Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

YEIAZEL

2019-10-11

Október 9. - 13.-ig tartó időszak angyala

yeiazel ang.pngKép forrása: pinterest.com

 

YEIAZEL - IEIAZÉL

 

Október 9. - 13.-ig tartó időszak angyala

 

Yeiazel az isteni támogatás, megnyugvás, vigasz és az öröm angyala

 

Nevének jelentése: „Isten, aki megörvendeztet”

Színe: Bársony piros – Lila aurával

 

Yeiazel vigasztalást nyújt a szomorúság és bánat idején. A nehéz élethelyzetek után segít megkönnyebbülnünk, új erőhöz jutnunk és lelkileg felszabadulnunk. Segítséget nyújthat abban, hogy újra képesek legyünk örülni az életnek. Reménnyel tölt el, hogy bízzunk abban, hogy, minden nehéz életszakasz után, valami új és jobb következik.

 

Kérhetjük a segítségét a betegségek utáni felépülésben és a testünk helyreállításában.

 

Yeiazel békét, harmóniát és örömöt hoz. Segít a boldogtalan és szomorú embereknek. Általa sokkal több örömöt lelhetünk az életünkben, és sokkal magabiztosabbá válhatunk.

 

Segítségével elengedhetjük a negatív érzelmeinket, mint szomorúság, lelki bánat, aggodalom, szorongás, pesszimizmus. Segít kiszabadulhatunk a negatív érzelmi állapotoktól, az alsó asztrális sík szenvedésköreiből.  

 

 

Yeiazel az elnyomottak felszabadítója. Felszabadítja a belső erőt és az akaratot, hogy  kiszabaduljunk az érzelmi rabságból és a zsarnoki elnyomástól.

 

Segít megszabadulni a függőségektől. A függőségek oka, legtöbbször érzelmi hiány vagy elfojtás. Yeiazel segítséget nyújt mindazoknak, akiknek nincs elég akaratereje, hogy megszabaduljanak a káros szenvedélyektől.

 

Yeiazel segíthet abban, hogy legyőzhessük az alacsony szintű vágyakat és magasabb ideálokat kövessünk. Hogy szenvedéllyel és lelkesedéssel, azon utat kövessük, amely a magasabb szintek eléréséhez vezet.

 

A sugallat és az inspiráció angyala. Kreativitást és írói ihletet adhat. Támogatja a szenvedélyes, lélekből fakadó művészi kibontakozást, a festészet, az írás, a költészet és a zenélés által. Pártfogolja az írókat, a művészeket és a könyvkiadást. Segít kiteljesedni a művészet által és kibontakoztatni a kreativitásunkat.

 

 

 

Írta: Aysha