Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A MÁJUS ÚJ ENERGIÁI

2024-04-27

A BIKA CIKLUS

bika ciklus 2 másolata.jpg

 

A BIKA CIKLUS ÉS A MÁJUS ÚJ ENERGIÁI

 

Kedves Barátaim, ahogy magunk mögött hagyjuk az energetikailag intenzív Április hónapot, egész lényünk egy új fejezetre készül: a Bika ciklusra és a májusi hónap energiáira. Mivel a Merkúr bolygó most újra előrehalad, ez az időszak tele lesz új projektekkel, tudattágulással és földi jóléttel.

 

A "Bika-szezon" körülbelül Április végétől Május végéig tart. Bár vannak konkrét dátumok, az energetikai eltolódások fokozatosak, és az energiahullámok általában keverednek, ahogy egyik időszakból átlépünk a másikba. Ez az új ciklus lehetőséget kínál arra, hogy stabilitást nyerjünk, új talajra találjunk, visszatérjünk a Földre, és megbarátkozzunk földi utazásunkkal.

 

A Bika jegyét a bika szimbolizálja, amely általánosságban a hatalommal, a pénzügyekkel, az elszántsággal és a kitartással hozzák összefüggésbe. Föld jegy, amely a belső erőt szilárd és földhözragadt módon fejezi ki a valóságunkban.

 

Olyan energetikai időszakba lépünk, amely nagyon gyakorlatias módon támogatja mindazokat a földi szükségleteket, amelyekre szükségünk van az isteni tervünk megvalósításához. Ez azt jelenti, hogy a Bika-időszak csodálatos időszak lehet a pozitív szokások kialakítására és fenntartására, olyan napi rutinok kialakítására, amelyek valóban működnek számodra, és arra, hogy hű maradj az elveidhez még akkor is, amikor kihívások merülnek fel. Már megvannak a nagy álmaid és eszményképeid, amelyeket a fogyatkozás időszaka alatt ültettél el. Most itt az alkalom, hogy belevágj abba a folyamatos, kitartó munkába, amely ahhoz szükséges, hogy ezeket valóra is váltsd, függetlenül attól, hogy ezek a célok milyen nagyok vagy kicsik.

 

A Bika ciklus energetikailag a Vénusz bolygóhoz kapcsolódik, ami egy extra adag támogatást hoz érzelmi és földi örömökhöz. A fizikai testünknek éppúgy szüksége van arra, hogy szeretve és védve érezze magát, mint a spirituális önvalónknak. Amint a májusi energiákba és az 5-ös szám rezgésébe lépünk, utazásunk mélyebb fizikai megtapasztalásába is belekezdünk. A fizikai érzések teljes skálájáról van szó, amit az életünkben megtapasztalhatunk. A Bika és az 5-ös szám energiája értékeli az új tapasztalatok elégedettségét és örömét, a meleg víz érzését a bőrünkön, egy szeretett személy érintését, vagy egy édes és zsenge eper ízét.

 

A május folyamán a három alsó energiaközpont, erősen rezonál a bolygónkkal, így ez a Bika időszak remek alkalom arra, hogy újra kapcsolatba lépjünk ezekkel a földi energiamezőkkel.

 

A Bika ciklus és a májusi hónap nemcsak a kemény munkáról és a kitartásról szól, hanem arról is, hogy élvezzük földi utazásunk minden fizikai és érzéki aspektusát. Ez az időszak a belső munkánk és a külső világunk közötti egyensúly megteremtésének az ideje, és az emberi létünket támogató öt elemmel - Föld, Víz, Levegő, Tűz és Szellem - való újbóli kapcsolatteremtéséé.

 

Legyen csodálatos hétvégétek, és adjátok meg magatoknak a szükséges időt és pihenést, amíg alkalmazkodtok ehhez az új energetikai fejezethez. És bár már a májusi energiák kezdeténél vagyunk, a testünk még mindig rengeteg információt dolgoz fel és tisztít meg. Hallgassatok a testetekre és maradjatok hidratáltak.

 

 

Sok szeretettel

 

Diego Berman