Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A LEBONTÓ ERŐK

2023-08-06

A régi valóság 3. dimenziós mátrixának lebontása

dimenzió kapu 11 másolata.jpg

Kép: Pinterest.com

 

A beáradó isteni fény és a lebontó erők

Jelenleg egyszerre tapasztalható a magas rezgésű isteni fényerők beáradása, és a régi valóság 3. dimenziós mátrixának lebontása.  Folyamatosan emelkedik a Föld frekvenciája, miközben sűrű alacsony rezgésű energiarétegek válnak le. Hihetetlenül felgyorsultak az események, rendkívüli időszakban vagyunk, mert a változások már nem csak szellemi vagy lelki síkokban zajlanak, hanem az anyagban. Világunk energetikai átalakuláson megy keresztül velünk együtt, amely számtalan tünettel járhat, amelyhez átmenetileg alkalmazkodnunk kell. Egyfajta átkalibrálás zajlik, a jelen időben, amit tudatos türelemmel kell kezelnünk.

Személyes tér és egyedüllét

Mindenki egyéni szinten megy végig a folyamatokon, nagyon fontos, hogy a saját folyamatainkat kellő időráfordítással éljük meg. Teljesen természetes, ha egyedül szeretnél lenni, hisz egyéni szinten érkező energiákat integrálsz. Nagyon érzékennyé válhatsz más emberek negatív minőségére, amelyet szeretnél magadtól távol tartani. Ne ítélkezz  felettük, mert ez negativitást szül benned, ami lerántja a rezgésszinted, inkább csak kerüld őket el és zárkózz el az emberi sötétségtől. Most intenzív leválasztódás tapasztalható a régi alacsony rezgésű emberi energiamezőkről, és ez érinthet embereket, helyzeteket vagy helyeket. Most fontosabb mint valaha, hogy a szívedre hangolódj, és azt tegyél ami a legjobb neked. Ne erőszakold meg magad, mások elvárásai miatt vagy ego vezérelte teljesítménykényszer miatt.

Felfokozott érzékelés

Sokkal érzékenyebbé válsz az illatokra, hangokra, energiákra és fényekre, mintha feltekerték volna az érzékeidet. Megnövekedik a lelki tudatosság, felfokozódik az intuíció, aktiválódhatnak a tisztán érzékelés képességei. Ha nem meditálsz eleget, akkor ez idegrendszeri kimerültséget okozhat, nagy fokú fáradságot, idegességet és frusztráltságot.

Álomsík

Sok minden történik a színfalak mögött, amit érzékelsz, de nem tudatosítasz, mivel asztrális szinten zajlik. Ezen események feldolgozása álomsíkban történik, így igen intenzívek lehetnek az álmaid. Sokkal több alvásra lehet ezért szükséges, de ez nem azt jelenti, hogy lusta vagy, csupán szükséged van az álomsíkban eltöltött időre Ezalatt rengeteg mindent dolgozol fel, oldasz ki, rendezel el és integrálsz.

Fizikai tünetek

Számtalan fizikai tünet lehet, felsorolni is nehéz lenne, mivel mindenkinél egyéni átalakulásról van szó. Sokan betegség formájában engedik el a régit, mások szokatlan tüneteket produkálnak,
attól függően hol halmozódtak fel a testben a negatív energiák.


Egyre inkább csak a most van

Az idő vagy nagyon rohan, vagy szinte megáll, az időérzékelés teljesen felborul. Minél inkább megtanulunk a "most"ban létezni, annál jobban tudunk alkalmazkodni az új energiákhoz.


Ami a legfontosabb ebben az időben, hogy kapcsolódj össze az isteni forrással, magasabb éneddel, szíved igazságával és vonul vissza a saját teredbe!

 

 

Aysha