Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

HIBRID NAPFOGYATKOZÁS 04.20.

2023-04-20

Üzenet a felemelkedő lelkeknek

újhold b másolata.jpg
 
 
Hibrid Napfogyatkozás magas frekvenciájú portálja
 
Üzenet a felemelkedő Fényküldötteknek és csillagmagoknak
 
Ma belépünk egy ritka Hibrid Napfogyatkozás magas frekvenciájú portáljába, amely a Nap-plazma és az égi energia jelentős hullámait hozza el, és az emberi evolúció spirituális beavatásának új szintjét jelzi.
 
Ez arra készteti tudatosságunkat, hogy felgyorsítsa a növekedést és emelje rezgési frekvenciánkat, aktiválja DNS-ünket és megtisztítsa energiarendszerünk blokkjait.
 
Ezek az energiák szélsőséges felemelkedési tüneteket okozhatnak, mivel a Napplazma méregteleníti és átalakítja a negatív energiát, hogy felgyorsítsa evolúciós utazásunkat. (Ezért jött felszínre ennyi minden az utóbbi időben).
 
Fontos tudni, hogy a negatív emberek és csoportok megpróbálhatják manipulálni a frekvenciát ebben az időszakban, félelmet keltő taktikákkal és frekvenciamanipulációval.
 
Ezért fontos, hogy fenntartsuk a magas rezgést, és ne engedjünk a félelmeinknek!
 
A csillagmagok a mélységes Igazság keresői és minden egyes réteget lecsupaszítanak, hogy megtalálják azt.
Csillagmagok, az igazságotok kimondása aktiválhat bizonyos egyéneket, de megvan a lehetősége annak is, hogy több lelket szabadítson fel, mint azt el tudnátok képzelni.
 
Azok az emberek, akiknek az életedben kell lenniük, el fogják fogadni és értékelni fogják a hitelességedet, míg azok, akik nem a te fajtád, végül eltűnnek.
 
Soha ne tartsd vissza magad, hogy felfedd valódi és őszinte énedet, mert azok, akik osztoznak mélységedben és rezgésszintedben, meg fognak találni téged!
 
Az eltérő evolúciós és spirituális frekvenciájú egyének távolodni fognak tőletek, míg azok, akik osztoznak a frekvenciátokon, közelebb fognak kerülni hozzátok.
 
Hihetetlen, ahogy azok, akikel dolgod van, könnyedén és isteni vezetéssel, időben jelennek meg az életedben.
 
Fontos, hogy ne feltételezzétek előre, hogy mások ugyanazokat az értékeket és erkölcsöket osztják, annak higgyetek amit a tetteik demonstrálnak, bizonyítanak!
 
Szívetek feltétel nélküli szeretetté való átalakulása megnyitja az utat a felemelkedés jóléte és bősége előtt.
 
Legyetek nyitottak és optimisták abban, hogy a magasabb fényű támogatást kaptok a megfelelő emberektől, csoportoktól és égi üzenetekből, amelyek megmutatkoznak nektek!
 
Ezek a lehetőségek tisztánlátást és isteni inspirációt hoznak, beleértve az új kreatív ötleteket is.
 
Kövessétek továbbra is az útmutatást és támogatást, ami az utatokba kerül, mivel ez hozzájárul az erőtökhöz, hatalmatokhoz és az életetek feletti önrendelkezésetekhez!
 
FÉNYKÜLDÖTTEK, CSILLAGMAGOK, VÁLTSUNK A KÜLSŐ HATALOMRÓL A BELSŐ HATALOMRA!
 
 
ÜDV
 
A FELEMELKEDÉS FÉNYKÜLDÖTTEI