Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ZURIEL

2019-09-08

A SZEPTEMBERI HÓNAP ANGYALA

123456789.jpg

 

ZURIEL A SZEPTEMBERI HÓNAP ANGYALA

 

Zuriel a kozmikus rend, bölcsesség, egység és egyensúly angyala, abban segíthet nekünk, hogy visszanyerhessük a belső harmóniát.

 

Zuriel magas rangú Jupiteri angyal, aki a szellem bölcsességét segíti fejleszteni. Arra ösztönöz minket, hogy tanuljunk az élet leckéiből, úgy hogy az a magasabb szintű rálátásunkat és bölcsességünket gazdagítsa. Segíti mozgásba lendíteni a kreatív energiánkat és új ötleteket ad, hogy miképpen valósíthassuk meg sikeresen az életünk feladatait.  Abban támogat minket, hogy eredményesen és hathatósan haladjunk a céljaink megvalósításának útján. Rávilágít és segít tudatosítanunk a bennünk rejlő potenciált, tehetséget és lehetőségeinket.

 

Zuriel segít nekünk, hogy megtalálhassuk életünk célját és helyünket a világban.

 

Zuriel energiája nyugalmat és békét áraszt, segít, hogy visszanyerjük egyensúlyunkat, érzelmi és szellemi harmóniánkat.

 

Zuriel által sokkal eredményesebbek lehetünk az önmegvalósítás tekintetében, mivel abban segít minket, hogy könnyedebben fejezhessük ki magunkat és következetesek legyünk a tettek tekintetében.  Arra tanít, hogy az élet körülményeinek pozitív változásai,  csak a belső átalakulás útján érhetők el. Arra sarkal minket, hogy hagyjuk el a mások feletti ítélkezést, kritizálást és bíráskodást, és figyelmünket inkább a saját belső világunk megváltoztatására fordítsuk.

 

Zuriel segíti feloldani a félelmeket, aggodalmakat és sérelmeket. Általa határozottabbá, eredményesebbé és magabiztosabbá válhatunk. Segít ha döntéseket kell hoznunk.

 

 

 Írta: Aysha