Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A hit valóságot teremt

2020-11-23

A saját gondolataink teremtő erejével harcolnak ellenünk.

teremtő tudat3.jpg

 

A hit valóságot teremt

 

A saját gondolataink teremtő erejével harcolnak ellenünk.

 

A 2020-as év a legtöbb ember számára stresszel és félelemmel teli. Ám mindez nem véletlen. Vannak, akik magától a vírustól rettegnek, megint mások pedig attól, amit a világban zajló események mögött vélnek felfedezni: oltás, Új világrend, teljes kontrol, stb. Mindkét rétegnek részben igaza van, ám teljes egészében egyikőjüknek sem. Hogy miért?

 

         A világban zajló események nem a véletlen művei, ez tény, mert véletlenek nincsenek. A vírustól rettegőknek annyit üzenhetnénk, hogy egy esetleges vakcina aligha jelent megoldást. Hiszen a gyógyszeriparnak soha nem az a célja, hogy bárkit is meggyógyítson, fő motivációjuk a profit. 

 

         Az emberek kb. 70%-a biztos abban, hogy ez egy mesterségesen létrehozott vírus. Márpedig, ha valaki megalkot egy vírust, amivel embereket sodor veszélybe, akkor nehezen feltételezhető annak az embernek/embereknek a jó szándéka, ami az oltásokat illeti.

 

         Egy dolgot viszont az "Új világrendet" említők is kihagynak a számításból: Mi van, ha éppen a félelemkeltés a cél, hogy így a mi félelmeink által megteremtsék azt, amit nem szeretnénk, ha megteremtenének? 

 

        Talán éppen az a cél, hogy rettegésbe tartsák jelenleg a világot. Gondoljunk csak bele: őseink számos esetben akár sokszoros túlerővel szemben is győzni tudtak? Hogy miért? Mert tisztában voltak a hit és gondolat teremtő erejével. Ők még Istennel és a természettel összhangban éltek és a létezés törvényszerűségeit kihasználva alakították életüket. Tisztában voltak a gondolat teremtő erejével.

 

        Igen, gondolatainknak teremtő ereje van. Erre egy csomó üzletember és spirituális tanító is igyekezett már felhívni a nagyéremű figyelmét, mind más-más aspektusból magyarázva a dolgot. Említhetnénk akár Bryan Tracyt, Napoleon Hillt, Rhonda Byrne: Titok című könyvét és még rengeteg hozzájuk hasonló példát, de ide sorolhatnánk magát Jézust is, aki a következőket mondta

 

        "Ha akkora hitetek lenne, mint a mustármag, akkor ha azt monanátok a hegynek, hogy keljen fel és menjen odébb, akkor felkelne és odébb menne."

 

         Igen, az ember isteni lény, aki teremtő erővel rendelkezik, akit a teremtő saját képére teremtett. Az úgynevezett háttérhatalom jól tudja ezt és ezt a tudást igyekeznek előlünk elrejteni. Hiszen, ha az ember tudná és tisztában lenne vele, hogy mire képes, akkor az ő hatalmuk semmivé válna. 

 

         Mit gondoltok, mire való a média? Hát éppen arra, hogy a mi teremtő gondolatainkat befolyásolják általa. Hogy éppen arra gondoljunk és akörül forogjanak a gondolataink, amire eleve nem szeretnénk gondolni, amit nem szeretnénk megvalósulni látni. A legnagyobb félelmeinket akarják valóra váltani éppen a mi segítségünkkel. A saját gondolataink teremtő erejével harcolnak ellenünk.

 

         Azt kéne tehát megértenünk, hogy a mi hozzájárulásunk nélkül rajtunk nincs hatalmuk! És, hogy miért kell nekik a mi hozzájárulásunk? Azért, mert a szabad akarat szent és sérthetetlen. Ezért próbálnak minket manipulálni a média által (és a közösségi oldalak is az ő médiáik, az ő fegyvereik), hogy a gondolataink arrafelé vezessenek minket, amerre nem szeretnénk igazából menni. Hiszen a félelem megbénítja az ember gondolkodását és képtelenek vagyunk másra gondolni, mint arra, amitől rettegünk. Ez a nagy átverés. 

 

         Vigyázat! Ha igazán elhisszük, hogy a kormányok eladtak minket és be akarják vezetni a teljes kontrolt, ha erőszakkal és félelemmel eltöltve kezdünk el ellenük harcolni, akkor valóban arra kényszerítjük a kormányainkat, hogy még nagyobb erővel lépjenek fel ellenünk és végül tényleg bevezessék a teljes kontrolt.

 

Így valósulnak meg saját rémálmaink. 

 

         Azt kéne tehát megértenünk, hogy igen, a háttérhatalom létezik, ám nélkülünk nincs hatalmuk. Ha mi nem segítünk nekik megteremteni a saját rémálmainkat, akkor ők azt nélkülünk nem tudják megtenni.

 

         A 2020-as év hatalmas lehetőségeket tartogat és ezt ők is tudják.

 

Az emberiségnek lehetősége van átlátni a fátyol túloldalára, amit elénk húztak. Ezért van szükségük az óriási félelemkeltésre, mert aki fél, az képtelen gondolkodni és könnyen manipulálható. 

 

         Meg kéne értenünk, hogy nincs mitől félnünk! Ez a bizonyos erő, amitől félünk az idei évben óriási pofonokat kapott és széles körben leleplezte saját magát. Ám még mindig igyekeznek elhitetni önmagukról, hogy ők a világ urai. De ez csak akkor történhet meg, ha segítünk nekik ebben. Nem fog nekik sikerülni, mert mi nem fogjuk hagyni. Észre kell vennünk, hogy az egész csak szemfényvesztés. Hogy

...

         Ne dőljünk be, ne hagyjuk magunkat megfélemlíteni és főleg ne forduljunk egymás ellen, mert éppen ez lenne a cél.

 

Azoknak az embereknek, akik mindezt próbálják megetetni velünk, meg vannak a jól kidolgozott módszereik. Régi, jól bevált jelszavuk, hogy a "káoszból születik a rend".

 

         Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ne tiltakozzunk! Gyönyörű és felemelő érzés tud lenni, amikor egyszerre megmozdul az egész ország. Ám, ha mindezt a szeretet nevében tesszük, ahogy több országban történt, akkor az igazi ellenség tehetetlen ellenünk. 

 

         Ugye mindenki látta, hogy mi történt azokban az országokban, ahol békés tüntetések voltak? Ahol gyertyákkal, énekkel és imádsággal tiltakoztak, a rendőrök sok helyen levették a sisakjukat és a tiltakozók mellé álltak. Mindez azt bizonyítja, hogy míg az erőszak erőszakot szül, a szeretet és az isteni energiák a szeretetet erősítik és képesek sok esetben még azoknak a szívét is megindítani, akik mindennek az ellenkezőjére kaptak parancsot.

 

         Ezek az emberek, akik a "piramis csúcsán" vannak - bármennyire is hihetetlennek tűnik sokak számára - okkultisták és gyakran használnak mágiát is céljaik elérése érdekében. Szerintetek véletlenül szóllította fel a liberális újságíró Müller Cecíliát arra, hogy vegye le nyakából a kereszténység szimbólumát, a keresztet? Szerintetek a náci Németország véletlenül választott magának egy olyan ősi vallási jelképet, mint a szvasztika (horogkereszt)? Szerintetek véletlenül tiltották be ezt a jelképet? Ám erre most nem térünk ki, de jobb ha tudatosítjuk, hogy a szimbólumoknak is van erejük.

 

          Következtetés:

 

          Tanuljunk a történésekből, olvassunk a sorok között és fordítsuk ellenük a saját fegyverüket!

 

Higgyünk a saját teremtő erőnkben és használjuk jóra! Legyünk türelemmel nemzettársaink iránt, hiszen sok esetben nem a rossz szándék vezeti őket, hanem a félelem és tudatlanság! Soha ne hagyjuk, hogy a harag, vagy a félelem elhomályosítsa az elménket és egymás ellen fordítson minket, vagy megbénítsa a gondolkodásunkat! 

 

          A háttérhatalom is érzi, hogy változás közeleg.

 

Éppen azért reklámozzák az Új világrendet, mert tudják, hogy ez a világ ciklikussága miatt elkerülhetetlenül be fog következni. Azt is tudják, hogy az új világkép urai nem lehetnek azok a romlott lelkű emberek, akik a régit uralták, ám mégis igyekeznek mindent a saját javukra fordítani. 

 

          Értsük meg, hogy a világ és az ember eredendően nem rossz, nem igaz, hogy ember embernek farkasa! Ez mind csak szemfényvesztés és manipuláció, melynek fő eszköze a média, amely túlnyomó részben csak a rossz híreket reklámozza. Ezek az erők már évszázadok óta munkálkodnak azon, hogy az embert önzővé, hamissá, gondosszá tegyék, hogy lezüllesszék a társadalmat és ezáltal elérjék a teljes világuralmat. Eddig még soha nem sikerült nekik, csak részlegesen és soha nem is fog nekik sikerülni, mert maga az ember eredendően nem ilyen. 

 

          Ébredjünk fel és érezzük teremtsünk a saját erőnkből egy olyan világot, amelyikben élni érdemes!

 

Higgyünk önmagunkban és a teremtő erőnkben! Éltessük és terjesszük a pozitív világnézetet, a fényt, ki-ki a saját lelkülete szerint! Aki szeret imádkozni, meditálni, az azt tegye, aki tud nevettetni, az nevettessen és vigyen boldogságot mások életébe! Osszuk meg gymással a pozitív, felemelő híreket, erőt adva ezáltal egy szebb, tisztább, boldogabb világ létrejöttének! Mert ez a világ elkerülhetetlenül el fog jönni, ha mindnyájan igazán akarjuk. Soha nem lehet szégyen az imádság, a szeretet, hiszen egyedül a szeretet képes éltetni a világot. Mi másból épülhetne fel egy tökéltes világ, ha nem magából a szeretetből? Hiszen talán ez az egyetlen dolog a világon, ami ha adunk is belőle másoknak, attól nekünk csak több lesz, mert a szeretet önmagát szaporítja. 

 

          Vegyük észre, hogy milyen sokan próbálták már nekünk minezt a "titkot" nekünk elmagyarázni, mi pedig nem vettük komolyan! Milyen sokan próbálták felhívni a figyelmet a saját teremtő erőnkre. Nem véletlen, hogy a legfontosabb tananyagot nem tanítják az iskolában, amely így hangzik:

 

A hit valóságot teremt!

 

 

 

Írta:

Végh Tamás

magyarfetlamadas.blogspot.com