát. Nyugodtak lehetünk és derűsek, és ezzel hatunk a külvilágra. Auránk megerősödik, kitágul és fényesebb lesz.

 

Hogy is történhetnek másként, minthogy ezt az isteni alapot legkönnyebben a Nap sugárzó erejében és melegében ismerjük fel. Feküdjünk ki a napra, hunyjuk le szemünket, és megértjük, hogy mit jelent mindez.

 

Amikor a Nap angyal energiáját használjuk, vidámnak, nyugodtnak és boldognak érezzük magunkat. Az élet, pontosabban az élethez való hozzáállásunk feltűnően könnyűnek és könnyednek tűnik. Nyugalmukból semmi nem tud kibillenteni, reggelente mosollyal az arcunkon ébredünk.

 

Mások is azt mesélték, hogy a Nap-angyal energiájával boldognak és derűsnek érezték magukat, az élet nem tűnt olyan nehéznek.

 

A KÖVETKEZŐ HELYZETEKBEN HASZNÁLHATJUK:

- Hogy megtaláljuk a belső fényt.

- Hogy erősítsük sejtjeink fényét.

- Hogy megtaláljuk önmagunkat, belső nyugalmunkat.

- Hogy megnyugodjunk a belső erőtől és bőségtől.

- Ha levertek vagyunk, nehézségeink vannak, vagy reménytelennek látjuk a helyzetet.

- Ha mindent sötéten látunk.

- Hogy hangulatunk jobb legyen.

- Hogy az érzelmi bonyodalmaktól megszabaduljunk.

- Hogy jól érezzük magunkat.

- Ha érzelmileg hiányt szenvedünk valamiben, depressziós hangulatban.

- Őszi, téli depresszió idején.

- A belső éhség csillapítására.

 

MEDITÁCIÓS GYAKORLAT

 

Üljünk ki a napra, vagy képzeljük el, hogy ott ülünk: érezzük, ahogyan a Nap megérinti bőrünket, melegíti arcunkat, hajunkat, karunkat, testünket, lábunkat. Engedjük, hogy ez az erő feltöltsön, hogy a Nap fénye és melege megtöltse auránkat, az izmokba, csontokba és a szervekbe áramoljon. Érezzük, ahogyan ez az éltető és ugyanakkor megnyugtató erő a sejtjeinkig hatol.

Miközben a Nap ereje egész testünket eltölti, találjuk meg önmagunkban azt a helyet, ahol a saját belső napunk van. Figyeljük meg a mi napunkat: Mekkora? Milyen közel van? Milyen erős a fényereje? Vannak-e felhők, árnyak, amelyek elhomályosítják fényét? Mire van szüksége, hogy nagyobb lehessen, és még jobban eltöltsön? Mit tehetünk hogy saját napunk fénye és melege még jobban szétterjedjen bennünk,  hogy erősebb legyen hatása testünkben, életünkben, a hétköznapok minden pillanatában?

 

Ezután engedjük - oly mértékben, amely számunkra épp megfelelő - hogy saját belső napunk erősebben ragyogjon. 

 

Kapcsolodó kristályok: Citrin, napkő, nappirit