Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A FORDULÓPONT

2023-03-20

A HÉTEN HÁROM NAGY ESEMÉNY BONTAKOZIK KI!

asztro 2.jpg

 

A FORDULÓPONT

 

A HÉTEN HÁROM NAGY ESEMÉNY BONTAKOZIK KI

 

TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG – KOS ÚJHOLD – PLÚTÓ A VÍZÖNTŐBE LÉP

 

A TAVASZI NAP-ÉJ EGYENLŐSÉG

 

Nagy erőkkel robban be a tavasz, gigantikus dimenziókapu nyílik a tavaszi nap-éj egyenlőség időszakában, amely három igen intenzív napból áll március 20. 21. és 23. Ez egy kozmikus léptékű nullpontos esemény, amely egy KAPU a régiből az újba való átlépésre. A nullponti energia kiegyenlít, kiegyensúlyoz és isteni nyugalmat teremt, mielőtt sok globális változás beindulhatna.

 

Március 20.- án éjszaka és 21.-én reggel a Nap az égi egyenlítőn tartózkodik, ez a nap-éj egyenlőség pontja, az egyensúly és a kozmikus harmónia ideje.

 

A nap-éj egyenlőség idején minden bolygó előre halad egy sincs retrográd mozgásban, ez hatalmas előrelendülést hoz az élet minden területén.

 

A márciusi nap-éj egyenlőség a tavasz és egy új asztrológiai év kezdete, más szinten viszont egy nagy horderejű kozmikus esemény is, amely az egész bolygó energiahálózatára kiterjed.

Ekkor a dimenziók közötti fátyol elvékonyodik, a Föld szakrális erőközpontjai aktiválódnak, hogy a kozmikus energiák új teremtő áramlatait lehorgonyozzák az anyagi valóságba. A bolygó fényhálózata ezt az energiát továbbítja, hogy elinduljon az új ciklus.

 

A Föld hozzáigazodik a felsőbb szférákból érkező új energiákhoz, amelyek a változások új hullámát indítják el, egyéni és globális szinten egyaránt.

 

A KOS ÚJHOLD

 

Március 21.-én Kos újhold köszönt ránk, amely hihetetlen lehetőségeket nyit meg az új kezdetekhez, az újraindításhoz és a teremtő folyamatok elindításához.

 

A Kos újhold mozgásba hozza az újat, erőt, motivációt és lendületet ad az új ciklushoz.

 

A Kos újhold a legerősebb Hold energia az újrakezdéshez, a legjobb időszak arra, hogy megfogalmazzuk a jövőnk szándékát. Új lapot nyit, lendületet ad az újrakezdéshez és új lehetőségeket hoz. Kreatív energiát ad a cselekvéshez, hogy a teremtő szándékunk formát ölthessen. 

 

Új fejezetet nyit, feltölt új erővel és megújít, hogy új úton indulhassunk el.

 

Magasabb dimenziót tár fel a valóság megtapasztalására, hogy más szemmel láthassuk a világot.

 

Ez az időszak kiváló lehetőség valami új elindítására.

 

2023. tavaszán két Kos újhold lesz, ez rendhagyó! A második április 20.-án köszönt ránk, amely egyben napfogyatkozás is. Az első újhold a Kos 0.-1. fokán, a második a Kos 29.-ik fokán lesz.

 

A tavaszi két Kos Újhold azt jelzi, hogy tüzes, harcias, kimozdító és felkavaró események érkeznek.

 

(Sajnos ez a háborús helyzetekre is vonatkozik, hisz egyre nagyobb a harckészültség Europában, de nem szabad megijedni, bármilyen riasztó valóság is fog kibontakozni. A bankok tömeges bukása is jelzi, hogy valami váratlan fordulatra lehet számítani, főleg mert az új pénzügyi rendszer felállításához komoly eseményeket és ürügyet kell produkálni a tömegek megvezetéséhez. Minden esetre a következő időszakban érdemes készpénzt tartani otthon.)

 

PLÚTÓ A VÍZÖNTŐBE LÉP

 

Röviddel a március 21.-i újhold után a Plútó 23.-án több mint 248 év után először lép be a Vízöntőbe. A Plútó jegyváltása a 2023. év egyik legjelentősebb kozmikus eseménye, mivel ez egy több mint 20 éves ciklus váltását jelzi. (2044-ig lesz a Vízöntő csillagjegybe) 2008.- óta a Bak csillagjegyben haladt, akkor világválságot hozott és teljes gazdasági és pénzügyi átalakulást.

 

A Plútó a mély átalakulás bolygója, élet és halál ura, a gyökeres változások és transzformáció tartozik hozzá.

 

Amikor a Plútó belép a Vízöntő csillagjegybe az egy új korszak radikális átalakító folyamatait indítja el a szabadságért, az egyenlőségért és az emberjogokért. Lerombolja a régi társadalmi struktúrákat, hogy újakat hozzon létre magasabb minőségben.

 

A hatalmi elnyomástól való felszabadulás kollektív hullámát indítja el. Gőz erővel be fog indulni az emberiség felszabadításáért zajló globális folyamat. Forradalmi átalakulásokat hozhat.

 

(A Plútó véglegesen 2024.-ben marad a Vízöntőbe, addig pedig táncolni fog a két jegy között előre és hátra való mozgásával. Június 11.-én vissza lép a Bakba, majd 2024 január 22.-én újra a Vízöntőbe lesz egészen szeptember 1.-ig, majd egy kis szünet után végérvényesen november 19.-től ott is marad hosszú évekre )

 

A FORDULÓPONT

 

Sokak számára most egy új élet kezdődik el, amelynek előkészületeit az elmúlt három évben alapozták meg!

 

Egy Új paradigma előtt állunk, vannak akik felkészültek a változásokra és vannak, akiket az események fel fognak rázni a mély szendergésből és kimozdulnak a komfortzónából.

 

Folyamatosan építkezünk, egyik szintről a másikra, a múlt meghatározza a jövőt, a szándékaink és törekvéseink az irányt, aki fölfelé törekszik, annak egy ajtó nyílik, hogy szintet emelkedhessen. Aki csak a külvilág bomlasztó eseményeivel és mások cselekedeteivel volt elfoglalva, miközben szívében a gyűlölet, a harag és az ítélkezés lángja tombolt, pontosan azt a valóságot fogja megtapasztalni, amit teremtett.

 

A teremtő energia most nagyon erőteljes, ezért tartsd emelkedett szinten a rezgésedet és a tudatosságodat!

 

Minden kezdet meghatározza a jövő kibontakozásának idővonalát.

 

Nyisd meg a szívedet és az elmédet az isteni éneddel való egység megteremtésére, hogy a legmagasztosabb sorsterveddel kerülhess összhangba, amely egy csodálatos új időszakot nyit meg számodra.

 

Nyílj meg az Új Jövő felé!

 

Áldással és szeretettel

 

Írta: Aysha