Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

JÚLIUS 25. - IDŐN KÍVÜLI NAP

2020-07-25

AZ ELENGEDÉS, MEGTISZTULÁS ÉS MEGBOCSÁTÁS IDEJE

1 medi ang 23.jpg

 

JÚLIUS 25. - IDŐN KÍVÜLI NAP


AZ ELENGEDÉS, MEGTISZTULÁS ÉS MEGBOCSÁTÁS IDEJE

 

A maják jól ismerték az Idő ciklusok törvényeit, a földi népek között ők őrizték az idővel kapcsolatos égi tudást. Naptáruk a kozmikus ciklusokhoz igazodott, tudták, hogy az idő nemcsak mértékegység, hanem energetikai minőség is.

 

A maja számítások szerint az éves ciklus július 24.-ig tart az új év július 26.-én kezdődik.

 

Július 25. -e, időn kívüli nap, egy energetikai átállás ideje, amikor már nem vagyunk az előző ciklusban, de még nem kezdődött el az új év.

 

Ezen a napon lehetőségünk van arra, hogy elengedhessük a régi energiát, megtisztuljunk és tudatosan lezárjuk mindazt amit magunk mögött kívánunk hagyni.


Ebben a folyamatban kulcsfontosságú a kiemelkedés, mivel csak akkor tudunk valamit elengedni, ha érzelmileg fölé emelkedünk és feloldjuk azon görcsös ragaszkodásunkat, amellyel az előző ciklus terméketlen minőségeit éltettük. Így jöhet létre a minőségi szintemelkedés, ami lehetővé teszi, hogy valami újat és jobbat teremtsünk.

 

Bocsássuk meg, mindazoknak akik ártottak, engedjük el a negatív érzelmeket, önvalónk kinőtt részeit és méltatlan helyzeteket teremtő hozzáállásunkat.

 

Békéljünk meg a múlttal, hogy ne vigyük magunkkal az új ciklusba azon lelki súlyokat, amelyek hátráltatják a felemelkedésünket.

 

Használjuk fel tudatosan ezt a napot arra, hogy megtisztuljunk, felszabaduljunk és lezárjuk a régit.

 

Készüljünk fel az új energiák befogadására.

 

 

Aysha