Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

8:8 OROSZLÁN KAPU/ÚJHOLD

2021-08-08

NYÍLJ MEG A FELTÉTEL NÉLKÜLI KRISZTUSI SZERETET BEFOGADÁSÁRA

jézus 141.jpg

 

8:8 OROSZLÁN KAPU/ÚJHOLD

 

NYÍLJ MEG A FELTÉTEL NÉLKÜLI KRISZTUSI SZERETET BEFOGADÁSÁRA

 

Elérkeztünk az idei év oroszlánkapujának csúcs pontjához, amely a mai nappal indul, 11.-én tetőzik és kihat a következő holdhónap teljes idejére, mivel e nap most kivételesen újholdra esik.

 

Az újhold már önmagában is egy kapu, ám az oroszlán portállal együtt, hatalmas változást indít el.

 

Eljött az ideje, hogy szívünk kapuján át, befogadjuk és integráljuk a krisztusi minőségeket. Oly szinten és mélységben, amit eddig még nem tapasztaltunk.

 

A krisztusi út által tudunk kiemelkedni a régi világ sok ezer éves rabságából. A feltétel nélküli krisztusi szeretet nyit számunkra utat, hogy lezárhassuk a harmadik dimenziós játszmák megannyi létkörét és kilépjünk a polaritások arénájából.

 

Az elmúlt időszak felkészített minket, hogy elengedjük a régi valósághoz való ragaszkodásunkat és megnyíljunk a merőben más és egyben szabadabb lét felé.

 

Megértettük és megélhettük, hogy a világunk olyan, amilyenné formáljuk, egyre kevesebb teret adunk annak, hogy mások által kreált világkép befolyásoljon és eltérítsen minket. A szeretet útján haladva készek állunk arra, hogy mindent elengedjünk, mert tudjuk a felemelkedés kapujához érve csak a lelkünk tisztasága és a bennünk rejlő tiszta szeretet maradhat meg. Ez a belépő az új világba az Új Földre, a magasabb létformába, amely ezen anyagi világ fölött létezik.  A híd láthatatlanul formálódik, arany fényből, krisztusi energiákból és magához emel bennünket. Az új lényünk a legtisztább fényminőségekből formálódik, amelyet kimunkáltunk magunkban hosszú idők óta. Egyre inkább a krisztusi valónk megtestesítővé válunk.

 

Ha visszanézünk, hálát érzünk és mérhetetlen szeretetet, amely a megértés bölcsességével párosul. Már nem hibáztatunk, nem ítélkezünk, nem hárítunk, mert meghaladtuk gyarló emberi énünk korlátolt ego tudatát. Megbocsátunk mindazoknak, akik fájdalomból nyernek erőt, félelemből nyerészkedtek és önzőségük kegyetlenségéből jutottak előre. Szegény eltévelyedett lelkek, háborgó nyughatatlan szellemek, vak és tudatlan emberi lények, akik saját akaratuk jogán a sötétség mélységei felé haladnak, mert istentelen valóságuk mellőzi a fényt, és csak az marad a részükre, amit maguknak teremtettek.

 

Tudjuk, hogy minden Isten kezében van, a végjátszma megannyi eleme a helyére került és minden harc a végkifejlett felé halad.

 

Isten kezébe helyezve sorsunkat, mély bizalom és hit hatja át lelkünket.

 

Csak egy út van, amely kivezet bennünket a földi karmikus körök végetlennek tűnő körforgásából, és ez maga a feltétel nélküli krisztusi szeretet.

 

Kívánom, hogy megérezd és mélyen átéld ezen kapu mérhetetlen ajándékát, amely a lét magasabb valóságába vezet, ahol a krisztusi éned által születhetsz újjá.

 

Áldással és szeretettel

Aysha