Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Csillagenergiák

2019-04-30

A változás és a korlátok meghaladásának ideje jön

 csill asztro.jpg

Kép: Pinterest.com

 

 

 Április 30.-án kozmikus irányba fordul a Szaturnusz is, vagyis a Nap látszólagos útjához viszonyítva hátrálni kezd, a leszálló Holdcsomóponttal együtt egészen szeptember közepéig.

 

Ebben az időszakban olyan helyzetekre számíthatunk, amely megmérettetéseken, szembesítéseken keresztül az elmélyülést és a kikristályosodást, vagyis minden fölösleges, értéktelen dologtól való megválást kívánja meg tőlünk.

 

Többszörös utalás van arra, hogy fontos lesz a múlttal szembenézni, a minket kötő, a szabadságunkban gátló tényezőket megérteni, elengedni, a sorsfeladatainkat elfogadni és a megvalósításukat felvállalni.

 

A Szaturnusz a visszaúszó Hal fonalánál járó Merkúrral áll megvalósító fényszögkapcsolatban a megfordulás pillanatában, a múlt megértése, a visszatérő dolgokban rejlő üzenet megfejtése különösen időszerű, mint ahogy az is, hogy a még visszatartó dolgainkat megbeszéljük.

 

Ez a teljes előttünk álló időszakra érvényes lesz, hiszen a Merkúrral való kapcsolatának üzenetét a Szaturnusz "magával viszi" az útjára.

 

A tapasztalatok bölcsességét jelképező bolygó egészen a Déli Korona legfényesebb csillagáig hátrál, üzenve, hogy ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni, a változás és a korlátaink meghaladásának irányába, még meg kell tapasztalnunk, hogy mennyire tudunk megnyílni a magasabb minőségek, önmagunk legmélyebb rétegei felé. Akár meg is mérettetünk ebben.

 

 

Csillagjelek - Csillagutak - fb