Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A HÁROM AGY SZINKRONIZÁLÁSA

2022-06-23

Három agyunk van fizikai, asztrális és spirituális

agyhullám másolata.jpg

Kép forrása: Pinterest 

 

A HÁROM AGY SZINKRONIZÁLÁSA

 

Három agyunk van fizikai, asztrális és spirituális.

 

Amikor ez a három agy harmonikusan összehangolódik, akkor a Föld felszínén fényesebb energiákat horgonyozhatunk le, és könnyebben dekódolhatjuk azokat az üzeneteket, amelyeket a magasabb szintekről küldenek nekünk.

 

A fizikai agyunk felelős a fizikai testünk dinamizmusáért. Ő a "szuperszámítógép" és test koordinátor. Az asztrális agyunk felelős azért, hogy minden egyes inkarnációban összehangolódjunk a lélekcélunkkal, harmonikus módon összekapcsolva minket mindazzal, amire szükségünk van ahhoz, hogy a jelenlegi megtestesülésünkben sikeresen éljünk.

 

És a "spirituális agyunk" felelős azért, hogy kapcsolatban tartson minket a létezés többi tervével, vagy más szóval a Legfelsőbb Forrás Isteni akaratával és bölcsességével. Az isteni tervvel.

 

Ez a három teljesen összehangolt agy az, amit most elérhetünk. Ehhez mindenekelőtt gondoskodnunk kell a fizikai agyunkról, hiszen ez a legfőbb dekóderünk a testiségben.

 

A fizikai agy felelős a másik két agytól származó kódok/információk fogadásáért. Amikor a fizikai agyunk túlterhelt, nem tudja felvenni az információt a másik két agyunktól a szinkronizáció által.

 

Ez a "szétesés" sok esetben „inkarnáció vezettetés vesztést” okoz, elmebajosságot, fokozott fejfájást, stresszt, szorongást, pánikot, és depressziót és többek között az elme/agy problémáit is okozhatja.

 

Az utóbbi időben hatalmas mennyiségű spirituális kódot/energiát kapunk a spirituális agyból, amely továbbítja az asztrális agynak, és elküldi a fizikai agynak.

 

Az utóbbi időben sokan érezték magukat rendkívül fáradtnak, vagy extrém szédüléssel küzdöttek, fejfájással, amit gyakran a deszinkronizáció jele volt, (akár mesterséges okokból is ) amikor a fizikai agy nincs összhangban az asztrális és spirituális szinttel. (A szinkronicitást a szívmező végzi el, a koherens rezgések által.)

 

Most megosztok néhány ötletet, amit nemrég kaptam a szellemi vezetőktől arra vonatkozólag hogy, hogyan ápolhatjuk jobban a fizikai agyunkat, hogy túlterhelés nélkül, harmonizáljon és kiváló vevőkészüléke és dekódere legyen a szent kódoknak.

 

# Tipp 1: Óvakodj a forró fürdőktől. A túlzott meleg víz a fejben fürdés közben agytúlterhelést, úgymond "agyduzzanatot" okoz, így megnehezíti az energiák és szent kódok felvételét, kiszáradást okozva a régióban.

Hideg víz ajánlott, ha lehet, legalább az utolsó fejzuhanyban. Mindig nedvesítsd be a fejed hideg vízzel, vagy legalább tedd a lehető legkevésbé meleg helyre. Délelőtt és késő délután napozz, kerüld a napcsúcsokat.

 

#Tipp 2: Vigyázz az ételedre. Tápláld magad a helyes módon. Keress egy helyi szakembert a jó táplálkozás érdekében. Ha nem tudod, akkor egyél zöldséget, gyümölcsöt, barna rizst, hajdinát vagy bármi mást, amit egészségesnek érzel. Kerüld a cukrok, a glutén, a konzervek és minden olyat, amiről tudod, hogy nem tesz jót az egészségednek.

 

#Tipp 3: Igyál sok vizet. Ez is nagyon fontos. A test hidratálása az agyat is hidratálja. Minél hidratáltabban tartod magad, annál kevesebbet fog  fájni a fejed.

 

 

2022.06.23.

Neva (Gabriel RL)

Fordította: Aysha