Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A JANUÁRI HÓNAP ENERGIÁI

2022-01-14

Ez egy átmeneti időszak

265883907_445478017150994_8554012539165323763_n.jpg

 

A JANUÁRI HÓNAP ENERGIÁI

 

A januári hónap energiái az élet minden területén egyengetik az utat az új kezdetek felé, ezért számíthatunk arra, hogy a változás és átalakulás tovább folytatódik. Bármennyire is szeretnénk előre ugrani az újba, még mindig abban az időben vagyunk, amikor mély belső eltolódások mennek végbe bennünk. Jelenleg az energiák kiterjedtek és arra ösztönöznek bennünket, hogy megszabaduljunk a régi struktúráktól és azoktól a gondolkodásmódoktól, amelyek korlátoznak bennünket és bezárnak a régi valóságunk kereteiben.

 

Az elmúlt két évben a világ fenekestül felfordult, lehetőséget adva számunkra arra, hogy leegyszerűsödjünk, lelassuljunk és feltárjuk kik is vagyunk valójában. Ennek eredményeként arra lettünk ösztönözve, hogy hagyjunk fel minden társadalmi korláttal, kulturális megfelelési kényszerrel és hitrendszerrel, amelyek korlátozzák lelkünk kibontakozását. Az illúziók feltárulnak és széthasadnak, mert eljött az ideje annak, hogy felismerjük mennyire fontos a lelkünkkel való kapcsolat.

 

Jelenleg az új energiák kiterjesztik a tudatosságunkat és nagyobb rálátást adnak azokra a dolgokra, amelyeknek változniuk kell bennünk és az körülöttünk.

 

Mélyebb megértés ébred bennünk, mert megtanulunk jobban bízni az intuíciónkban, hallgatni a szívünkre és lelkünk szerint élni. Saját magunk eddig ismeretlen oldalait, mélységeit és magasságait ismerhetjük meg. Az élet eseményei szétfeszítik a komfortzónánk határait, hogy felfedezhessük mennyi rejtett erőtartalék van bennünk.

 

Csak a belső béke állapotából tudunk objektív képet alkotni a körülöttünk zajló eseményekről, ezért a legnehezebb körülmények között is meg kell tudnunk teremteni azt.

 

Egy teljesen új élettapasztalat küszöbén állunk, amely egyesek számára üdvözítő mások számára nehéz lehet mivel arra késztet minket, hogy kitörjünk a régi valóságunkból, amelyet már kinőttünk. Akik ragaszkodnak a régihez és beleragadtak a komfortzónájukba kimozdító és felkavaró életeseményekkel szembesülnek. Nem számít, hogyan éled meg ezt az időszakot, ne feledd, hogy a bővülő tudatod fokozza a tudatosságodat és megnyitja elmédet egy szélesebb perspektíva felé, ahol új ötletek fogalmazódnak meg benned, amelyek által életed alapjait változtathatod meg.

 

Ez egy átmeneti időszak, amikor eltávolodunk az eddig ismerttől és tovább haladunk az ismeretlenbe.

 

A beérkező energiák mély és mélyreható belső átalakulást hoznak, hogy olyan módon alakítsuk át az életünket, ami jobban igazodik a lelkünkhöz. Ennek eredményeként arra vezetnek bennünket, hogy megoldjuk és lezárjuk azokat a problémákat, amelyek a régihez láncolnak bennünket.

 

Ebben a hónapban fontos, hogy felkészülj az előtted álló új életre és megszabadulj minden olyantól, ami a múlthoz köt.

 

Bármit is az, ami korlátoz, egyszer s mindenkorra el kell engedned. Az új még nincs a helyén, nézd meg, mi az, ami megoldásra és lezárásra szorul, mi az, amit még meg kell oldanod, lényed mely elnyomott sebzett részei szorulnak még gyógyulásra.

 

Miközben folytatod önmagad és életed árnyék aspektusainak felszámolását, átlényegítését és gyógyítását, helyet teremtesz a új számára.

 

Próbáld meg ítélet nélkül szemlélni azt, ami felszínre kerül és figyeld meg milyen változásokat hoz a gondolkodásmódodban és milyen átalakulások felé vezet.  Tedd meg a legfontosabb lépéseket a változások felé, legyél türelmes és használd fel ezt az időt arra, hogy előkészítsd, megszervezd és megalapozd életed új szakaszát. Emlékezz arra, hogy minden dolog az isteni rendeltetés szerint történik.

 

Tudatosan igazodj az isteni tervhez, a legmagasabb szándékaid, törekvéseid és szíved iránytűje szerint.

 

Menjen, aminek mennie kell, jöjjön aminek jönnie kell, Isteni éned szándéka és akarata szerint.  

 

Áldással és szeretettel

 

Aysha