Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Májusi energiák

2019-05-02

Valami nagy érkezik… Valami új emelkedik… Valami rendkívüli történik….

föld pillangó.jpg

Kép: Pinterest.com

 

2019 májusi energiahírek: Valami nagy érkezik

 

Valami nagy érkezik… Valami új emelkedik… Valami rendkívüli történik….

 

Közületek azok, akik így éreznek, TUDJÁK MOST egy hatalmas változás kellős közepén vagyunk, aminek alapvető a spirituális archeológiája, amelyben a fals életek és értelmezések és ego kivetülések kő repedései, amelyeket sok évezred óta célzottan állítanak elő, most először megnyilvánulnak, azon „fals istenként” amelyek ők valójában és hogy az igazi fény, fénykódok és a tökéletesség valódi arany frekvenciái, amelyek szervesen tudják hogyan kell a végtelen csoda és az isteni fény arany korát megteremteni, most mindannyiunkban újra felébrednek.

 

Mindenkiben és mindenben…a Föld Anyában magában is…és végső soron minden érző élet kollektív tudatosságában a Földön és a Földben.


2019 májusa ezen hatalmas fény visszatérésének a hangját zengi… Az igazság, a feltámadás, a Föld visszaállítása az eredeti függetlenségébe, a szuverenitás, a szabadság, az öröm, a tökéletesség és az áldás jelző csengőjeként egyre inkább kézen fogható módokon.


Eljött az ideje annak, hogy a szívünket, a lelkünket és az elménket összekapcsoljuk a májusban beáramló fényenergiákkal.

 

És milyen tökéletes is az, hogy ez az üzenet a fényét az étereken és mindannyiunkon keresztül zengi, hogy emlékezzünk… és, hogy felébredjünk arra a tényre, hogy a Föld emelkedik, és leporolja magát ebben a hatalmas újjászületésben most a Galaxisban, hogy felemelkedjen és újra induljon és visszakövetelje a lelkének a jelenlétét, esszenciáját, ami isteni szuverenitásból, tökéletességből és isteni blueprintekből áll, amelyek a végtelen utasításait a Nap, a Központi Nap, a Nagy Központi Nap és a Hatalmas Központi Nap táguló fényéből szerzi, amelyek mindig, mindig, mindig végtelenül kapcsolódnak az isten szívéhez, a Forrás szívéhez, és az EGY szívéhez, amelyekből mi is mindannyian érkeztünk.


A Föld Anya spirituális kiföldelése 2019 májusában és azon túlmenően visszatükrözi és összesíti a saját spirituális kiemelkedéseteket 2019 májusának hónapjában.


A világ struktúrái összeomlanak, lebomlanak a fals struktúrák amelyek az elmúlt világ korszak sötét ciklusa teremtett.

 

Csakis azok a struktúrák, amelyek az élő fény eredeti sablonjai voltak ezen a bolygón…amelyeket alvó és csapdába ejtett állapotban tartottak mindezidőn keresztül….lesznek képesek arra, hogy fölemelkedjenek, ki ebből az agyag, kő vagy fals külsőből…és felemelkedjenek, mint a tökéletesség eredeti blueprintjei, melyet bárki, akinek van szeme a látáshoz, látni fogja a hitelességét és fényét, a szeretetét, az eredeti kódjaikban.

 

A fals struktúrák továbbra is le fognak bomlani. Az őszinte és hiteles fény és isteni struktúrák fognak újra fölemelkedni, hogy az igazság fényében tündököljenek minden időkön keresztül.

 

A fény új struktúrái is ki fognak emelkedni, hogy körvonalazzák és megtámogassák az új 5D-s Föld fény kódokat, melyek azért áramolnak, hogy újra szervezzék és újra irányítsák minden élőlény életét itt abba az irányba, ami isteni, ami szuverén és ami igaz a ti világotokban.

 

Az Arany Buddha fölkelt! A Föld fénykódolt eredeti tökéletessége emelkedik! A ti belső Arany Buddháitok emelkednek és ezen túlmenően, a földi kódolt fénykódjaitok is emelkednek bennetek azon tökéletesség szintjére, ami az emberiségnek és minden érző lénynek mindig is eredeti osztályrésze és küldetése volt.


A Nap portálok végzik a munkájukat, átáramolnak az atmoszférikus törmeléken, nap mint nap erősebbekké válnak, megtisztítják az ösvényt a függetlenség, az isteni szuverenitás, az egységesített fény az egység, az öröm, a bőség magasabb frekvenciái számára azért, hogy ez legyen a mindennapok új rendje. Ez legyen az új blueprint, amely alapján mindenki elkezdi élni az életét a továbbiakban.


Egy új vezérlő erő érkezett, amely az Új Föld minden sejtszintű és lelki funkcióját irányítja és ez a vezető a Fény!

 

A Forrás energiának a tiszta és végtelen fénye, minden időkön keresztül. Ez tér most vissza. Ez az, ami fölfedi most magát az életeitek és a struktúráitok köveinek repedezésein keresztül az egész világon.
Az, ami sohasem volt igaz, amit fals módon ültettek be a lélekbe, a szívbe és az elmékbe, minden érző lénybe ezen a Földön, most eltávolíttatik kőről kőre, hazugságról hazugságra, álcáról álcára. Annak érdekében, hogy fölfedje a korrupciót, a szétválasztást, a manipulációt egészen a gyökerekig.
Az, ami mindig igaz volt még akkor is, amikor lemerítették, elrejtették, föld alá kényszerítették és az érzékeny lények, emberi lelkének, szívének és elméjének a mélységeibe kényszerítették, most kiemelkedik, és tündököl repedésről repedésre, hívásról hívásra, emancipációról emancipációra.

 

Ebben az időszakban a kozmoszban mindenki nézi, figyeli és támogatja a Föld átalakulását és kiemelkedését. Egy csillag bolygó kitör a fals sűrűségéből és fölemelkedik a szerves és eredeti fényének szintjére.

 

Sokan azt gondolhatják, hogy hosszú idő szükséges ahhoz, hogy kiszabaduljunk. Mi pedig azt mondjuk, ez kozmikus és kvantum másodpercek alatt történik meg. Maradj éber! Maradj ébren! Minden nap exponenciális változások történnek. A régi kódok repedezettségei nap mint nap felszínre kerülnek és a romló és romba dőlő struktúrák megmutatják neked, hogy mindez igaz.

 

Vedd észre, hogy milyen dolgokhoz ragaszkodsz és mitől függsz. Vedd észre azt, hogy hol rezegsz még mindíg a régi kódok szintjén és hol aggódsz azon struktúrák miatt, amelyek most elhagyják a világodat.

 

Vedd észre, hogy hol találod azt nehéznek, hogy elengedd a nehéz súlyt, cserébe azért, hogy helyre álljon az igazi valós fényed.


Az Arany Buddha nem harcolt azon szerzetesek ellen, akik azon dolgoztak, hogy felszabadítsák. A Föld sem fog és neked sem kellene. Figyeld meg, hogy egészen pontosan mi is az, ami romba dől. Körültekintően vesd be azt az energiát, amit a változás és az emelkedés elkerülhetetlenségével szembeni harcba fektetsz bele.
Az igazi fény mindig ragyog. El lehet azt fedni, de ettől a ragyogása soha sem áll meg.

 

A fals fény, a fals ígéretek, a fals struktúrák és hazugságok, lehet, hogy vonzónak tűnnek vagy hangzanak, mivel ezeket úgy fogalmazták meg, hogy ilyen látszatot és érzetet keltsenek. De az igazi természetük mindig felszínre fog kerülni így vagy úgy.

 

Így nézd meg tehát a kinyilatkoztatásokat május hónapjában. Légy tanúja, ahogy a Föld még inkább felszabadul a nehéz, sűrű rezgésekből, amelyekre az illúzió és a korrupció a jellemző.
Üdvözöld az arany fény egyre sűrűbb megjelenéseit az egész világon, az ébredő emberekben, akik felébrednek a belső arany Buddhájuk igazságára vagy a belső szerves arany fényükre.

 

Ez a fény MENTES a vallástól és a kultusztól, a dogmától, a korrupt szabályoktól és a régi kódoktól. Ez a fény szuverén, azért mert ez a fény isteni.


A fény élő esszenciája pedig isteni. A természetéből adódóan szabad, örömteli és szeretetet sugároz mindenfel

 

A Föld újra struktúrálja önmagát. Engedd meg a fény kódok emelkedését, amelyekről ma beszéltünk. És mindenek felett pedig tedd meg azokat a belső lépéseket, amelyeket megtehetsz…,hogy önmagad tanúja légy, ahogyan a régi kőkódok lerombolódnak. Ezek a változások közületek mindenkiben lezajlanak.


Minél inkább a tudatos lélegzeted, a belső fényed, a belső irányító rendszered és a szeretni, gyógyítani és segíteni való képességed felé tudsz fordulni, és minél inkább össze tudsz jönni másokkal az egység, a kedvesség, az együttérzés és a tudatos kreativitás szellemében, az Egész legmagasabb jellemében. annál inkább leszel képes arra, hogy a változás ezen hullámait a szellem könnyedségével, a szív örömével, a megélt életetek bőségével és a nagy kibontakozás és az isteni terv békéjével tudd meglovagolni úgy, mint aki mindent tud, lát és mindent megszervez.

 

 

Szeretünk benneteket Kedveseim


Ti vagytok a szeretetet


A mi összes szeretetünk.

 

 

Az Arktúriai Kollektíva

 

 

Marie Mohler 2019 április 30.