Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SZERETET KORA

2023-08-06

Minden régi rendszer, struktúra felbomlik és szétesik. 

föld szív.jpg

 

A SZERETET KORA

 

A Szeretet Korszaka itt van, és most arra kérnek bennünket, hogy koncentráljunk és kezdjünk el igazán meditálni arról, hogy mit is szeretnénk valóban együtt teremteni az Új Aranykorban és az Új Földön.

 

Ideje elengedni a régit: mindent. Mindent, ami valaha voltál, és aminek hitted magad.
Egyszerűen engedd el!

 

Ebben a pillanatban te és a felemelkedett éned már együtt teremti a jövőt, az új életedet az Új Földön! Vegyél tudatosan részt Benne!

Nem viheted magaddal a régi poggyászt, sem az Öreg Földet! Újjászületsz!

 

Minden régi rendszer, struktúra felbomlik és szétesik. 

 

Ez az utolsó haláldobásuk. Az erejük már nincs többé, csak azok táplálják őket, akik még hisznek bennük, és félelemből ragaszkodnak hozzájuk.

 

Mostantól kezdd el elképzelni, amit igazán szeretnéd, hogy megvalósuljon az életedben, mindenki javát és az élet jóra fordulását szolgálva,. A hangsúly most ÉN-ről MI-re helyeződik át.

 

Mi az, ami a legjobban inspirál, hogy nagy szeretettel közösen alkoss általa a nagyobb jó érdekében?

 

Nyisd meg a szívedet, és menj mélyen szent szíved templomába, majd egyszerűen kapcsolódj a lelkedhez és az istenihez, és tedd fel magadnak a kérdést:

 

„Lélekmesterségem teljességében állva és célom teljesítésével hogyan szolgálhatom szeretettel a legjobban a nagyobb egészet,? Hogyan segíthetek a Szeretet, az Egység és a Harmónia Korszakának közös megteremtésében, nagy szeretettel és inspirációval? Hogyan szolgálhatok szívből és lélekből? "

 

Tedd ezt minden reggel felkeléskor és minden este lefekvés előtt.

 

Nézd meg, hogyan változik az egész életed, ahogy elkezdesz együtt teremteni a legmagasabb és legszeretetteljesebb módokon.

 

Azt fogod tapasztalni, hogy ezek az inspirációk és az, amiért alkotsz, nem lesz átitatva anyagi vágyakkal. Sokkal inkább arra lesz szükséged, hogy megtaláld a módját a holisztikus életnek és a szeretet formába öntésének, ahol közösen teremthetsz másokkal. Szeretettel és felemelő módon együtt teremteni olyan életmódokat és körülményeket, amelyek összhangban működnek az Új Földdel. Ahol mindenki EGYKÉNT dolgozik, a közös jó érdekében, a szeretet és a fény közösségében. Beleértve az elemi lényeket, ásványokat, növényeket, állatokat, Intergalaktikus Csillaglényeket és Felemelkedett Mestereket.

 

Egyként, egy akaratként, közös célokért, szeretetben, Istennel.

 

Egy teljesen új élet virrad fel mindannyiunk számára.

 

Mit szeretnél igazán megalkotni nagy szeretettel és odaadással?

 

 

Írta: Judith Kusel

Fordította: Aysha