Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mély lelki munka

2020-02-28

A régi sebek és minták feloldása

teremtő erő1 másolata.jpg

Kép: Hiroyuki Satou

 

A mély lelki munka

 

A kulturális és társadalmi normáknak való megfelelés miatt sok ember tagadta és tompította lelke energiáját és erejét. Ennek eredményeként csapdába eshettünk a visszatérő gondolati, érzelmi és viselkedési mintákba. E miatt elválasztottságot és elidegenedést érezhettünk a létünk magjától. Amint az elnyomott sebeink és az egyensúlyhiányunk mintázata feloldódik, a legmélyebb igazság tárul fel előttünk.

 

Ezzel az igazsággal képesek vagyunk kibővíteni tudatosságunkat, felébreszteni a kreativitásunkat és aktiválni rejtett lehetőségeinket.

 

Ezen idő célja a mély lélekkel végzett munka elvégzése, amely elengedhetetlen az ébredésedhez, gyógyulásához és növekedéséhez. Kihívást jelenthet, amikor megnyílunk az erőteljes belső változások előtt. De amint a régi sebek és minták feloldódnak, mély betekintést és értékes felismeréseket nyerhetünk. Ez a bölcsesség fog minket képessé tenni az élet alapjainak átalakításához és újraszövéséhez.

 

Bízz az ösztöneiben és intuíciódban, tudva, hogy megvan a szükséges erőd ahhoz, hogy bátran cselekedj a kapott iránymutatások alapján.

 

 

Sok szeretettel

 

 

 

Kate Spreckley

 

 

2020. február 28.