Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Rafael arkangyal

2021-10-11

Rafael Arkangyal segítségének kérése

rafael.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Rafael arkangyal

Fizikai kihívások esetén, mint amilyen a fájdalom és a betegségek, nincs jobb gyógyító az angyali birodalmakban, mint Rafael Arkangyal. Neve annyit jelent: „Isten Gyógyít” azonnali megkönnyebbülést tud hozni a szenvedőnek. Rafael gyönyörű, sugárzó, smaragdzöld gyógyító energia veszi körül. Gyakran beburkolja a fájó testrészt ezzel a gyógyító fénnyel. A fény úgy hat, mint egy gyógyító balzsam, és azonnali, teljes gyógyításra képes.

Rafael, mint a szellemvilág többi lakója is, egyszerre képes jelen lenni mindenki mellett, aki tőle kér segítséget. Az idő és a tér nem korlátozza őt. Ezért soha nem kell attól tartanunk, hogy egyéb kötelességeiben zavarnánk meg, amikor a segítségét kérjük.
A gyógyító arkangyal abban a pillanatban megjelenik mellettünk, amint szólítjuk. Hívhatjuk gondolatban, vagy fennhangon „Raphael, kérlek, segíts!” Kérésünkre szeretteinknek is segítségére siet.

Raphael hatalmas gyógyító ereje úgy hat, mint egy spirituális "operáció" – eltávolítja a félelmet és a sötétséget testünkből és tudatunkból. Miután segítségül hívtuk Rafaelt, legjobb, ha teljesen megnyitjuk előtte testünket, tudatunkat, és szívünket. Így lesz lehetősége beteljesíteni Istentől kapott feladatát, hogy mindent tökéletesen meggyógyítson.


0001211 sorel2.png

 

Szent Rafael Arkangyal segítségének kérése

Szent Rafael arkangyal, Isten oltalmának követe, esedezve kérünk, érintsd meg szívünket égő szereteteddel!
Segíts megmaradnunk a szeretet útján! Taníts, vezess, figyelmeztess arra, ami kedves Urunk és Istenünk előtt! Segíts felismernünk Isten szent akaratát és fedd fel előttünk Isten szent szeretetének boldogító örömét!
Amen.

 

0001211 sorel2.png

Imádság önmagukért és a betegek gyógyulásáért

Rafael arkangyal, egészségünk gondo­zó orvosa, szállj le a mennyből meggyó­gyítani a betegeket, és megoldani életünk nehéz problémáit. Maradj velünk, ó Ar­kangyal, akit Isten gyógyszerének hívnak. Szüntesd meg testünk betegségeit, és adj nekünk egészséges lelkületet. Amen

 

0001211 sorel2.png

Ima Rafael Arkangyalhoz a gyógyulásért

Rafael Arkangyal, kérlek, gyere hozzám most és burkold be testem, lelkem szellemem az isteni szeretet legtisztább fényével.
Köszönöm, hogy életembe gyógyulást hozol, és testi, lelki, szellemi egészségemet visszanyerve élhetek teljes és boldog életed.
Köszönöm, hogy meggyógyítod fényeddel életem minden területét. Köszönöm Áldásod, Fényed, és Segítséged!
Ámen.

Dicsőséges arkangyal Rafael, aki bölcsességben, ajándékban, kegyelemben részesülsz. Hozzád könyörgöm, hogy segíts nekem szükségemben. Segíts nekem életem szenvedéseiben, ahogy segítettél Tóbiásnak is. Alázattal kérlek, hogy gyógyítsd meg lelkem és azokat a bajokat, amik testemet érintik (megemlíteni a problémákat).

 

Segíts, hogy a Szentlélek temploma lehessek.

 

Amen.