Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

NOVEMBERI ENERGIÁK

2021-11-12

Nagyon intenzív időszak kezdődött el

ősz.jpg

 

NOVEMBERI ENERGIÁK ÉS VÁLTOZÁSOK

 

Nagyon intenzív időszak kezdődött el, ami egészen az év végéig fog tartani. Nemcsak energetikailag, hanem az anyagi térben zajló események szempontjából is. 

 

Novemberben magasabbra emelik a lécet, vagyis eljött az ideje, hogy újabb szintemelkedés történjen meg, ám ez csak a sötét pólus átvilágítása révén valósulhat meg.

 

Mindaz, ami most zajlik a tudat ébredését szolgálja, az alvó tömegek árnyoldalának kiemelése és konfrontációja révén. 

 

Október végén történt egy jelentős energetikai váltás, amely sok emberben változásokat indított el. Azok, akik eredményesen tudtak haladni az önvalójuk árnyékos oldalának felismerésében és átlényegítésében, azok számára a váltás felszabadító volt, mivel megnyíltak azon sorompók, amelyek eddig megakadályozták a továbblépést. Sőt valamiféle elsöprő érzést is érezhetnek ebben az időben, mivel a régi programok rétegei letisztultak és teret nyitottak az új távlatok felé, ahol a lelkük isteni fénye növekedhet.


Ezen a ponton az Igazság rezgésére épülő új ötletek és megoldások tere nagymértékben támogat mindenféle kezdeményezést és cselekvést.

 

Emiatt sokan egyre bátrabban lépnek előre, hogy olyan utak felé indulhassanak el, amelyek jobban szolgálják életútjukat.

 

Azok viszont akik az alsó énjük fénytelen valóságában tobzódtak és elkendőzték árnyoldaluk átlényegítését az elmúlt időben, komoly kihívásokkal fognak szembenézni. Sok ember nagy kényelmetlenséget, szorongást, feszültséget és bizonytalanságot él át, amelyet a külvilágban zajló események tovább erősítik. Azok az emberek, akik továbbra is azt teszik, ami nem szolgálja őket (a hazugság vagy félelem rezgésén alapuló döntések és tetteik miatt), még nagyobb kényelmetlenséget fognak érezni. Ez gyakorlatilag az élet minden területére vonatkozik – a munkától kezdve az egészségen át, a kapcsolatokon és helyzeteken keresztül. Ez a folyamat ugyanis arról szól, hogy egy adott helyzet olyan fájdalmassá váljon, hogy az ellenállás feloldódjon és a változás végre megtörténhessen.

 

A változások mindenki számára elkerülhetetlenek lesznek, azonban mindenki maga dönti el, hogy ezek szelídek és építőek, vagy fájdalmasak és kényszerítő hatásúak lesznek-e.

Az ellenállás mértékét (illetve annak hiányát) tekintve jelenleg több, a valósággal kapcsolatos attitűd figyelhető meg, amelyek alapján meglehetősen könnyen megállapítható, hogy mennyire rezonál valaki az Új Föld rezgéseire, és mennyire van még megrekedve a régi föld valóságban.

Globális szinten az ellenállás elengedése és ezzel a tudatszint emelése jelenleg két alternatív (választható) úton megy végbe minden lény számára: az alapcsakrán vagy a harmadik szem csakrán keresztül.

 

Az első út fájdalmas, a második sokkal szelídebb.

Az első esetben a tudatszint növekedéséhez vezető tényező - paradox módon - a félelem, amely egy ponton annyira élessé válik, hogy az illető vagy előrelépésre kényszerül, vagy szembesül saját tehetetlenségével. Amikor "elfárad" és elengedi a régi ragaszkodást, akkor megtörténik a változás.

 

A második esetben a változáshoz vezető tényező a bizalom. Itt a fejlődés annak eredménye, hogy nyitottak vagyunk az újdonságokra és szándékosan igyekszünk megszabadulni attól, ami már nem szolgál minket. Mindenki maga dönti el, melyik utat követi, bár előfordul (de nem mindig), hogy a második utat megelőzi az első.

 

A valóság jelenlegi rétegződése ennek a két útnak a feltérképezése, ami lehetővé teszi az új paradigmák térben való kibontakozását.

 

Napkitörések
 
Novemberben erős, a Napból érkező energiahullámok és fényrészecskék fognak érkezni a fokozott Napkitörések által. Ennek hatása első sorban a Föld rezgésszínjének emelése és a bolygó térben lévő negatív energiák oldása. Másod sorban, egyéni szinten az emberekben lévő alvó DNS aktiválása.
 
Felerősödnek és aktiválódnak az extraszensz képességek, spontán észlelések és előző életek emlékei kerülhetnek a felszínre.
 
Sokan fognak tapasztalni szokatlan fényjelenségeket maguk körül és a tisztánlátás képessége is sokkal felfokozottabbá válhat. A prekogníció vagyis a jövővel kapcsolatos előrelátás, előérzet, információszerzés és jövő érzékelés nagymértékben megnyílhat, mivel ennek most nagyon fontos szerepe van az egyéni sorsút és felemelkedési folyamat tekintetében.
 
Mentális színt tisztítása
 
Novemberben elkezdődik a mentális tér tisztításának folyamata, amelynek célja az ego – észlelés elme programjaiból való kilépés, és a tudat magasabb szintjeinek aktiválása. Ez abban fog megnyilvánulni, hogy a valóságról alkotott kép és gondolkodásmód átalakul és egyre kevésbé lesz befolyásolható az elme uralta mátrix külső manipulációival szemben. Emiatt november nagyon jó alkalom lesz arra, hogy felhagyjunk a valóság mentális feldolgozásával és a szívtudat, tisztán-érzés és intuitív meglátások által alkossunk képet a valóságról.

 

 

 

Áldással és szeretettel

Aysha