Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Sri Chinmoy

2019-09-27

Angyalok fizikai testben

földi angyal 3.jpg

Kép forrása: pinterest.com 

 

Angyalok fizikai testben

 

Általában az angyalok nem jönnek le a földre fizikai testben. De szeretnének különböző tapasztalatokat szerezni. Én egy külföldi vagyok, Indiából jöttem. Maradhattam volna Indiában is, mivel India egy tágas földrész, azonban azt az inspirációt kaptam, hogy Amerikába jöjjek. Ugyanez van pontosan az angyalokkal is.

 

Az angyalok általában nem akarnak leszületni a földre, mivel olyan finomak, gyönyörűek és törékenyek. Ez a világunk tele van szenvedéssel és az emberi testünk durva anyagból van, míg az angyalok teste éteri.

 

Az angyalok oly lágyak, oly gyönyörűek és olyan éteriek, hogy nem akarják az emberi test szilárd anyagát magukra venni. Azonban mégis néhány angyal azt mondja: “Megakarjuk tapasztalni a földi életet.” Tehát általánosságban nem születnek le a földre, de minden szabály kivételt képez.

 

Kérdés: Valami vonzza az angyalokat az emberi élet felé?

 

Sri Chinmoy: Valami újat szeretnének. Valahová menni szeretnének. Hasonlóan, én is elégedett lehettem volna Indiával, de mégis valami újat akartam Amerikától.

 

Kérdés: Mi többet tud az emberi inkarnáció adni az angyaloknak, amivel még nem rendelkeznek?

 

Sri Chinmoy: Ha az angyalok emberi tudatba lépnek, sokkal megbízhatóbb, terhelhetőbb és hatékonyabb eszközeivé válnak Istennek. Mondjuk, hogy van egy pici tutajunk. Ha meg akarod tartani azt a kis tutajt, akkor engem és néhány más embert át tudsz vinni a folyón. De ha egy óceánjáró hajód van, akkor sok száz embert tudsz szállítani.

 

Mi készteti a spirituális Mestereket arra, hogy erre a világra szülessenek le?

 

A lélek világában maradhattak volna. Azért jöttek erre a világra, hogy millió embert szállítsanak a hatalmas óceánjáró hajóikon. Tehát ez az egyéntől függ. Vagy egy-két embert akarsz segíteni, hogy jóvá váljon, vagy számtalan embert akarsz inspirálni arra, hogy jó, megvilágosító és beteljesítő legyen.

A mennyországból egy vagy két egyénnel tudnak foglalkozni az angyalok. Azonban, ha emberi inkarnációt öltenek és számtalan embert inspirálnak, akkor egy nagyobb szolgálatot végeznek, végtelenül nagyobb szolgálatot Istennek.

 


Sri Chinmoy