Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Hathorok üzenete

2020-02-21

Egyedi adottságok és képességek

 

 csoda szép hAthor másolata.jpg

Kép: Pinterest.com

 

 

A Hathorok

 

Lépjetek bele a személyes erőtökbe

 

Egyedi adottságok és képességek kerülnek most előtérbe

 

Itt vagyunk ,hogy az erő és a bátorítás szavait nyújtsuk nektek. Tudjuk, hogy érzitek azon intenzív energia változásokat, amelyek jelenleg zajlanak a világban, valamint a testetekben is. Ezek az emelkedő energiák egyre gyorsabb intenzitással vibrálnak és pulzálnak.
Sokan úgy érzik magukat, mint akik le/bezárják magukat, hogy az egész túlterhelő, míg mások, akik megfigyelik, amint ez az energia áramlat erősödik egyszerűen csak egyre erőteljesebben érzik, hogy az, amiben hisznek az valós.


Azok közületek, akik érzékenyek, lehet egy küszködést élnek most át, amint megpróbálják kézben tartani az intenzitást és a káoszt.


Arra hívunk benneteket, hogy legyetek gyengédek magatokkal és kezdjétek el megengedni magatoknak azt, hogy ezt az új energiát kis falatonként integráljátok be. Emlékezzetek arra, hogy amikor féltek vagy pánikot éreztek, akkor teljesen normális dolog, hogy óvatosak vagytok az új dolgokkal kapcsolatosan. Ez a 3D-s túlélési ösztönötök része. Emlékezzetek ilyenkor arra, hogy vegyetek néhány mély lélegzetet.

 

Emlékeztessétek magatokat arra, hogy teljesen megtestesülve vagytok lehorgonyozva erre a bolygóra, hogy ti az Isteni énetek vagytok fizikai testben.


Ezek az egyszerű lépések segíteni fognak nektek abban, hogy lazítsatok és amikor lazítotok, akkor be tudjátok és be fogjátok integrálni ezt az energiát, méghozzá még könnyebben és kecsesebben.
Itt vannak aztán azok, akik felismerik azt, hogy azért vannak itt, hogy lehorgonyozzák a beáramló energiákat és ők nyitottak erre a növekedésre. Ezek az emberek felismerik ezt az energiát és emlékeznek rá. Számukra az, ahogyan észlelik ezeket a frekvenciákat ismerős, mivel ők csillag lények. Azzal együtt, hogy fizikai testben játszanak ebben a sűrű 3D-s valóságban, emlékeznek arra, hogy ez a fajta rezgés mit nyit meg és mit ébreszt fel. Ez a frekvencia, ez az átérzett rezgés egy magasabb intenzitású energia és egy galaktikus ajándék. Ez a magasabb frekvencia egyértelműen meg tudja zavarni a mezőt.


Ez a galaktikus energia most lehetőséget kínál, hogy drámai változásokat éljetek át.

 

Ez az energia olyan lehetőségeket nyit meg, ami túlmutat mindenen, amit valaha is megtapasztaltatok a fizikai valóságotokban. Mindez az emelkedési folyamat része. Amint illeszkedtek majd ezen magasabb szintű energiákhoz, felismeritek, hogy valóban ez a következő lépés. Tisztába kerültök azzal, hogy milyen szerepet játszotok ebben az emelkedési folyamatban. Felismeritek a saját részeteket, a szenvedélyeteket és, hogy milyen adottságokkal rendelkeztek ebben a folyamatban.


A testetek eddig szépen lassan alakult át úgy, hogy megtudjátok tenni az emelkedést a fizikai testetekben.

 

Emlékezzetek rá, hogy támogatnotok kell a 3D-s testeteket, amint elengedi a régi programokat és energiákat és frissítéseket kap az új fény programokból és kódokból. Ennek a folyamatnak az is része, hogy közületek sokan kapnak Isteni inspirációkat és egy hívást arra, hogy költözzenek, vagy drámaian megváltoztassák az életük bizonyos aspektusait.


Meghívunk benneteket arra, hogy mindig legyetek nyitottak azon ideákra és útmutatásra, amit kaptok. Lazítsatok annak a tudatában, hogy igaz az, amit tudtok. Ezen túlmenően tisztába kerültök az égi tervetekkel, életfeladatokkal Tudjátok magatokról, hogy fény munkások, spirituális tanárok, mentorok vagytok. Ezzel együtt vannak egyéni adottságaitok, amelyeket kifejeztetek vagy hívást éreztek hozzá, hogy kifejezésre juttassatok.

 

Így tehát kérdezzétek meg magatoktól, hogy hogyan kerülnek az egyedi adottságaitok és képességeitek az életetek előterébe.


Rács munkások vagy kapu őrzők vagytok a bolygó számára?

Akik kapcsolatban állnak és hívást éreznek ahhoz, hogy szent helyekre utazzanak és megnyissanak spirituális kapukat ezen a Földön?

Fény tartók vagytok? Olyas valaki, aki megtestesíti a Fényt független a körülményektől? Az emberiség világító tornyai?

Olyan átalakítók vagy felemelők vagytok, aki az emberiség kollektív tudatának érdekében dolgozik? Gyógyítók, látók vagy utat mutatók vagytok?

Isteni Blueprint tartók vagytok, akik aktiválják a felébredés sablonjait és kódjait?

Hírnökök vagytok, aki útmutatást kap az Istenektől, az angyaloktól vagy az emelkedett mesterektől?


Ezek az adottságok és képességek most kerülnek előtérbe.

 

Arra hívunk meg benneteket, hogy lépjetek bele a személyes erőtökbe. Most van itt az ideje, hogy megosszátok a személyes adottságaitokat. Emlékezzetek rá, hogy mindez energia. Kapcsolatban álltok a kollektív tudattal és szeretet teljes szándékokkal fel tudjátok kínálni az adottságaitokat a közösség ezen energia mezejének. Ha úgy érzitek, hogy rács őrzők vagytok és képtelenek vagytok arra, hogy fizikailag elutazzatok a bolygón különböző helyekre, akkor emlékezzetek arra, hogy tudtok nyugodtan ülni és energetikailag vizionálni tudjátok magatokat az adott helyen. Képzeljétek azt, hogy megnyitjátok a portált vagy kaput vagy még több szeretet teljes fényt adtok hozzá ehhez a sötét helyhez. Ezt a munkát ily módon könnyedén el tudjátok végezni. Behívhattok Isteni lényeket és angyalokat, hogy ők is veletek tartsanak.


Ha úgy érzitek fény őrzők, átalakítók vagy felemelők vagytok, akkor tudjátok azt is vizionálni, amint magatokban nyugodtan ültök és fényt és szeretetet sugároztok a szívetekből egy személynek vagy egy ember csoportnak. Ismerjétek fel azt, hogy azáltal, hogy alkalmazzátok ezen egyedi képességeiteket, inspirációt is kaptok különböző módokra, ahogyan fel tudjátok kínálni ezen adottságokat. Ebben nincsenek korlátok, ti vagytok a tiszta Isteni energia. Az, hogy hogyan fordítjátok le és használjátok fel ezt az Isteni energiát, ettől váltok teljesen egyedivé. Mi csak arra bátorítunk és erősítünk benneteket, hogy lépjetek előre és legyetek aktívak a szándékotokkal és a fókuszotokkal.


Most van itt az ideje annak, amíg ez az energia ennyire intenzív, hogy megragadjátok, lehorgonyozzátok és felhasználjátok, hogy átalakítsátok ezt a valóságot.

 

Csakis az emberi szív és tudat segítségével tud az átalakítás létrejönni.

 

Most megvan a kulcsotok ahhoz, hogy támogassátok azt a folyamatot, amikor is átalakításra kerülnek ezen bolygó rosszul beazonosított energiái.

 

Ti vagytok a megtestesült Isteni Fény és energia.

 

Mi elismerünk és megerősítünk benneteket.

 

Stabilizáljatok minden nemű ingatag dolgot a személyes energia mezőtökben és használjátok ki ezt az Isteni energia ajándékot a teljes lehetőségei mentés.

 

A rendelkezésetekre állunk, hogy minden időben támogassunk és segítsünk benneteket.

 

 

 

A hónap gondolata:

 

„Ez a galaktikus energia lehetőséget kínál drámai változásokra. Ez az energia lehetőségeket kínál, amelyek túlmutatnak mindenen, amit valaha megtapasztaltatok a fizikai valóságotokban.


Mindez az emelkedési folyamat része. Amint eléritek ezen magasabb szintű energiák szintjét, felismeritek, hogy ez az igazi következő lépés.

 

Tisztába kerültök a saját szerepetekkel ebben az emelkedési folyamatban. Felismeritek a saját szerepeteket, a szenvedélyeteket és az adottságaitokat ebben a folyamatban.”


 

 

A Csapat

 

 

 

Peggy Black

 

 

2020 február 14.

 

 

 

FoR. www.morningmessages.com

 

 

 


Per Staffan 2020 február 18.