Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Rafael arkangyal

2018-11-17

Rafael arkangyal minden fizikai lény eredményes gyógyítója

rafael44211.jpg 

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Rafael nevének jelentése: "Isten gyógyító hatalma, - Isten gyógyít, - Isten meggyógyít."


A név a héber rafa (gyógyítani ) szóból eredeztethető.


Az ásványkövek közül hozzá tartozik a smaragd és a malachit.


A teljesség és az egység Arkangyala is egyben.


Színei: általában zöld, de ritkábban lila is mert, Rafael a gyógyítás és szívcsakra színét sugározza.


Rafael nagyon kedves, gyöngéd, csak úgy árad belőle a szeretet. Jelenlétét a környezetünkben észlelhető smaragdzöld fényszikrák jelzik. Az emberek szelleme felett ál, de mivel a vándorok kísérője is egyben, ezért segít úti célunk megtalálásában, és vigyáz csomagjainkra is, ha megkérjük rá.


Rafael minden fizikai lény eredményes gyógyítója, így a házi és vadon élő állatok gyógyításában is segít, és hatása szinte rögtön észlelhető, mert az állatok nálunk sokkal fogékonyabbak a gyöngédségre és a szeretetteljes gondoskodásra.


A gyógyítás minden formájával segít minket, hagyományos és kiegészítő gyógyászattal egyaránt. Rafael Arkangyal segít meggyógyítani a testet, az elmét és a lelket, a következő helyzetekben kérhetjük közbelépését:


 • ha betegségben szenvedünk, vagy egy ismerősünk beteg (de ha ő elutasítja, akkor csak a szorongás oldását kérjük a beteg számára Rafaeltől)
  - ha műtét, vagy kezelés előtt állunk
  - ha gyógyítók vagyunk, és segítségre vagy útmutatásra van szükségünk
  - ha gyógyítót, vagy egy kiegészítő gyógyászattal foglalkozó iskolát keresünk.
  - ha gyógyszer után kutató tudósok vagyunk.
  - ha orvosok, vagy sebészek vagyunk.
  - ha valamilyen fájdalmunk van: fizikai, érzelmi, vagy szellemi
  - ha segítségre van szükségünk a múlt sebeinek gyógyítására, (fizikai, érzelmi, vagy szellemi értelemben)
  - ha valamilyen kapcsolatunk javításra szorul.

 

A belső, azaz spirituális utazáson résztvevőket lelki útmutatással támogatja, segít megkeresni az igazságot. Segítségül hívhatjuk a tanítványok harmadik szemének felnyitásához a spirituális energiák felé. (A harmadik szem spirituális energia központ - csakra - amely ha jól működik, lehetővé teszi a tisztánlátást).


Rafael hatókörébe tartozik a szelleműzés és tértisztítás is. Mihály Arkangyallal együtt sikeresen kiűzik a gonoszt az emberekből, és a fizikailag behatárolható helyekről.
Salamon végrendeletéből tudjuk, hogy Rafael egy hat ágú csillag jelű gyűrűt adott a bölcs királynak, mely megvédte őt a démoni erők támadásától.
Jellemző rá az utazók mindenre kiterjedő oltalmazása is. De a szenvedély betegségek, beteges vágyak leküzdésében is segít.


Rafael egységet hozhat az életünkbe, ezúttal segít:


ha fizikai, érzelmi, szellemi és éteri részünk egységre vágyik
- ha lelkünket nem érezzük egésznek
- ha megrázó élményben van részünk és újra egész-ségre vágyunk
- ha elveszítettünk egy társat és nem érezzük magunkat egésznek
- ha véget ért egy kapcsolatunk, és le vagyunk törve
- ha úgy érezzük, elvesztettük a lelkiségünket.


Gyógyító ereje kiterjed a beteges hajlamok és a szenvedély betegségekre is.


Valahányszor fizikai bajt érzel magadon vagy más embereken, állatokon (baleset is lehet), kérd Rafael Arkangyalt a gyors gyógyuláshoz és figyelj a belső sugallataidra, mert azon keresztül közli, hogy mit tegyél. Ha távgyógyítást szeretnél létrehozni valaki számára akkor lelki szemeid előtt lásd a beteget, majd a gyógyító Angyalt és hogy bevonja smaragdzöld sziporkázó fénnyel a beteg testrészt, de előtte kérd az angyalt hogy menjen a helyszínre és nevet is mondj, mondd el mi a baja, és köszönd meg a segítségét.


De kérhetsz rövid fohászokat is, melyek így hangzanak:


Rafael Arkangyal, kérlek gyógyítsd meg a múltbéli sebeimet, a sebzett lelkemet, - fizikai, szellemi, érzelmi fájdalmamat.
Rafael Arkangyal segíts testemnek meggyógyulni, segíts felépülnöm, - segíts gyógyító munkámban, segíts megtalálni a megfelelő gyógyítót és gyógymódot.


Hálásan köszönöm

 

 1.a.gif

 

Gyógyulás
Ha hű maradsz magadhoz, tudni fogod, hogyan élj. - Johann Wolfgang Goethe
 
 
Rafael annyit tesz: "Isten meggyógyít". Bár a Földnek és lakóinak meggyógyítása Ráfáel hivatása, Istené a dicsőség. Az arkangyal első teendője, hogy megtisztítson a külső értelem tevékenységétől, emelkedettebbé tegye gondolkodásodat, kiirtson belőled minden tévhitet. Mihelyt megnyílt értelmed és szíved, hited megingathatatlanul felmagasodik, s felemeli tudatodat Örök Éned szintjére. Ráfáel következő lépése, hogy megjavítja sejtjeidet, szöveteidet, szerveidet, és megtisztítja vérkeringésedet. Ekkor kezd tested a spirituális fény tiszta esszenciájából táplálkozni. Mialatt a rezgések felgyorsulnak, olyan testi jóérzést keltve, amilyenről addig álmodni sem mertél, a szeretet lángnyelvként nyitja meg szíved közepét. A tiszta, feltétlen szeretet középpontjává válsz. Ez a kézzelfogható remegés átterjed tested más centrumaira, felfedve a Szellem csodálatra késztető adományait, amelyek mindeddig szunnyadtak.
Ráfáel és az ő angyali légiója le nem veszi figyelő szemét gyógyító képességeinkről és a gyógyítókról. Angyali látogatóinkat különös örömmel tölti el, ha nyílt szívre és értelemre bukkannak, ami megkönnyíti munkájukat.


Akik gyógyítanak vagy szépséget hoznak a Földre, mind Ráfáel befolyása alatt állnak. Kérdezd meg őt, hogyan kell lelkedbe befogadni a szépséget, hogy előmozdítsd gyógyulását. Folyamodj Ráfáelhez, hogy elvezessen egy gyógyító tér megteremtéséhez. Igyekezz tudatosan a gyógyító angyalokhoz idomulni, életre hívva egy olyan tisztító-finomító légkört, amely megkönnyíti a testi, lelki, érzelmi gyógyulást. Ha szólítod őket, az angyalok irányítják a teljes gyógyulás folyamatát, a kényelem, a megértés és a szeretet burkával körülvéve téged.
Tested tulajdon alkotásod. Elmondja neked, mi működik benne, mi nem. Születésünkkor a legtöbben az egyetemes energia természettől fogva szabad áramlása által fönntartott, gyönyörű, életerős testet kaptunk ajándékba. Figyeljük csak meg, mennyire fáradhatatlanok és őszinték a kisgyerekek! Akkor esznek, amikor éhesek, akkor alszanak, amikor elfáradnak, korlátlanul kifejezik érzéseiket. Amikor azután tapasztalatink sémáit követjük, rossz szokások rabjai leszünk. Ezek talán hozzásegítenek a túléléshez, de meggátolják a természetes energia szabad áramlását. Megrögzött negatív szokásaink testi fájdalmat, szenvedést, kimerültséget és kisebb betegségeket okoznak. Ha elsiklasz e jelzések felett, azok fölerősödnek és végül komoly, olykor egyenesen végzetes következményekkel járnak. Nincs más választásod: vagy megteszed, amit gyógyulások érdekében tenned kell, vagy lemondasz testedről.
A testnek is van tudata és érzései, amelyek fontos szerepet játszanak. Tanulj meg hallgatni testedre és szeretni azt! Ha szenvedsz, fordítsd erre egész figyelmedet, s ne gyógyszerekkel akarj szabadulni attól, ami aggaszt! Engedd át magad a fájdalomnak, a szíved mélyén Istenhez fohászkodva, s arra kérve Őt: töltsön fel gyógyító erővel! Igyekezz imád intenzitását a szenvedés intenzitásához mérni, de ne tégy magadon erőszakot! Isten épp úgy jelen van a fájdalomban, mint az elragadtatásban és a szeretetben. Ha imád lehatol lelked legrejtettebb zugaiba, Isten eljön, és transzformálja a fájdalmat. Ne csüggedj! Ha a baj tünetei túllépik az elviselhetőség határát, tedd meg, amit tenned kell, hogy a fájdalom megszűnjön és megpihenhess, amíg nem érzel elég erőt arra, hogy újra szembenézz vele.


Az egészség és az életerő természetes állapotunk. A tünetek rávezethetnek arra, hogy megtaláld egyensúlyvesztésed igazi okát. Engedd meg testednek, hogy mély érzéseit felszabadítsa úgy, ahogy kívánja, sokszor mozgás vagy hang alakjában. Amint eljutottál érzéseid elfogadásáig, sőt, üdvözléséig, használd az elmédet arra, hogy gyógyító világosságot gyújtson. Ily módon tested is, értelmed is megnyílik, képes lesz befogadni a gyógyulást, és egyensúlyba kerül.


Az elfojtott érzések ott gyülemlenek föl testedben, ahol eredetileg létrejöttek. Ez a testtájék megdermed, mintegy kemény csomóvá fagy, s nem képes többé energiát felvenni és rezegni. Ha elfojtod, tudat alá nyomod ezt a traumát, a fájdalom több életen át nyomon követhet, míg el nem szánod magad arra, hogy szembenézz vele. Egy arra alkalmas személy tested megvizsgálása után segíthet fellelni azt, ami betokosodott, s ha felszabadulsz a trauma alól, bekövetkezik a változás.


Töprengj el helyzeteden és életstílusodon! Hogyan bánsz önmagaddal? Ha fáradt vagy, pihenj! Táplálkozz egészségesen, ahogy tested szükségletei diktálják. Ha rendszeres dohányos vagy, koffein-, alkohol- vagy kábítószer-fogyasztó, ártalmas koszton élsz túlságosan igénybe, veszed magadat, hatolj minél mélyebbre, és tedd fel magadnak a kérdést: mit akarsz megtanulni? Változtass életeden, testi szükségleteidre is figyelve! Ehhez esetleg az kell, hogy új munkát, lakást, kapcsolatokat, barátokat keress, más szokásokat és életstílust vegyél föl. Az tesz beteggé, hogy tagadod, amit tudsz. Lesz benned elég erő a változáshoz! Keresd, ami segíthet ebben, fogadd el igazi érzéseidet! Kérd Ráfáelt, hogy küldje el hozzád angyalait, s ők irányítsák szeretettel gyógyulásod folyamatát.