Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Melchizedek

2019-07-27

A 6-9 dimenziók feltárása

melkízédek másolata.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

A 6-9 dimenziók feltárása

 

Melchizedek 2019 július 19.


Azon meghatározás és magyarázat, amit megszeretnék osztani veletek a Teremtő Univerzumának 6-9 -ig terjedő dimenzióival kapcsolatosan egy egyszerű kifejezés, melynek célja, hogy arra bátorítson benneteket, hogy férjetek hozzá, töltsétek le és tapasztaljátok meg ezeket az energiákat az emelkedésetek elősegítése érdekében.


Mások lehet máshogy írják körül a Teremtő Univerzumának dimenzióit, végül is ezek a bőséges energiát, bőséget és kifejezést jelentik, így nagyon sok mindenből lehet itt meríteni és nagyon sokféle képen lehet elmagyarázni ezeket a dimenziókat. Minden egyes magyarázat az igazság kifejeződésévé válik és egyben kiindulási ponttá a még mélyebb vizsgálat érdekében.

 

A célotok a Teremtő Univerzumának dimenzióival az, hogy hozzáférjetek és feltárjátok az energiákat, kifejlesszétek azt a megértéseteket, hogy milyen a Teremtővel való találkozás, ezáltal több módon is felismerjétek a Teremtő jelenlétét a saját valóságotokban.


Én Melchizedek meghívlak benneteket arra, hogy érezzétek minden egyes dimenzió energiáját, ezáltal saját élményre tesztek szert a dimenziókkal kapcsolatosan, amely összhangban lesz a saját emelkedési ösvényetekkel és evolúciótokkal és felkínálja számotokra mindazt, ami létfontosságú ahhoz, hogy segítsen nektek az emelkedésetekben.

 

Az az igazság, hogy az a tudás, amire minden egyes dimenzió kapcsán szert tesztek kapcsolódik ahhoz, amire szükségetek van, hogy megtegyétek a következő lépést a spirituális evolúciótok területén, a lényetek minden egyes szintjén.

 

6. dimenzió

 

A 6. dimenziót legszívesebben „az emlékezet érájának” nevezem, mivel ez az emelkedésnek egy olyan periódusát jelzi, ahol képessé váltok arra, hogy mély értelemben emlékezzetek a Teremtőre úgy, hogy ti magatok vagytok a Teremtő, akár csak gondolati és megértési szinten vagy éppen érzelmi és tudás szinten. Az emlékezés jelentheti azt, hogy az egész lényetek csatornáz, gyógyít és több fényt csatornáz a lényeteken keresztül. Jelentheti azt, hogy megéreztek egy olyan küldetés tudatot, ami különösen a lélek és fizikai szinten nyújt beteljesülést.

 

A 6. dimenziót értelmezhetjük úgyis, hogy előmozdítjuk az emelkedés befejeződését. Ez felfedi előttetek azokat a fázisokat, amelyek kulcs fontosságúak a saját emelkedésetek befejezése és a Földön való tanulás lezárása érdekében, valamint ahhoz, hogy elszakadjatok az újra születési ciklusból, miközben megtapasztaljátok a Teremtővel való egységet, miközben fizikailag jelen maradtok a Földön.

 

A 6. dimenzió által hangsúlyozott tulajdonságok közé tartozik az erősebb belső tudás, az a képesség, hogy hozzáférj isteni gondolatokhoz, a bővülő isteni bölcsesség és tudás, valamint az az inspiráció, ami korlátokon és illúziókon túlmutató érzékeléseket hív elő.


A 6. dimenzió megerősíti a lélekkel való kapcsolatotokat és kommunikációtokat, ami nagyon erőteljes lélek felfedezési utazásokat és a lélek mélyebb kifejeződéseit teszi lehetővé a lényetek minden egyes szintjén. Ha nehéznek találjátok azt, hogy kapcsolódjatok a lelketekhez és szeretnétek fejleszteni a kommunikációtokat a lelketekkel vagy tudatást szeretnétek kapni a lelketektől, ideális dolog kérni, hogy a 6. dimenziót letölthessétek a lelketekbe a számotokra megfelelő rezgés szinteken, hogy ez támogasson benneteket. Ha mélyebb, azaz lelki szinten szeretnétek kapcsolódni más emberekkel a valóságotokban, akkor ezt a 6. dimenzióból kérhetitek. Sok más dolgot is lehet kérni, mint pl. a spirituális test kiegyensúlyozását, tisztánlátást annak érdekében, hogy emlékezzetek isteni információkra, bölcsességre és tudásra, ami támogatja az emelkedéseteket vagy azt, hogy összeolvadjatok az emelkedett mesteri énetekkel ahhoz, hogy felfedezzétek az emelkedési ösvényeteket, ami elvezethet az emelkedésetek mesteri szintjéhez itt a Földön. Ha úgy érzitek, hogy blokkok állnak az intuíciótok útjában vagy képtelenek vagytok arra, hogy belső útmutatásra tegyetek szert, a 6. dimenzió támogathat abban, hogy összehoz benneteket a lelketekkel.


Én Lord Melchizedek úgy tekintek a 6. dimenzióra, mint az emelkedési folyamatok központjára, mely folyamatok ösvényén most sokan haladnak előre. Ez annyira teli van inspirációval és óriásitámogatással, hogy mindenképp megéri ezt letölteni és lehorgonyozni a lényetekben és a valóságotokban még akkor is, ha nem vagytok benne biztosak, hogy mi a célja ennek a lehorgonyzásnak.

 

A 7. dimenzió

 

A 7. dimenzió sok értelemben új helyzeteket jelöl azon képessége miatt, hogy új tudásra ösztönözzön és az aktuális érzékeléseiteket megváltoztassa új gondolatok irányába, amelyek inspirálják és kibővítik a tudatotokat.

 

A 7. dimenzió nagyon friss és bővülő érzést nyújthat, mivel meghív benneteket arra, hogy elválasszátok magatokat és elengedjetek minden olyat, ami gátolja vagy korlátozza az emelkedéseteket és a mesterré válásotokat. A 7. dimenzió kulcs fókusza a leválás folyamata, nagy hangsúlyt helyez arra, hogy megértsük a leválasztás módszereit és hasznait, amelyeket a létezésetek minden egyes szintjén lehet alkalmazni. A leválás nem azt jelenti, hogy elveszítjük a kapcsolatot, vagy ne legyünk tekintettel másokra, hanem elengedjünk olyan kötelékeket, amelyek azt okozhatják, hogy különállónak érezzétek magatokat a Teremtőhöz képest és újra helyre állíthassátok a szeretet, az igazság és a bizalom kötelékeit.


Ez az a folyamat, amely úgy tanulásra, sőt a spirituális ösvényetek felülvizsgálatára is buzdít, hogy elfogadhassatok egy olyan ösvényt, ami jelentőséggel bír az emelkedésetek jelenlegi fázisában.
Ha úgy érzitek, hogy leragadtatok az emelkedési evolúciótok során vagy képtelenek vagytok látni, érezni vagy érzékelni a spirituális ösvényeteket, amint az előre mutat, a 7. dimenziót lehorgonyozhatjátok, hogy támogasson benneteket. fontos megfigyelni, hogy vannak emberek, helyzetek vagy tárgyak, amelyekhez mélyen kötődtök és ezzel a felfedezéssel kérjétek a 7. dimenziót, hogy támogassa a leválásotokat és azt, hogy a szeretet, a bizalom és az igazság kötelékeit hozzátok létre. Észre fogjátok venni, hogy a személy, a helyzet vagy a tárgy iránti szeretetetek nagy mértékben növekedni fog, miközben lehetővé teszi számotokra azt, hogy megszabaduljatok mindenféle gáttól, negativitástól vagy köteléktől, amely leszívja az energiátokat.


A 7. dimenzió különlegessége, hogy segíti a lélekcsoportotok elfogadását és a velük való összhangot. Ha kéritek, akkor sok aktiválást és összehangolást lehet kezdeményezni a lényeteken belül, ami tovább erősíti az emlékeiteket a lélek csoportotokkal való kapcsolatotokkal kapcsolatosan.

 

A 8. dimenzió

 

A 8. dimenzió egy nagyon erőteljes hely, ahol lehettek, mivel lehetővé teszi számotokra, hogy kísérletezzetek és teszteljetek és megvizsgáljatok isteni koncepciókat, új gondolatokat, sőt a szándékaitok manifesztációját is, mielőtt ezek fizikailag lehorgonyozódnának. Ez azt jelenti, ha egy bizonyos eredményt szeretnétek manifesztálni a valóságotokban, mindezt kipróbálhatjátok a 8. dimenzióban és felmérhetitek, hogy ez valóban szolgál és beteljesít e benneteket. Gyakran azt gondoljuk, hogy majd beteljesedést fog létrehozni a valóságunkban, nem mindig elégít ki bennünket olyan módon, ahogy arra számítanánk.

 

A 8. dimenzió lehetővé teszi számotokra, hogy vizsgálódjatok meditáció és alvás időszaka alatt, hogy támogatást kapjatok azon gondolatok, koncepciók és szándékok hozzáféréséhez, amelyek valóban támogatni fognak a Földön és a spirituális emelkedésetekben való beteljesülés megtapasztalásában.


Meditációban kérhetitek a 8. dimenzió energiáinak letöltését és megtapasztalását. Majd utána tartsátok a fókuszotokat és figyelmeteket azon szándékaitokon, amelyeket meg szeretnétek teremteni. Vizualizáljátok, érzékeljétek vagy csak nyugtázzátok a szándékotok kibontakozását, fejlődését a valóságotokban. Érezhetitek azt, hogy csak képzelődtök vagy mindezt csak bebeszélitek magatoknak, ez nem számít: a lényeg az, hogy felismerjétek a szándékot, amire összpontosítotok, szolgál e benneteket.


Ha azt fedezitek fel, hogy ez szolgál benneteket, akkor továbbra is összpontosítsatok rá a mindennapi valóságotok során, ha pedig nem, akkor töröljétek ki és hozzatok létre egy új szándékot, amit először a 8. dimenzióban teszteltek.


A 8. dimenzió specialitása, hogy kidomborítja a lélekcsoportotok érzékelését és ezáltal lehetővé teszi számotokra azt, hogy tudatosan megtestesítsétek a lélekcsoportotokat a fizikai testetekben és valóságotokban.


Ezt lehet kérni a 8. dimenzióban.

 

A 9. dimenzió

 

A 9. dimenzióban ahhoz kaptok támogatást, hogy alávessétek magatokat a Teremtő isteni intelligenciájának. Ezáltal képessé váltok arra, hogy megszerezzétek, hozzáférjetek és megengedjétek a létetekben való jelenlétét az új isteni koncepcióknak, ötleteknek és inspirációknak, melyek a Teremtőtől származnak. Képessé váltok arra, hogy kapcsolatba lépjetek a Teremtő Univerzumának magasabb szintű aspektusaival és letöltsétek ezeket a tudatotokba és az emlékeitekbe.


A közös teremtés és a Teremtő isteni befolyásának vagy vezetésének elfogadása a 9. dimenzió egy kulcs aspektusa.

 

Ez a dimenzió tényleg táplálja a spirituális evolúciótokat azáltal, hogy támogat benneteket, hogy hozzáférjetek az inspiráció, a megvilágosodás és az isteni igazság bőségéhez miközben fejleszti azon képességeteket, hogy megadjátok magatokat és kapcsolatba lépjetek a Teremtővel.

 

A 9. dimenzió energiáit és gondolatait le lehet tölteni a 8. dimenzióból annak érdekében, hogy ezeket alaposabban fel tudjátok tárni és ki tudjátok értékelni, hogyan tapasztalnátok meg ezt az energiát a Földön. Ha úgy érzitek elakadtatok, össze zavarodtatok, vagy mélyebben szeretnétek megérteni önmagatokat és mindazt, ami a Teremtő, ha szeretnétek kibővíteni a tudatosságotokat vagy mélyebb szinten szeretnétek kapcsolódni mindazzal, ami a Teremtő, akkor a 9. dimenzió ebben támogathat benneteket.


A 9. dimenzió segíti a lélekcsoportotok tudatos érzékelését valamint azt, hogy együtt dolgozzatok és integrálódjatok más lélek csoportokkal azért, hogy elősegítsétek a Teremtő isteni akaratát.


Meditációk során behívhatjátok e dimenziókat egyenként is 6-9-ig úgy, hogy kéritek a legmegfelelőbb energiák, tulajdonságok bölcsességek letöltését azért, hogy mindez leföldelődhessen a lényetekbe. Szánjatok időt arra, hogy megfigyeljétek az energia hatását a lényetekre. Egyes dimenziók nagyobb hatást fejthetnek ki, mint mások, ami segít nektek abban, hogy megértsétek, hogy mire van szüksége a testeteknek, az elméteknek és a lelketeknek az emelkedésetek aktuális fázisában.

 

Szent támogatással és irántatok érzett szeretettel


Melchizedek

 

 

 

 

 

 

by Lord Melchizedek 2019 július 19 by Natalie Glasson
http://www.omna.org